skip to Main Content

VERSTUUR IN EEN HANDOMDRAAI AL JOUW ORDERS VANUIT JOUW MIJN WEBWINKEL WEBSHOP

Maak gebruik van voordelige verzending, persoonlijke service en een uitgebreid verzendplatform. Koppel Boekuwzending.com aan jouw MijnWebwinkel webshop met de gratis app en start met het verhogen van je conversie.

Mijnwebwinkel webshop en verzenden met Boekuwzending

Heb je jouw webshop bij MijnWebwinkel ingericht? Je zult waarschijnlijk een hoop bestellingen ontvangen en dus ook dagelijks pakketten versturen. Het klaarmaken van de bestellingen kan een hoop tijd kosten. Zeker als je iedere keer opnieuw uit moet zoeken wat de kosten voor het verzenden zijn en door welke vervoerder je dit laat doen. Bij Boekuwzending.com nemen we je dit werk uit handen met een MijnWebwinkel integratie.

Hoe werkt de MijnWebwinkel koppeling?

Door de MijnWebwinkel api te koppelen met je account bij mijn.boekuwzending.com worden al je bestellingen automatisch opgepakt. Dat betekent dat je zelf niet meer hoeft te zoeken naar een vervoerder of hoeft te kijken wat de kosten voor het verzenden van het pakket zijn. Het enige wat je moet doen, is de bestelling bevestigen in het systeem en de bestelling inpakken. Daarna wordt via boekuwzending.com het verzendlabel aangemaakt. Dat kun je vervolgens direct uitprinten en op de verpakking plakken.

De voordelen van een MijnWebwinkel koppeling

Doordat het hele proces van pakketten vanuit MijnWebwinkel verzenden volledig automatisch gaat, is het mogelijk om je pakketten sneller te verzenden. Dit komt omdat je een stuk efficiënter werkt dan dat je voor iedere bestelling handmatig de bezorgtarieven moet zoeken. Je kunt er bovendien vanuit gaan dat de bezorgdiensten die via Boekuwzending.com ingeschakeld worden professioneel en klantvriendelijk zijn.

Voordelig verzenden via MijnWebwinkel met Boekuwzending.com

Profiteer nu van de voordelen en regel je MijnWebwinkel verzending via Boekuwzending.com. Omdat het verzenden van je pakketten sneller gaat, zorg je niet alleen voor tevreden klanten. Tot slot kun je ervan uitgaan dat je bij Boekuwzending.com tegen gunstige tarieven je pakketten kan laten verzenden. Daarmee blijf je ook de concurrentie altijd een stapje voor!

Handleiding

Vraag vandaag nog een offerte aan zodat je zelf kunt zien wat het voor jou oplevert als je kiest voor de MijnWebwinkel integratie met boekuwzending.com.

//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.