skip to Main Content

ORDERS PICKEN

DIRECT VERZENDEN

Orderpicken uitbesteden aan Boekuwzending

Wanneer je een bedrijf hebt met fysieke goederen zijn er veel elementen waarmee je rekening moet houden. Het orderpicken is hier een onderdeel van. Dit kan voor veel bedrijven een extra belasting zijn waar veel tijd, moeite en geld mee gepaard gaat. Wanneer je jouw orderpick uitbesteedt bij Boekuwzending, kunnen wij jou dit uit handen nemen!

Wat is orderpicken?

Bijna ieder bedrijf dat werkt met fysieke goederen krijgt ook te maken met orderpicken. Wanneer de klant een bestelling plaatst, dient deze natuurlijk zo snel mogelijk te worden afgeleverd. Dit proces bestaat uit diverse elementen. Om te beginnen dien je de goederen op te slaan. Dit gebeurt vaak in een afgesloten opslagruimte. Hier worden de goederen dan verpakt. Als laatste moet het pakket worden verzonden. Ook zal de voorraad aan goederen goed moeten worden gecontroleerd en bijgehouden. Al dit werk kan flink wat tijd kosten, waardoor het uitbesteden van jouw orderpick een verstandige keuze kan zijn.

De voordelen van orderpicken

Het uitbesteden van jouw orderpick bij Boekuwzending levert je bovendien veel voordelen op. Zo profiteer jij onder andere van:

  • Geen logistieke zorgen
  • Besparing van geld
  • Een snellere verzending
  • Een betere controle op de voorraad

Deze voordelen zullen ervoor zorgen dat je meer tijd hebt voor andere zaken. Het zal ook de klanttevredenheid verbeteren. Al met al kun je de voordelen van het uitbesteden van orderpicken bij Boekuwzending zien als een grote aanwinst voor jouw bedrijf!

Hoe werkt orderpicken via Boekuwzending?

Wanneer jij jouw orderpick uitbesteedt aan Boekuwzending zullen we (veel van) jouw logistieke taken van je overnemen. Allereerst zullen we de volledige opslag op ons nemen. Hierdoor heb je geen eigen opslagruimte nodig, waardoor je geld bespaart op de huur en het onderhoud van een opslagruimte. Ook nemen we het verpakken van de goederen over. Dit zal gebeuren in de gewenste verpakking en manier van verpakken. Je zult dus geen personeel moeten zoeken en betalen om de goederen te verpakken. Dit bespaart je ook veel tijd en geld. Daarnaast nemen we ook de verzending van jouw goederen voor onze rekening. Het zoeken naar koeriers zal hiermee ook verleden tijd zijn. Met verzending via Boekuwzending kun je ervan uit gaan dat je goederen snel, volledig en in goede staat aankomen op het juiste adres.

Controle op de voorraad

Een zeer belangrijk onderdeel van het orderpicken is de voorraad. Wanneer deze niet op orde is kan het al snel misgaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat de voorraad goed wordt beheerd. Wanneer Boekuwzending de orderpick overneemt, nemen we ook het beheer van jouw voorraad over. We zullen vanuit deze voorraad jouw goederen verpakken en verzenden. Daarbij zullen we ook de voorraad tellen en hier verslag over uitbrengen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je voorraad aan goederen en kan jij de beste service aan jouw klanten leveren!

Orderpick uitbesteden bij Boekuwzending

Voor het uitbesteden van jouw orderpick ben je bij Boekuwzending aan het juiste adres! Met onze orderpick verzenden wij jouw pakketten en krijg jij meer tijd voor de zaken waar het echt om draait, namelijk het leveren van goede service en het ontwikkelen van jouw bedrijf. Ervaar ook de vrijheid en het gemak van orderpick via Boekuwzending.com!

