skip to Main Content

PAKKET VERSTUREN BUITENLAND

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS EEN PAKKET VERSTUREN NAAR HET BUITENLAND

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Vertel ons wat je wilt verzenden naar het buitenland: een post pakket, groot pakken of misschien wel een pallet. Geef ook aan hoe lang en zwaar het pakket is. Als wij alle informatie hebben ontvangen dan berekenen we de prijs van de zending.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies vervolgens of je het pakket snel of goedkoop wilt verzenden. Binnen 5 klikken is jouw pakket naar het buitenland onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Als de zending is geboekt, ontvang je van ons een etiket die je op het postpakket naar het buitenland kunt plakken. Vervolgens komt de chauffeur het pakket bij je ophalen. Dit kan dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Ook ontvang je van ons een track and trace code waarmee je het pakket kunt volgen, maar we houden alle zendingen zelf ook pro-actief in de gaten. We weten dus precies waar ieder pakket op ieder moment is. Als het is aangekomen op de plaats van bestemming, ontvang je direct een mail. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach bezorgd, ben jij de volgende?

Wil je graag een pakket versturen naar het buitenland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij versturen namelijk postpakketten naar alle uithoeken van de wereld. Of het nu een groot pakket, klein pakket of gaat het om een pallet verzenden, wij regelen het voor je. Geef ons jouw wensen door dan zoeken wij naar de oplossing die bij je past. Heeft de zending bijvoorbeeld spoed? Dan zullen we het snel verzenden. Of let je liever op de kosten? Dan zullen wij het pakket goedkoop verzenden naar het buitenland. 

Kosten pakket buitenland 

Pakketten die snel geleverd moeten worden in of buiten Europa hebben hogere kosten, dan pakketten die langer onderweg mogen zijn. Bij BUZ vind je voor iedere wens de juiste prijs. We vergelijken verschillende aanbieders zodat je altijd op de hoogte bent waar je het pakket goedkoop naar het buitenland kunt versturen. Pakketten die een tijdlevering hebben voor 10 of 12:00 uur krijgen een toeslag. Verzendingen die de hele dag geleverd mogen worden zijn daarentegen weer iets voordeliger.

Aangetekend versturen buitenland 

Heb jij iets belangrijks naar het buitenland te versturen? Kies dan voor de optie aangetekend versturen. Het pakket wordt persoonlijk overhandigd nadat de ontvanger een handtekening heeft gezet. Bovendien ben je verzekerd bij verlies of beschadiging. 

Waarom kiezen voor BUZ? 

Een pakket verzenden naar het buitenland is bij ons zo geregeld. Wij kiezen voor jou altijd de beste verzendoptie. Of je het pakket nu wilt versturen naar Duitsland, Spanje of veel verder weg zoals een pakket verzenden naar Amerika of Australië, het is bij ons binnen een paar klikken geregeld. Bij BUZ zit je ook niet direct vast aan contracten. Jij kunt zelf bepalen of je pakketten dagelijks, maandelijks of jaarlijks verstuurd naar het buitenland. Laat ons jouw uitdaging weten en de chauffeur komt pakketten klein of groot ophalen op het afgesproken tijdstip. Heb je verder nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)252-245 480. Reken op een snel antwoord op je vraag, want wij maken onze belofte ‘binnen 3 keer overgaan’ waar! 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Type hier uw bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Snelle reactie zelfs op zondag!

Snel en hulpvaardig
Ilse - Uden - juli 25, 2021

Super snelle service en weer top geregeld

Wederom een super goede service van BUZ. Mijn favoriete vervoerder voor Nederland 🙂
Marjan - Leiden - juli 22, 2021

Snel geholpen op de antwoordt van mijn vraag!

Snel antwoordt, en een duidelijke uitleg.
Rajanand Rambaran - SPIJKENISSE - juli 20, 2021

Top service!

Erg meedenkend, en staan altijd voor je klaar.
Kevin - Nieuw-Vennep - juli 19, 2021

Top!

Prima service
Taiff - Amstelveen - juli 15, 2021

Makkelijk, betrouwbaar en niet duur.

Mijn zending voor een pallet was prima geregeld. Dinsdagavond aangemaakt. Woensdag pick up en donderdag delivery. Precies zoals afgesproken. Top!
Robin - Alkmaar - juli 9, 2021

Zo geweldig dat pakketjes worden opgehaald!

De reden dat ik mijn pakketjes laat versturen door Boekuwzending is dat de pakketjes bij mij thuis worden opgehaald. Dat scheelt mij heel veel tijd. Via PostNL zijn er het verleden zijn er weleens pakketjes kwijtgeraakt. Het was een tijdrovende bezigheid om de pakketjes weer boven water te krijgen. Mocht dat ooit nog eens gebeuren, dan is het een hele geruststelling dat Boekuwzending deze taak op zich neemt. Daarnaast vind ik het groot voordeel dat de inhoud van de pakketten verzekerd is. Tot op heden ben ik zeer tevreden met de service van Boekuwzending.
Marjanne - Nieuw-Vennep - juni 29, 2021

Altijd alles snel en goed geregeld!

Ik regel alle transport bij Boekuwzending en tot nu toe altijd tot in de puntjes geregeld!
Franciska - Schiphol-Rijk - juni 29, 2021

Medewerkers beleefd en meedenkend voor oplossingen.

Ondanks het feit dat het pakket drie keer geweigerd werd om mee te nemen, bleven de medewerkers van boekuwzending beleefd en meedenkend. Na het aanmelden bij een andere transporteur, verder keurig geregeld.
Jerry van Amerongen - Stiens - juni 27, 2021

perfect geregeld zonder gezeur en goede begeleiding

Aders van Spanje kon ik niet plaatsen toen heeft Boekuwzending dit gedaan Nette chauffeurs bij ophalen en afleveren netjes op de gevraagde dag afgeleverd. Alles uitstekend gegaan en gedaan alle mensen bedankt.
Hans - Driebergen-Rijsenburg - juni 25, 2021
450 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10