Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Postpakket verzenden

Het (internationaal) verzenden van een postpakket is niet altijd even makkelijk. Vaak zijn er meerdere beperkingen met betrekking tot bestemmingen, de service wordt vertraagd, of je betaalt misschien wel een hoge toeslag. Gelukkig kiezen wij bij Boekuwzending voor jou altijd de makkelijkste en meest efficiënte weg. Bij Boekuwzending kun jij namelijk voordelig je postpakket versturen naar nationale én internationale bestemmingen!

Wat is een postpakket?

Ga je een postpakketje versturen? Dan is het belangrijk om te weten wat een postpakket is. Een postpakket is een brievenbuspakket dat je nationaal of internationaal per post verstuurt. Omdat je een brievenbuspakket wilt versturen, is het belangrijk dat je rekening houdt met de eisen die worden gesteld aan een postpakket. De maximale omvang van een postpakket bij Boekuwzending is 38×26,5×3,2 centimeter. Het maximale gewicht is 1,5 kilogram. Heb je een groter en/of zwaarder pakket dat je via ons wilt versturen? Dan kun je ook een normaal pakket verzenden!

Kosten berekenen

Je weet nu wat een postpakket is en welke eisen worden gesteld aan een postpakket. Natuurlijk wil je dan ook weten wat het kost om je postpakketje te versturen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze gratis online rekentool, zodat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bij Boekuwzending is een postpakket versturen snel, eenvoudig en voordelig, zowel nationaal als internationaal.

Postpakket versturen in 3 stappen

Een postpakketje versturen gaat bij ons in 3 makkelijke stappen. Je meldt je pakket aan voor verzending. Vervolgens kies je de optie die het beste bij jou (en jouw budget) past: kies je voor snel, goedkoop, of beide? Nadat je hebt gekozen voor de gewenste optie, kies je een moment waarop de chauffeur het postpakket bij je thuis of op het bedrijf komt ophalen. Als jij jouw zending aanmeldt voor 16.00 uur, dan kun je je pakket nog dezelfde dag laten ophalen door onze chauffeur. Zo weet jij zeker dat jouw postpakket snel op de bestemming aankomt!

Postpakket versturen met boekuwzending

We werken samen met verschillende koeriers, zodat jij de beste verzendoptie kunt kiezen voor jouw postpakket. Of je nu nationaal of internationaal een postpakket verstuurt, bij Boekuwzending kijken we samen met jou naar de beste optie. Dat is toch super makkelijk?!

Ook een postpakket versturen? Boekuwzending neemt jouw zorgen graag uit handen!

Zo eenvoudig is een postpakket versturen

Back To Top