Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Wat is orderpicken?

Bijna ieder bedrijf dat werkt met fysieke goederen krijgt ook te maken met orderpicken. Wanneer de klant een bestelling plaatst, dient deze natuurlijk zo snel mogelijk te worden afgeleverd. Dit proces bestaat uit diverse elementen. Om te beginnen dien je de goederen op te slaan. Dit gebeurt vaak in een afgesloten opslagruimte. Hier worden de goederen dan verpakt. Als laatste moet het pakket worden verzonden. Ook zal de voorraad aan goederen goed moeten worden gecontroleerd en bijgehouden. Al dit werk kan flink wat tijd kosten, waardoor het uitbesteden van jouw orderpick een verstandige keuze kan zijn.

De voordelen van orderpicken

Het uitbesteden van jouw orderpick bij Boekuwzending levert je bovendien veel voordelen op. Zo profiteer jij onder andere van:

  • Geen logistieke zorgen
  • Besparing van geld
  • Een snellere verzending
  • Een betere controle op de voorraad
  • Deze voordelen zullen ervoor zorgen dat je meer tijd hebt voor andere zaken.
  • Het zal ook de klanttevredenheid verbeteren.
  • Al met al kun je de voordelen van het uitbesteden van orderpicken bij Boekuwzending zien als een grote aanwinst voor jouw bedrijf!

Hoe werkt orderpicken via Boekuwzending.com

Wanneer jij jouw orderpick uitbesteedt aan Boekuwzending zullen we (veel van) jouw logistieke taken van je overnemen. Allereerst zullen we de volledige opslag op ons nemen. Hierdoor heb je geen eigen opslagruimte nodig, waardoor je geld bespaart op de huur en het onderhoud van een opslagruimte. Ook nemen we het verpakken van de goederen over. Dit zal gebeuren in de gewenste verpakking en manier van verpakken. Je zult dus geen personeel moeten zoeken en betalen om de goederen te verpakken. Dit bespaart je ook veel tijd en geld. Daarnaast nemen we ook de verzending van jouw goederen voor onze rekening. Het zoeken naar koeriers zal hiermee ook verleden tijd zijn. Met verzending via Boekuwzending kun je ervan uit gaan dat je goederen snel, volledig en in goede staat aankomen op het juiste adres.

Controle op voorraad

Een zeer belangrijk onderdeel van het orderpicken is de voorraad. Wanneer deze niet op orde is kan het al snel misgaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat de voorraad goed wordt beheerd. Wanneer Boekuwzending de orderpick overneemt, nemen we ook het beheer van jouw voorraad over. We zullen vanuit deze voorraad jouw goederen verpakken en verzenden. Daarbij zullen we ook de voorraad tellen en hier verslag over uitbrengen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je voorraad aan goederen en kan jij de beste service aan jouw klanten leveren!

Orderpick uitbesteden bij Boekuwzending.com

Voor het uitbesteden van jouw orderpick ben je bij Boekuwzending aan het juiste adres! Met onze orderpick verzenden wij jouw pakketten en krijg jij meer tijd voor de zaken waar het echt om draait, namelijk het leveren van goede service en het ontwikkelen van jouw bedrijf. Ervaar ook de vrijheid en het gemak van orderpick via Boekuwzending.com!

Back To Top