Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Pakket versturen naar het buitenland

Wil jij graag een pakket versturen naar het buitenland? Dan ben je bij Boekuwzending aan het juiste adres. Wij versturen namelijk jouw pakketten naar elke mogelijke bestemming. Of het nu een groot pakket, klein pakket of een pallet is, wij regelen het voor je!

Geef ons jouw wensen door zodat wij de beste oplossing voor jou kunnen zoeken. Heeft de zending bijvoorbeeld spoed? Dan zullen we het snel verzenden. Of let je liever op de kosten? Dan zullen wij jouw pakket goedkoop versturen naar het buitenland. Waar jij ook naar op zoek bent, met Boekuwzending kan jij zorgeloos jouw pakket versturen naar het buitenland!

Wat kost een pakket versturen naar het buitenland

Afhankelijk van jouw wensen en eisen gelden er verschillende tarieven voor pakketten naar het buitenland. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of jouw zending snel bezorgd moet worden of dat deze geen harde deadline hebben. Ook het land van bestemming heeft invloed op de uiteindelijke prijs. Gelukkig heb jij bij Boekuwzending nog altijd grotendeels zelf de controle over de kosten wanneer jij een pakket wilt versturen naar het buitenland. Wij vinden voor jou de beste koeriers en geven jou de keuze om jouw gewenste koerier te selecteren!

Naast de verzendkosten zijn er uiteraard nog meer kosten waar jij rekening mee dient te houden wanneer jij een pakket naar het buitenland wilt versturen. Zo kan jij bijvoorbeeld te maken krijgen met onderstaande kosten.

Invoerrechten

Invoerrechten betaal je aan het land van bestemming. Dit betekent dus ook dat de invoerrechten per land kunnen verschillen. Invoerrechten zijn in het leven geroepen om oneerlijke concurrentie vanuit het buitenland tegen te gaan. Wil jij een pakket versturen binnen Europa? Dan hoef jij geen invoerrechten te betalen.

BTW

Binnen de EU betaal jij altijd BTW wanneer jij een pakket verstuurt naar het buitenland. Versturen ij pakketten naar het buitenland buiten de EU? Dan betaal jij geen BTW. De betaalde BTW kan jij vaak terugvragen bij de belastingdienst wanneer het een zakelijke zending betreft.

Inklaringskosten

Tijdens de inklaring checkt de vervoerder bij de douane of er invoerrechten en/of BTW betaald moeten worden. Deze kosten worden doorberekend aan de ontvanger van het pakket.

Aangetekende pakketten versturen naar het buitenland

Heb jij iets belangrijks naar het buitenland te versturen? Zorg er dan voor dat jij een aangetekend pakket verstuurt naar het buitenland. Een aangetekend pakket wordt persoonlijk overhandigd nadat de ontvanger een handtekening heeft gezet. Bovendien ben je verzekerd bij verlies of beschadiging.

Pakket versturen naar het buitenland met Boekuwzending

Wil jij een pakket versturen naar het buitenland? Dan kies jij natuurlijk voor Boekuwzending! Wij kiezen voor jou altijd de beste verzendopties. Het maakt niet uit waar jij jouw pakket heen wilt sturen. Of jij nu een pakket verstuurt naar Duitsland, Spanje of misschien een ver land als Australië, bij Boekuwzending weet jij zeker dat jouw pakket veilig aankomt in het land van bestemming.

Bij Boekuwzending zit jij ook niet direct vast aan contracten. Je kunt zelf bepalen of jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten verstuurd naar het buitenland. Ook goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Boekuwzending staat altijd voor jou klaar!

Populaire bestemmingen:

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Back To Top