skip to Main Content

PAKKET VERSTUREN BUITENLAND

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS EEN PAKKET VERSTUREN NAAR HET BUITENLAND

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Vertel ons wat je wilt verzenden naar het buitenland: een post pakket, groot pakken of misschien wel een pallet. Geef ook aan hoe lang en zwaar het pakket is. Als wij alle informatie hebben ontvangen dan berekenen we de prijs van de zending.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies vervolgens of je het pakket snel of goedkoop wilt verzenden. Binnen 5 klikken is jouw pakket naar het buitenland onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Als de zending is geboekt, ontvang je van ons een etiket die je op het postpakket naar het buitenland kunt plakken. Vervolgens komt de chauffeur het pakket bij je ophalen. Dit kan dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Ook ontvang je van ons een track and trace code waarmee je het pakket kunt volgen, maar we houden alle zendingen zelf ook pro-actief in de gaten. We weten dus precies waar ieder pakket op ieder moment is. Als het is aangekomen op de plaats van bestemming, ontvang je direct een mail. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach bezorgd, ben jij de volgende?

Pakket versturen naar het buitenland

Wil jij graag een pakket versturen naar het buitenland? Dan ben je bij Boekuwzending aan het juiste adres. Wij versturen namelijk jouw pakketten naar elke mogelijke bestemming. Of het nu een groot pakket, klein pakket of een pallet is, wij regelen het voor je!

Geef ons jouw wensen door zodat wij de beste oplossing voor jou kunnen zoeken. Heeft de zending bijvoorbeeld spoed? Dan zullen we het snel verzenden. Of let je liever op de kosten? Dan zullen wij jouw pakket goedkoop versturen naar het buitenland. Waar jij ook naar op zoek bent, met Boekuwzending kan jij zorgeloos jouw pakket versturen naar het buitenland!

Wat kost een pakket versturen naar het buitenland

Afhankelijk van jouw wensen en eisen gelden er verschillende tarieven voor pakketten naar het buitenland. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of jouw zending snel bezorgd moet worden of dat deze geen harde deadline hebben. Ook het land van bestemming heeft invloed op de uiteindelijke prijs. Gelukkig heb jij bij Boekuwzending nog altijd grotendeels zelf de controle over de kosten wanneer jij een pakket wilt versturen naar het buitenland. Wij vinden voor jou de beste koeriers en geven jou de keuze om jouw gewenste koerier te selecteren!

Naast de verzendkosten zijn er uiteraard nog meer kosten waar jij rekening mee dient te houden wanneer jij een pakket naar het buitenland wilt versturen. Zo kan jij bijvoorbeeld te maken krijgen met onderstaande kosten.

Invoerrechten

Invoerrechten betaal je aan het land van bestemming. Dit betekent dus ook dat de invoerrechten per land kunnen verschillen. Invoerrechten zijn in het leven geroepen om oneerlijke concurrentie vanuit het buitenland tegen te gaan. Wil jij een pakket versturen binnen Europa? Dan hoef jij geen invoerrechten te betalen.

BTW

Binnen de EU betaal jij altijd BTW wanneer jij een pakket verstuurt naar het buitenland. Versturen ij pakketten naar het buitenland buiten de EU? Dan betaal jij geen BTW. De betaalde BTW kan jij vaak terugvragen bij de belastingdienst wanneer het een zakelijke zending betreft.

Inklaringskosten

Tijdens de inklaring checkt de vervoerder bij de douane of er invoerrechten en/of BTW betaald moeten worden. Deze kosten worden doorberekend aan de ontvanger van het pakket.

Aangetekende pakketten versturen naar het buitenland

Heb jij iets belangrijks naar het buitenland te versturen? Zorg er dan voor dat jij een aangetekend pakket verstuurt naar het buitenland. Een aangetekend pakket wordt persoonlijk overhandigd nadat de ontvanger een handtekening heeft gezet. Bovendien ben je verzekerd bij verlies of beschadiging.

Pakket versturen naar het buitenland met Boekuwzending

Wil jij een pakket versturen naar het buitenland? Dan kies jij natuurlijk voor Boekuwzending! Wij kiezen voor jou altijd de beste verzendopties. Het maakt niet uit waar jij jouw pakket heen wilt sturen. Of jij nu een pakket verstuurt naar Duitsland, Spanje of misschien een ver land als Australië, bij Boekuwzending weet jij zeker dat jouw pakket veilig aankomt in het land van bestemming.

Bij Boekuwzending zit jij ook niet direct vast aan contracten. Je kunt zelf bepalen of jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten verstuurd naar het buitenland. Ook goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Boekuwzending staat altijd voor jou klaar!

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Topservice!

Boek vóór speciale gelegenheid, prima geregeld!
Rey - Etten Leur - March 15, 2023

voor mijn eerste keer ben ik verrast en blij met de persoonlijke aandacht

BesteBart Vermeer graag wil ik het email adres van mijn zoon doorsturen dat ik had belooft aan u. [email protected] hoping dat alles goed mag aankomenen nu kan ik beginnen met het invullen van de papieren voor het pakket naan Australie. Met dank en beste groeten Gerard
Gerard van Kemenade - Geldrop - March 8, 2023

verwijten van medewerker

Wij zijn zeer teleurgesteld in de behandeling van de laatste 2 opdrachten. Wij konden de offertes niet downloaden om te bevestigen en na veel heen en weer gebel bleek ook vandaag bij het ophalen door TNT de sticker en documenten nog niet naar ons verzonden., waardoor de chauffeur weer moest wachten en toen ik er over belde was zijn antwoord dat hij onze ervaring met verzenden verkeerd had ingeschat Wij werken met jullie omdat we dan niet alles zelf hoeven te doen!!! . Uw medewerker had mij vrijdag gezegd dat nu alles in orde was en dat wij verder niets meer hoefden te doen. Heelaas eeen slechte ervaring deze keer.

Response from the company

Hallo Gonny, Fijn je zojuist even kort gesproken te hebben. We beloven dat we het bij de volgende zendingen weer net zo makkelijk maken, precies zoals jullie ook van ons gewend zijn! Excuses voor het ongemak en heel graag tot de volgende zending!

Gonny - Amsterdam - March 6, 2023

Er wordt met de klant meegedacht!

Snelle reacties op een vraag en naar aanleiding daarvan de golftrolley bezorgd op een tijdstip dat ons het beste uitkwam.
Hans - Alphen aan den Rijn - February 28, 2023

goede en snelle service

bedankt voor de snelle aflevering :)
Yeter - IJmuiden - February 27, 2023

Top, op tijd, vriendelijk!

Track en trace mail met info die klopte, tijdstip: exact binnen de opgegeven tijd (half uur) geleverd, hele aardige chauffeur. Kunnen andere koeriersdiensten een voorbeeld aan nemen. Die kwakken de pakjes vaak in de hal (flat) zonder zelfs maar aan te bellen.
Hannie - Amstelveen - February 8, 2023

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.
Paul - Eindhoven - January 19, 2023
618 customers rate us with a 9.1/10