Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Mr Valentijn bezorgt een glimlach

Mr Valentijn bezorgt een glimlach op zondag 14 februari 2021

Zondag 14 februari verruil ik mijn groene pak met liefde voor een rode met witte harten.

In dit bijzondere jaar vieren we Valentijnsdag ook nog eens op een zondag. Zoals altijd denkt Boekuwzending.com niet in beperkingen, maar mogelijkheden om onze klant te laten glimlachen. Pandemie of niet, sneeuw of regen, niets houdt ons tegen! Dus valt Valentijnsdag op zondag, dan staat het voltallige BUZ team klaar, om op tijd en met liefde presentjes te bezorgen bij de gelukkige Valentijn.

Mr. Valentijn

Heb je me al herkend? Ik ben een echte moviestar aan het worden! Niet alleen ben ik dit jaar Mr. Valentijn, ik speel ook een kleine rol, in onze mooie online commercial: “Lieve opa en Oma”. Deze video hebben we speciaal opgenomen, om op Valentijnsdag en de dagen ervoor een glimlach op een ieders gezicht te toveren. Deze zondag is niet alleen voor geliefden, maar voor eenieder die met liefde aan iemand anders denkt.

Lieve opa en oma

Komende Valentijnsdag ben ik de hele dag op pad in mijn rood met witte harten pak. Van Alkmaar tot Leiden kan je me voorbij zien komen in mijn BUZZIE. Ik verheug me erop om mooie presentjes te bezorgen bij geliefden, opa’s en oma’s en andere familieleden of vrienden, die elkaar om welke reden dan ook moeten missen. Een liefdevolle missie die ik graag over heb voor een glimlach op het gezicht van onze klant!

Wij bezorgen iedere dag de grootste glimlach!

Onderaan dit blog vind je onze twee video’s, die we speciaal voor onze Valentijnsdag actie hebben opgenomen. Veel kijkplezier! Ik weet zeker dat je met een glimlach hiernaar zal kijken. Wil je iemand anders een grote glimlach bezorgen, deel dan onze video “Lieve opa en Oma”!

Groetjes,

Rik Balder (Mr. Valentijn)

Boeken? Klik hier

Back To Top