skip to Main Content

POST PAKKET VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Snel en voordelig een postpakket versturen bij Boekuwzending

Wil jij één of meerdere postpakketjes versturen, maar wil je liever niet te veel betalen en ben je op zoek naar een betrouwbare verzendservice? Boekuwzending zorgt ervoor dat jij eenvoudig en voordelig een postpakket kunt versturen, zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Postpakket verzenden

Het (internationaal) verzenden van een postpakket is niet altijd even makkelijk. Vaak zijn er meerdere beperkingen met betrekking tot bestemmingen, de service wordt vertraagd, of je betaalt misschien wel een hoge toeslag. Gelukkig kiezen wij bij Boekuwzending voor jou altijd de makkelijkste en meest efficiënte weg. Bij Boekuwzending kun jij namelijk voordelig je postpakket versturen naar nationale én internationale bestemmingen!

Wat is een postpakket?

Ga je een postpakketje versturen? Dan is het belangrijk om te weten wat een postpakket is. Een postpakket is een brievenbuspakket dat je nationaal of internationaal per post verstuurt. Omdat je een brievenbuspakket wilt versturen, is het belangrijk dat je rekening houdt met de eisen die worden gesteld aan een postpakket. De maximale omvang van een postpakket bij Boekuwzending is 38×26,5×3,2 centimeter. Het maximale gewicht is 1,5 kilogram. Heb je een groter en/of zwaarder pakket dat je via ons wilt versturen? Dan kun je ook een normaal pakket verzenden!

Kosten berekenen

Je weet nu wat een postpakket is en welke eisen worden gesteld aan een postpakket. Natuurlijk wil je dan ook weten wat het kost om je postpakketje te versturen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze gratis online rekentool, zodat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bij Boekuwzending is een postpakket versturen snel, eenvoudig en voordelig, zowel nationaal als internationaal.

Postpakket versturen in 3 stappen

Een postpakketje versturen gaat bij ons in 3 makkelijke stappen. Je meldt je pakket aan voor verzending. Vervolgens kies je de optie die het beste bij jou (en jouw budget) past: kies je voor snel, goedkoop, of beide? Nadat je hebt gekozen voor de gewenste optie, kies je een moment waarop de chauffeur het postpakket bij je thuis of op het bedrijf komt ophalen. Als jij jouw zending aanmeldt voor 16.00 uur, dan kun je je pakket nog dezelfde dag laten ophalen door onze chauffeur. Zo weet jij zeker dat jouw postpakket snel op de bestemming aankomt!

Postpakket versturen met Boekuwzending

We werken samen met verschillende koeriers, zodat jij de beste verzendoptie kunt kiezen voor jouw postpakket. Of je nu nationaal of internationaal een postpakket verstuurt, bij Boekuwzending kijken we samen met jou naar de beste optie. Dat is toch super makkelijk?!

Ook een postpakket versturen? Boekuwzending neemt jouw zorgen graag uit handen!

 

ZO EENVOUDIG IS EEN POSTPAKKET VERSTUREN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

prima, goede service

prettige communicatie
Sonja - Amsterdam - November 17, 2022

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen
Rick - Hoofddorp - November 4, 2022

Super geregeld

Boeken gaat echt geweldig via de website en het transport wordt volgens afspraak uitgevoerd
Kasper Morsink - Wassenaar - November 2, 2022

Zeer betrokken bij mijn klanttevredenheid

Gemakkelijk boeken, snelle reactie, terugkoppeling bij calamiteiten die door derden werden veroorzaakt. Snel en persoonlijk. Absolute aanrader.
Rene - Nieuw-Vennep - November 2, 2022

Geweldig om met jullie te kunnen samenwerken !

Boek Uw Zending betekent voor ons : "ontzorgen" op gebied van verzendingen met een pakketdienst. Al durft het al eens mis te lopen met de transporteur op zich, B.U.Z. zorgt steeds voor een oplossing met de glimlach !
Jules - B-2520 RANST-Oelegem - October 31, 2022

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig
Michiel - Amsterdam - October 28, 2022

Snelle actie en reactie op melding

Duidelijk en snelle reactie en actie op mijn melding dat er 1 pakket miste.
Edwin Diks - Deventer - October 26, 2022

Betrouwbare en flexibele zakenpartner

De persoonlijke communicatie icm het boekingsplatform, én de betrouwbare dienstverlening maken Boekuwzending tot een complete dienstverlener
Jan - Oldenzaal - October 25, 2022

Snel en duidelijk geregeld

Communicatie erg prettig. Gewoon super!
Jos - Ringe - October 18, 2022

FANTASTISCH

een super bedrijf met geweldige mensen! Boekuwzending denkt altijd met je mee, niks is teveel en altijd wordt je geholpen! Na nare ervaringen met Myparcel en Post.nl zijn we overgestapt naar boekuwzending en zeker geen spijt van gehad.
Dartshop Leiden - Leiden - October 17, 2022
595 customers rate us with a 9.2/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.