skip to Main Content

PAKJE VERZENDEN

DIRECT VERZENDEN

Klein pakje verzenden met Boekuwzending

Een klein pakje versturen? Bij Boekuwzending kun je gemakkelijk een pakje verzenden naar binnen- én buitenland. Boekuwzending is er niet alleen voor standaard pakjes. Of jij nu een brievenbus pakje of een groter pakket wilt versturen, wij verzenden het allemaal. Bij Boekuwzending nemen wij al jouw zorgen uit handen, zodat jij geen tijd en geld hoeft te besteden aan jouw zendingen!

Waar kan ik een pakje naartoe versturen?

Bij Boekuwzending kan jij gemakkelijk en snel een pakje verzenden. Een pakje sturen naar het buitenland? Ook dat is geen probleem! Bij Boekuwzending kun jij namelijk jouw pakje wereldwijd verzenden. Zelfs als je een pakje wilt opsturen naar een verre vriend of een belangrijk zakelijk pakje wilt verzenden per post, regelen wij een snelle en probleemloze verzending voor jou. Bereken direct online de prijs met onze handige gratis verzendtool en boek vandaag nog een zending voor jouw pakje.

Wat kost een pakje versturen?

Binnen 10 seconden ontvang jij een passende prijs voor de verzending van jouw pakjes via onze verzendtool. Een pakje verzenden is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest! De prijs is afhankelijk van de afmetingen, bestemming en of het een spoedzending betreft.

Wil jij jouw pakket zo snel mogelijk verzenden of kies je voor de laagste prijs? De keuze is aan jou. Bij Boekuwzending krijg jij namelijk verschillende opties zodat er altijd een koerier tussen zit die aan al jouw wensen voldoet. Heb je het adres doorgegeven? Dan kun je gebruik maken van de gratis verzendtool om je eigen etiketten uit te printen. Plak de etiketten op jouw pakjes en laat onze bezorger jouw pakje thuis of op het bedrijf ophalen.

Snel opgehaald en verzonden

Pakjes die vandaag zijn aangemeld worden de volgende werkdag afgehaald. Boekuwzending zorgt er bovendien voor dat de verzending voordelig en efficiënt verloop. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verzonden pakje en kan jij direct weer verder met nieuwe zendingen!

Eenvoudig en snel je pakje verzenden met Boekuwzending

Een pakje verzenden met Boekuwzending brengt alleen maar voordelen met zich mee. Etiketten kun je snel en simpel uitprinten, op je pakje plakken en vervolgens wordt je pakje door onze koerier opgehaald. Een belangrijk document of een groot pakje verzenden? Ook dan staan wij voor jou klaar. Verstuur jouw pakje met Boekuwzending en ontdek al onze voordelen!

 

ZO EENVOUDIG IS EEN PAKJE VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Lekker snel schakelen

Tegen een marktconforme prijs zeer snel geholpen om z.s.m. 7 pallets op te halen. Prima service! Dank je wel Boekuwzending!!!
TWAN - Nieuw-Vennep - September 29, 2022

NAAR WENS

Alles naar wens, zoals het hoord.
P.J.J. PLUK - RIJKEVOORT - September 26, 2022

Ze hebben mij uit de brand geholpen!

Ik lanceerde voor het eerst een magazine. De bestellingen varieerden tussen 1-650 stuks eb alles daar tussen. Verpakkingen, frankeren, verzenden en bezorgen… hoe moest ik een kleine 2000 bestellingen in korte tijd bij de klanten krijgen? Ik had het zelf niet beter kunnen doen! Rik heeft aangeboden te helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze regelden alles heel snel en dan bedoel ik ook echt ALLES! Wat een luxe. Ik ben dankbaar voor de hulp bij deze “bulkzending”. Bedankt Boekuwzending!
Marieke - Lisse - September 25, 2022

Onze claim bij PostNL werd snel en efficiënt opgelost!!

Verloren pakket was binnen enkele dagen weer terecht!
Steph. - Mijdrecht - September 19, 2022

Correct

Zending ging helaas niet door. Aanloop traject verliep vlot.
T - Amstelveen - September 13, 2022

Snelle bezorging. Zou ik zo weer doen

Snelle bezorging. Zou ik zo weer doen
Daan - Leiden - September 12, 2022

Optimale ontzorging met heldere communicatie

BUZ doen wat ze beloven. Door de snelle en heldere communicatie weet ik de status en geven ze me het gevoel dat de verzending goed gaat. Kortom zeer service gericht en persoonlijke aandacht.
Maurice Boogaard - Heemstede - August 29, 2022

Zijn prima, flexibel bedrijf, gaat altijd goed gelukig!

Goed
Kees - De Kwakel - August 16, 2022

Super echt super

Gewoon super als ze zeggen dat ze je terug bellen doen ze het ook echt en gewoon super vriendelijk!!!
Daan - Lammens - August 15, 2022

Uitstekende service en goede communicatie

Snelle en accurate vervoersservice. Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Dionni - Wieringerwaard - August 15, 2022
583 customers rate us with a 9.1/10