Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Waar kan ik een pakje naartoe versturen?

Bij Boekuwzending kan jij gemakkelijk en snel een pakje verzenden. Een pakje sturen naar het buitenland? Ook dat is geen probleem! Bij Boekuwzending kun jij namelijk jouw pakje wereldwijd verzenden. Zelfs als je een pakje wilt opsturen naar een verre vriend of een belangrijk zakelijk pakje wilt verzenden per post, regelen wij een snelle en probleemloze verzending voor jou. Bereken direct online de prijs met onze handige gratis verzendtool en boek vandaag nog een zending voor jouw pakje.

Wat kost een pakje versturen?

Binnen 10 seconden ontvang jij een passende prijs voor de verzending van jouw pakjes via onze verzendtool. Een pakje verzenden is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest! De prijs is afhankelijk van de afmetingen, bestemming en of het een spoedzending betreft.

Wil jij jouw pakket zo snel mogelijk verzenden of kies je voor de laagste prijs? De keuze is aan jou. Bij Boekuwzending krijg jij namelijk verschillende opties zodat er altijd een koerier tussen zit die aan al jouw wensen voldoet. Heb je het adres doorgegeven? Dan kun je gebruik maken van de gratis verzendtool om je eigen etiketten uit te printen. Plak de etiketten op jouw pakjes en laat onze bezorger jouw pakje thuis of op het bedrijf ophalen.

Snel opgehaald en verzonden

Pakjes die vandaag zijn aangemeld worden de volgende werkdag afgehaald. Boekuwzending zorgt er bovendien voor dat de verzending voordelig en efficiënt verloop. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verzonden pakje en kan jij direct weer verder met nieuwe zendingen!

Eenvoudig en snel je pakje verzenden met Boekuwzending

Een pakje verzenden met Boekuwzending brengt alleen maar voordelen met zich mee. Etiketten kun je snel en simpel uitprinten, op je pakje plakken en vervolgens wordt je pakje door onze koerier opgehaald. Een belangrijk document of een groot pakje verzenden? Ook dan staan wij voor jou klaar. Verstuur jouw pakje met Boekuwzending en ontdek al onze voordelen!

Zo eenvoudig is een pakje verzenden

Back To Top