skip to Main Content

POST PAKKET VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Snel en voordelig een postpakket versturen bij Boekuwzending

Wil jij één of meerdere postpakketjes versturen, maar wil je liever niet te veel betalen en ben je op zoek naar een betrouwbare verzendservice? Boekuwzending zorgt ervoor dat jij eenvoudig en voordelig een postpakket kunt versturen, zodat jij je hier geen zorgen om hoeft te maken.

Postpakket verzenden

Het (internationaal) verzenden van een postpakket is niet altijd even makkelijk. Vaak zijn er meerdere beperkingen met betrekking tot bestemmingen, de service wordt vertraagd, of je betaalt misschien wel een hoge toeslag. Gelukkig kiezen wij bij Boekuwzending voor jou altijd de makkelijkste en meest efficiënte weg. Bij Boekuwzending kun jij namelijk voordelig je postpakket versturen naar nationale én internationale bestemmingen!

Wat is een postpakket?

Ga je een postpakketje versturen? Dan is het belangrijk om te weten wat een postpakket is. Een postpakket is een brievenbuspakket dat je nationaal of internationaal per post verstuurt. Omdat je een brievenbuspakket wilt versturen, is het belangrijk dat je rekening houdt met de eisen die worden gesteld aan een postpakket. De maximale omvang van een postpakket bij Boekuwzending is 38×26,5×3,2 centimeter. Het maximale gewicht is 1,5 kilogram. Heb je een groter en/of zwaarder pakket dat je via ons wilt versturen? Dan kun je ook een normaal pakket verzenden!

Kosten berekenen

Je weet nu wat een postpakket is en welke eisen worden gesteld aan een postpakket. Natuurlijk wil je dan ook weten wat het kost om je postpakketje te versturen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze gratis online rekentool, zodat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bij Boekuwzending is een postpakket versturen snel, eenvoudig en voordelig, zowel nationaal als internationaal.

Postpakket versturen in 3 stappen

Een postpakketje versturen gaat bij ons in 3 makkelijke stappen. Je meldt je pakket aan voor verzending. Vervolgens kies je de optie die het beste bij jou (en jouw budget) past: kies je voor snel, goedkoop, of beide? Nadat je hebt gekozen voor de gewenste optie, kies je een moment waarop de chauffeur het postpakket bij je thuis of op het bedrijf komt ophalen. Als jij jouw zending aanmeldt voor 16.00 uur, dan kun je je pakket nog dezelfde dag laten ophalen door onze chauffeur. Zo weet jij zeker dat jouw postpakket snel op de bestemming aankomt!

Postpakket versturen met Boekuwzending

We werken samen met verschillende koeriers, zodat jij de beste verzendoptie kunt kiezen voor jouw postpakket. Of je nu nationaal of internationaal een postpakket verstuurt, bij Boekuwzending kijken we samen met jou naar de beste optie. Dat is toch super makkelijk?!

Ook een postpakket versturen? Boekuwzending neemt jouw zorgen graag uit handen!

 

ZO EENVOUDIG IS EEN POSTPAKKET VERSTUREN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Een zeer snelle reactie

Dit is mijn 1e kennismaking en die is zeer goed uitgepakt. Wat een fijne en snelle reactie o mijn mails. Echt Super!!!!
Marianne Nouijeh - Amersfoort - March 21, 2023

Topservice!

Boek vóór speciale gelegenheid, prima geregeld!
Rey - Etten Leur - March 15, 2023

voor mijn eerste keer ben ik verrast en blij met de persoonlijke aandacht

BesteBart Vermeer graag wil ik het email adres van mijn zoon doorsturen dat ik had belooft aan u. [email protected] hoping dat alles goed mag aankomenen nu kan ik beginnen met het invullen van de papieren voor het pakket naan Australie. Met dank en beste groeten Gerard
Gerard van Kemenade - Geldrop - March 8, 2023

verwijten van medewerker

Wij zijn zeer teleurgesteld in de behandeling van de laatste 2 opdrachten. Wij konden de offertes niet downloaden om te bevestigen en na veel heen en weer gebel bleek ook vandaag bij het ophalen door TNT de sticker en documenten nog niet naar ons verzonden., waardoor de chauffeur weer moest wachten en toen ik er over belde was zijn antwoord dat hij onze ervaring met verzenden verkeerd had ingeschat Wij werken met jullie omdat we dan niet alles zelf hoeven te doen!!! . Uw medewerker had mij vrijdag gezegd dat nu alles in orde was en dat wij verder niets meer hoefden te doen. Heelaas eeen slechte ervaring deze keer.

Response from the company

Hallo Gonny, Fijn je zojuist even kort gesproken te hebben. We beloven dat we het bij de volgende zendingen weer net zo makkelijk maken, precies zoals jullie ook van ons gewend zijn! Excuses voor het ongemak en heel graag tot de volgende zending!

Gonny - Amsterdam - March 6, 2023

Er wordt met de klant meegedacht!

Snelle reacties op een vraag en naar aanleiding daarvan de golftrolley bezorgd op een tijdstip dat ons het beste uitkwam.
Hans - Alphen aan den Rijn - February 28, 2023

goede en snelle service

bedankt voor de snelle aflevering :)
Yeter - IJmuiden - February 27, 2023

Top, op tijd, vriendelijk!

Track en trace mail met info die klopte, tijdstip: exact binnen de opgegeven tijd (half uur) geleverd, hele aardige chauffeur. Kunnen andere koeriersdiensten een voorbeeld aan nemen. Die kwakken de pakjes vaak in de hal (flat) zonder zelfs maar aan te bellen.
Hannie - Amstelveen - February 8, 2023

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023
619 customers rate us with a 9.1/10