Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Online jouw kerstpakketten versturen

Rondom de feestdagen wil jij natuurlijk graag jouw collega’s en relaties verrassen met een persoonlijk kerstpakket. Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om jouw pakketten gewoon mee te geven op de werkvloer, maar hoe leuk is het als je al jouw collega’s en relaties thuis verrast met een kerstgeschenk? Bij Boekuwzending.com kan jij gemakkelijk en snel jouw kerstpakketten versturen.

Verstuur al jouw kerstpakketten tegelijkertijd met een bulkzending

Ook wanneer je een groot aantal werknemers en relaties hebt, kunnen wij jouw kerstpakketten versturen. Met een bulkzending kan jij tot wel duizend kerstpakketten tegelijk online versturen. Jij regelt de pakketten, wij regelen de rest. Van verpakken tot verzendlabels, met Boekuwzending kan jij met een gerust hart jouw kerstpakketten laten bezorgen. Daarnaast ben je er zeker van dat je niemand vergeet en iedereen een feestelijk kerstpakket ontvangt!

Het gemak van online kerstpakketten versturen

Veel mensen werken tegenwoordig thuis of zijn vrij rond de feestdagen. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om kerstpakketten persoonlijk te overhandigen. Bespaar jezelf de ellende en kies er daarom voor om jouw kerstpakketten te laten bezorgen met Boekuwzending.com. Wij bezorgen jouw collega’s en relaties namelijk niet alleen een kerstpakket, maar ook een hoop gemak. Kies ook voor een feestelijke verrassing en laat Boekuwzending.com jouw kerstpakketten bezorgen.

Kerstpakketten naar het buitenland? Geen probleem!

Wil jij collega’s of relaties in het buitenland verrassen met een feestelijk kerstpakket? Geen probleem! Bij Boekuwzending versturen wij ook kerstpakketten naar het buitenland. Wij verzenden niet alleen jouw kerstpakketten, maar geven ook verpakkingsadvies en checken alle douaneregels voor je. Je hoeft dus geen enkele werknemer of relatie over te slaan, zelfs niet wanneer jij jouw kerstpakket naar het buitenland wilt versturen!

Kerstpakketten online versturen met Boekuwzending.com

Of je nu direct jouw kerstpakketten wilt versturen of eerst een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, bij Boekuwzenidng.com staan wij altijd voor jou klaar. Wil jij direct jouw kerstpakketten versturen? Maak dan online jouw zending aan en ontdek het gemak van kerstpakketten laten bezorgen door Boekuwzending.com!

Back To Top