skip to Main Content

PAKKET VERSTUREN BUITENLAND

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS EEN PAKKET VERSTUREN NAAR HET BUITENLAND

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Vertel ons wat je wilt verzenden naar het buitenland: een post pakket, groot pakken of misschien wel een pallet. Geef ook aan hoe lang en zwaar het pakket is. Als wij alle informatie hebben ontvangen dan berekenen we de prijs van de zending.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies vervolgens of je het pakket snel of goedkoop wilt verzenden. Binnen 5 klikken is jouw pakket naar het buitenland onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Als de zending is geboekt, ontvang je van ons een etiket die je op het postpakket naar het buitenland kunt plakken. Vervolgens komt de chauffeur het pakket bij je ophalen. Dit kan dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Ook ontvang je van ons een track and trace code waarmee je het pakket kunt volgen, maar we houden alle zendingen zelf ook pro-actief in de gaten. We weten dus precies waar ieder pakket op ieder moment is. Als het is aangekomen op de plaats van bestemming, ontvang je direct een mail. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach bezorgd, ben jij de volgende?

Wil je graag een pakket versturen naar het buitenland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij versturen namelijk postpakketten naar alle uithoeken van de wereld. Of het nu een groot pakket, klein pakket of gaat het om een pallet verzenden, wij regelen het voor je. Geef ons jouw wensen door dan zoeken wij naar de oplossing die bij je past. Heeft de zending bijvoorbeeld spoed? Dan zullen we het snel verzenden. Of let je liever op de kosten? Dan zullen wij het pakket goedkoop verzenden naar het buitenland. 

Kosten pakket buitenland 

Pakketten die snel geleverd moeten worden in of buiten Europa hebben hogere kosten, dan pakketten die langer onderweg mogen zijn. Bij BUZ vind je voor iedere wens de juiste prijs. We vergelijken verschillende aanbieders zodat je altijd op de hoogte bent waar je het pakket goedkoop naar het buitenland kunt versturen. Pakketten die een tijdlevering hebben voor 10 of 12:00 uur krijgen een toeslag. Verzendingen die de hele dag geleverd mogen worden zijn daarentegen weer iets voordeliger.

Aangetekend versturen buitenland 

Heb jij iets belangrijks naar het buitenland te versturen? Kies dan voor de optie aangetekend versturen. Het pakket wordt persoonlijk overhandigd nadat de ontvanger een handtekening heeft gezet. Bovendien ben je verzekerd bij verlies of beschadiging. 

Waarom kiezen voor BUZ? 

Een pakket verzenden naar het buitenland is bij ons zo geregeld. Wij kiezen voor jou altijd de beste verzendoptie. Of je het pakket nu wilt versturen naar Duitsland, Spanje of veel verder weg zoals een pakket verzenden naar Amerika of Australië, het is bij ons binnen een paar klikken geregeld. Bij BUZ zit je ook niet direct vast aan contracten. Jij kunt zelf bepalen of je pakketten dagelijks, maandelijks of jaarlijks verstuurd naar het buitenland. Laat ons jouw uitdaging weten en de chauffeur komt pakketten klein of groot ophalen op het afgesproken tijdstip. Heb je verder nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)252-245 480. Reken op een snel antwoord op je vraag, want wij maken onze belofte ‘binnen 3 keer overgaan’ waar! 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Type hier uw bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

het offerte aanvragen

Geachte heer/mevrouw, Wij willen graag het offerte van jullie ontvangen Met vriendelijke groet, Suhan Wong
suhan - culemborg - oktober 20, 2021

Heel behulpzaam

Pascal weet mij altijd goed en snel te helpen.
Siu Ha Cheung-Chow - Beverwijk - oktober 15, 2021

goede, voordelige en snelle service

een zeer goed en degelijk bedrijf
Ruud - Hoofddorp - oktober 13, 2021

Best company ever!

I really appreciate all of your help in sorting out my issue with FEDEX. Everything has come together by your hard work. I am very appreciative of the assistance of the whole team. Thank you so much, specially to Pascal who has put a lot of effort into this to help resolving the issue. Wish you all the best!
Carline - The Hague - oktober 5, 2021

100% tevreden

Ik ben een kleine(re) ondernemer en ik werk sinds ongeveer 6 maanden met BoekUwZending. Ik kan niet anders zeggen dat ik oprecht 100% tevreden ben met de service. Je merkt dat door het hele bedrijf dezelfde mindset is. Sales, Backoffice, Facturatie…. Ze reageren allemaal snel, vriendelijk en denken echt met je mee. Heerlijk bedrijf om mee te werken en een verademing in de wereld van koeriers bedrijven.
Sven Kraakman - Oostzaan - oktober 5, 2021

Goede, snelle service, duidelijk platform

Ik werk nu een paar maanden met Boekuwzending.nl en dat bevalt erg goed. Het kost erg weinig moeite om een zending aan te maken, erg prettig. Wat ik mis is een duidelijk Track & Trace systeem, dat kan beter. Er is -bij mijn weten- geen mogelijkheid om een T&T-link door te sturen naar een klant/derde partij. Hiervoor moet je inloggen. Al met al, zeer tevreden!
Antoon - Emmeloord - oktober 4, 2021

Gelukkig prima gegaan.

Omdat het mensen zijn die werken, worden er foutjes gemaakt. Vooral de manier van oplossen is typerend voor deze gang van zaken. Dit moet iedereen aanspreken, mij zeker. Voor een ieder privé en zakelijk Suc-7!
Jan van der Maarl - Nieuw-Vennep - oktober 1, 2021

Super snelle reactie op offerte aanvraag

ff en mailtje met de vraag en de rest gaat vanzelf helemaal TOP
cees - Amsterdam - oktober 1, 2021

Toppertje!

We zijn blij met Koen de Hartog! Hij zorgt supersnel dat alles in orde is en denkt met ons mee. We zijn blij met Boekuwzending en in het bijzonder met Koen.
Inge - Hoofddorp - september 30, 2021

Goed en snel

Snel verstuurd en zeer netjes verpakt
Mark - Broek in Waterland - september 30, 2021
488 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10