skip to Main Content

PAKKET VERSTUREN BUITENLAND

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS EEN PAKKET VERSTUREN NAAR HET BUITENLAND

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Vertel ons wat je wilt verzenden naar het buitenland: een post pakket, groot pakken of misschien wel een pallet. Geef ook aan hoe lang en zwaar het pakket is. Als wij alle informatie hebben ontvangen dan berekenen we de prijs van de zending.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies vervolgens of je het pakket snel of goedkoop wilt verzenden. Binnen 5 klikken is jouw pakket naar het buitenland onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Als de zending is geboekt, ontvang je van ons een etiket die je op het postpakket naar het buitenland kunt plakken. Vervolgens komt de chauffeur het pakket bij je ophalen. Dit kan dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Ook ontvang je van ons een track and trace code waarmee je het pakket kunt volgen, maar we houden alle zendingen zelf ook pro-actief in de gaten. We weten dus precies waar ieder pakket op ieder moment is. Als het is aangekomen op de plaats van bestemming, ontvang je direct een mail. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach bezorgd, ben jij de volgende?

Pakket versturen naar het buitenland

Wil jij graag een pakket versturen naar het buitenland? Dan ben je bij Boekuwzending aan het juiste adres. Wij versturen namelijk jouw pakketten naar elke mogelijke bestemming. Of het nu een groot pakket, klein pakket of een pallet is, wij regelen het voor je!

Geef ons jouw wensen door zodat wij de beste oplossing voor jou kunnen zoeken. Heeft de zending bijvoorbeeld spoed? Dan zullen we het snel verzenden. Of let je liever op de kosten? Dan zullen wij jouw pakket goedkoop versturen naar het buitenland. Waar jij ook naar op zoek bent, met Boekuwzending kan jij zorgeloos jouw pakket versturen naar het buitenland!

Wat kost een pakket versturen naar het buitenland

Afhankelijk van jouw wensen en eisen gelden er verschillende tarieven voor pakketten naar het buitenland. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of jouw zending snel bezorgd moet worden of dat deze geen harde deadline hebben. Ook het land van bestemming heeft invloed op de uiteindelijke prijs. Gelukkig heb jij bij Boekuwzending nog altijd grotendeels zelf de controle over de kosten wanneer jij een pakket wilt versturen naar het buitenland. Wij vinden voor jou de beste koeriers en geven jou de keuze om jouw gewenste koerier te selecteren!

Naast de verzendkosten zijn er uiteraard nog meer kosten waar jij rekening mee dient te houden wanneer jij een pakket naar het buitenland wilt versturen. Zo kan jij bijvoorbeeld te maken krijgen met onderstaande kosten.

Invoerrechten

Invoerrechten betaal je aan het land van bestemming. Dit betekent dus ook dat de invoerrechten per land kunnen verschillen. Invoerrechten zijn in het leven geroepen om oneerlijke concurrentie vanuit het buitenland tegen te gaan. Wil jij een pakket versturen binnen Europa? Dan hoef jij geen invoerrechten te betalen.

BTW

Binnen de EU betaal jij altijd BTW wanneer jij een pakket verstuurt naar het buitenland. Versturen ij pakketten naar het buitenland buiten de EU? Dan betaal jij geen BTW. De betaalde BTW kan jij vaak terugvragen bij de belastingdienst wanneer het een zakelijke zending betreft.

Inklaringskosten

Tijdens de inklaring checkt de vervoerder bij de douane of er invoerrechten en/of BTW betaald moeten worden. Deze kosten worden doorberekend aan de ontvanger van het pakket.

Aangetekende pakketten versturen naar het buitenland

Heb jij iets belangrijks naar het buitenland te versturen? Zorg er dan voor dat jij een aangetekend pakket verstuurt naar het buitenland. Een aangetekend pakket wordt persoonlijk overhandigd nadat de ontvanger een handtekening heeft gezet. Bovendien ben je verzekerd bij verlies of beschadiging.

Pakket versturen naar het buitenland met Boekuwzending

Wil jij een pakket versturen naar het buitenland? Dan kies jij natuurlijk voor Boekuwzending! Wij kiezen voor jou altijd de beste verzendopties. Het maakt niet uit waar jij jouw pakket heen wilt sturen. Of jij nu een pakket verstuurt naar Duitsland, Spanje of misschien een ver land als Australië, bij Boekuwzending weet jij zeker dat jouw pakket veilig aankomt in het land van bestemming.

Bij Boekuwzending zit jij ook niet direct vast aan contracten. Je kunt zelf bepalen of jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten verstuurd naar het buitenland. Ook goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Boekuwzending staat altijd voor jou klaar!

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Redelijk met een kanttekening

Na vertraging van een dag werd het pakket bezorgd bij onze klant zonder een handtekening te vragen aan de betreffende klant. Daar betalen wij echter voor. Het gaat in veel gevallen om privacy gevoelige informatie in het pakket. Onze klant informeerde over deze afhandeling.
Peter - Nieuw Vennep - May 18, 2022

Ondanks een probleem omtrent een multi-pallet levering keurig opgelost en afgeleverd bij onze klant.

Twee spoed pallet-leveringen richting onze klant werden onbedoeld opgesplitst. Een pallet zou pas na het weekend geleverd worden, dit was voor onze klant geen optie ivm met een evenement dat weekend. Pallet is keurig opgehaald door een spoedkoerier bij het depot en afgeleverd. Goede communicatie en transparantie vanuit boekuwzending.
Niels - Noordwijk - May 13, 2022

Top service

Wij zijn een bedrijf dat webshops exploiteert. Voor onze webwinkel goedkoopverhuismateriaal.nl zijn wij sinds kort begonnen met het gebruik van deze bezorgdienst. Richard heeft ons netjes te woord gestaan en heeft alles in werking gezet zodat wij snel konden beginnen. Daarnaast altijd bereid om mee te denken. Ook door andere collega's worden wij snel geholpen. De bezorgers doen er alles aan om de zending toch te bezorgen mocht de klant niet aanwezig zijn. Deze service krijg je niet bij de grootste concurrenten. Kortom wij zijn een tevreden klant.
Mark - Rijsenhout - May 13, 2022

Lisette is top

niemand anders dan Lisette a.u.b.
Jasper - Jonkman - May 6, 2022

zeer goede service en correcte aflevering

zending van zware systemen naar de USA perfecte prijs en snelle levering. en heel belangrijk bevestiging ontvangen dat levering is afgeleverd
esther - leiden - May 2, 2022

Goed op de hoogte gehouden

Het was een spoedzending met een ochtend levering in Barcelona. Het is helemaal super verlopen. Bedankt voor jullie hulp.
Richard Mourik - Rijswijk - April 26, 2022

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Duidelijke website waar je vlot je labels kunt aanmaken, duidelijk overzicht van je lopende en verzonden bestellingen. Pakketen komen altijd aan, mocht er wat fout gaan dan hebben ze het vaak zelf al in de gaten en wordt je keurig op de hoogte gehouden
Steven - Voorburg - April 19, 2022

Ga zo door.

Ga zo door. Snel geholpen.
Wesley - Zwijndrecht - April 15, 2022

Goede ondersteuning, uitleg en advies. Snelle respons. Verzendbonnen worden snel aangeleverd.

Goede ondersteuning, uitleg en advies. Snelle respons. Verzendbonnen worden snel aangeleverd.
Ronald - Waddinxveen - April 11, 2022

Geweldige service!

Komen afspraken na, zeer behulpzaam en ontzettend makkelijk te regelen. Aanrader!
Jeroen - Nieuw-Vennep - April 8, 2022
565 customers rate us with a 9.2/10