skip to Main Content

PAKKET VERSTUREN BUITENLAND

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS EEN PAKKET VERSTUREN NAAR HET BUITENLAND

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Vertel ons wat je wilt verzenden naar het buitenland: een post pakket, groot pakken of misschien wel een pallet. Geef ook aan hoe lang en zwaar het pakket is. Als wij alle informatie hebben ontvangen dan berekenen we de prijs van de zending.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies vervolgens of je het pakket snel of goedkoop wilt verzenden. Binnen 5 klikken is jouw pakket naar het buitenland onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Als de zending is geboekt, ontvang je van ons een etiket die je op het postpakket naar het buitenland kunt plakken. Vervolgens komt de chauffeur het pakket bij je ophalen. Dit kan dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Ook ontvang je van ons een track and trace code waarmee je het pakket kunt volgen, maar we houden alle zendingen zelf ook pro-actief in de gaten. We weten dus precies waar ieder pakket op ieder moment is. Als het is aangekomen op de plaats van bestemming, ontvang je direct een mail. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach bezorgd, ben jij de volgende?

Wil je graag een pakket versturen naar het buitenland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij versturen namelijk postpakketten naar alle uithoeken van de wereld. Of het nu een groot pakket, klein pakket of gaat het om een pallet verzenden, wij regelen het voor je. Geef ons jouw wensen door dan zoeken wij naar de oplossing die bij je past. Heeft de zending bijvoorbeeld spoed? Dan zullen we het snel verzenden. Of let je liever op de kosten? Dan zullen wij het pakket goedkoop verzenden naar het buitenland. 

Kosten pakket buitenland 

Pakketten die snel geleverd moeten worden in of buiten Europa hebben hogere kosten, dan pakketten die langer onderweg mogen zijn. Bij BUZ vind je voor iedere wens de juiste prijs. We vergelijken verschillende aanbieders zodat je altijd op de hoogte bent waar je het pakket goedkoop naar het buitenland kunt versturen. Pakketten die een tijdlevering hebben voor 10 of 12:00 uur krijgen een toeslag. Verzendingen die de hele dag geleverd mogen worden zijn daarentegen weer iets voordeliger.

Aangetekend versturen buitenland 

Heb jij iets belangrijks naar het buitenland te versturen? Kies dan voor de optie aangetekend versturen. Het pakket wordt persoonlijk overhandigd nadat de ontvanger een handtekening heeft gezet. Bovendien ben je verzekerd bij verlies of beschadiging. 

Waarom kiezen voor BUZ? 

Een pakket verzenden naar het buitenland is bij ons zo geregeld. Wij kiezen voor jou altijd de beste verzendoptie. Of je het pakket nu wilt versturen naar Duitsland, Spanje of veel verder weg zoals een pakket verzenden naar Amerika of Australië, het is bij ons binnen een paar klikken geregeld. Bij BUZ zit je ook niet direct vast aan contracten. Jij kunt zelf bepalen of je pakketten dagelijks, maandelijks of jaarlijks verstuurd naar het buitenland. Laat ons jouw uitdaging weten en de chauffeur komt pakketten klein of groot ophalen op het afgesproken tijdstip. Heb je verder nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)252-245 480. Reken op een snel antwoord op je vraag, want wij maken onze belofte ‘binnen 3 keer overgaan’ waar! 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Type hier uw bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Super!

Heel goed geholpen om onze eerste zending naar Engeland voor elkaar te krijgen.
R. - Schagen - januari 20, 2022

Super service

Ook al was het een fout van mij, hebben ze me uitstekend geholpen!
Bert - Amsterdam - januari 18, 2022

Top super geregeld!

Snelle service!
AUTO schade haarlemmermeer - Nieuw Vennep - januari 14, 2022

snel en goed

Aardige chauffeur pakketje zwaar maar voor hem geen probleem.
Rene - Hoogvliet - januari 14, 2022

Topbedrijf met veel mogelijkheden en zeer flexibel. Wat ze beloven gebeurd ook echt.

Mooi platform voor de boekingen met overzichtelijke prijzen. Voor zowel pakketten als pallets en specials. Een aanrader.
Marcel - Vlaardingen - januari 14, 2022

teleurgesteld

ik ben 84 en zwager wordt 90 door corana niet mogelijk voor bezoek dus een flesje wijn sturen zodat je er toch een beetje bij bent. Helaas dit alles verpest door het niet te sturen.
Jan de Vries - Spaarndam - januari 10, 2022

Goed Bereikbaar.

Geeft goede service en een helpende hand als er Pakketje niet goed gaat.
Leo - Ooltgensplaat - januari 5, 2022

Neighbour delivery to a address that does not exist

Got a notification that my package was delivered 100 numbers before my address, went there, no one lives there (confirmed by the local neighbors). Contacted head office, I could barely find out from who is the package, but they had no interest otherwise in solving the issue. As it stands right now, the package is somewhere else, but not delivered. You had only one job!
Steven - Amsterdam - december 30, 2021

Waardeloos

Adressering tot 3 keer toe niet goed overgenomen door Boekuwzending. Gebouw nummer niet meegenomen en daardoor is het pakket niet op tijd geleverd.
Angelique - Bilthoven - december 30, 2021

Ze regelen alles van A tot Z super

Pascale regelt alles top voor ons Reageert snel op alles wat je aan hem vraagt Koppelt snel met een antwoord op wat we gevraagd hebben terug Blij met Pascal
Fransisca - Zwaanshoek - december 29, 2021
529 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10