WILT U

WAAROM BOEKUWZENDING.COM

allesin1icon

ALLES IN ÉÉN

Is pakketten verzenden niet het enige wat jij doet? Heb je bijvoorbeeld ook pallets of documenten? Dit kan Boekuwzending.com ook voor jou regelen! Wil je één aanspreekpunt, een persoonlijke verzendtool en een snelle glimlach? Vraag dan snel jouw persoonlijke account aan!

glimlach_icon

100% GLIMLACHGARANTIE

Het aller-aller-allerbelangrijkste bij Boekuwzending.com is het bezorgen van een snelle glimlach. Dit doen wij op heel veel verschillende manieren door o.a. ons klanthousiasme, onze snelle reactietijd en iedere dag 2% beter te zijn. Daarom zijn wij ook super trots op onze klantenbeoordeling van een 9,2! Wanneer mogen wij jou een glimlach bezorgen?

makkelijksnelicon

MAKKELIJK & SNEL

Binnen 10 seconde een passende prijs voor het verzenden van pakketten? Boek vandaag nog en de chauffeur komt de volgende werkdag bij je langs. Pakketten verzenden is nog nooit zo makkelijk geweest. Helemaal met onze gratis verzendtool, heb jij al een account opgevraagd? Bij ons zit je nergens aan vast!

GEHEEL VRIJBLIJVEND ZENDING VERZENDEN

Dagelijks versturen van pakketten en pallets. Bij ons zit je nergens aan vast, alleen als je ons nodig hebt, zijn wij er. Via onze verzendtool bereken je direct jouw prijs en boek je direct jouw zending.

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Snel, compleet en professioneel

Behalve het boeken van zendingen beoordeel ik ook de hulp van de medewerksters (en medewerkers) heel erg positief, gewoon omdat ze goed zijn, snelle antwoorden, behulpzaam, Voorbeeld? Daniëlle Kroszynski Ik ben relatief nieuw, maar ik vind het écht een fijne service die ik krijg en ik word niet betaald om dit te schrijven by the way het is gewoon zo
Patrick Bloembergen - Den Haag - June 5, 2023

Top opgelost!

Zending was niet geleverd bij de klant. Is afgeleverd bij een parcelshop. Dit medewerker voor mij uitgezocht omdat het voor mij niet duidelijk was bij welke parcelshop. Uitleg ontvangen.
De Boer Dental de boer - Harkema - May 24, 2023

top bedrijf, goeie customer service

Ik werk voor een bedrijf dat met boekuwzending samenwerkt en het werkt erg prettig. Het is niet zoals met grote partijen dat je tegen een muur staat te praten als er iets opgelost moet worden. Erg blij mee!
Sjoerd - Castricum - May 24, 2023

Snel en super service!

Fijn contact en uitgebreide service! Alles is mogelijk. Echt super!
Fleur - Amsterdam - May 23, 2023

Super bereidwillig, vriendelijk en flexibel

Als kleine ondernemer leer ik iedere dag.... Ik heb naar mijn gevoel best veel vragen aan BUZ, maar iedere keer zijn ze net zo vriendelijk en behulpzaam. Ze komen met oplossingen en denken geweldig mee. Ik zou iedereen aanraden om met BUZ samen te werken.
Sven - Oostzaan - May 17, 2023

Snelle reactie

Snelle reactie via de mail. Altijd duidelijk contact.
StiggelboutSlagwerk - Groningen - May 16, 2023

goede service

Melde een klacht via de mail en er werd direct gereageerd en ook gehandeld Goede service
Theresia Brans - Ridderkerk - May 4, 2023

enthousiast

Wij zijn net nieuw bij Boekuwzending, wij hebben er alle vertrouwen in dat de pakketten goed verzonden gaan worden. Het team is accuraat en professioneel. De sfeer is warm en toegankelijk.....Yvonne Paulies Ginger
Yvonne - HAARLEM - May 4, 2023

prima.

prima. ik zoek verder. bedankt voor uw reactie. eigenlijk was ik op zoek naar het telefoonnummer van de douane in den haag. Zag zoveel sites en ik dacht, ik probeer wat. Ach, ik ben 82 en snap dit soort zaken niet zo. toch bedankt.
adriaan Gardenier - Hoogvliet Rotterdam - May 1, 2023

Absoluut klasse

Ik ben een nieuwe gebruiker van BoekUwZending maar ik vind het boekingsproces en nu ook de email waarmee ik op de hoogte word gesteld van de levering grote klasse. Speed is the key in de handel. Logistieke processen neem ik zeer serieus, net als logistieke partners. Maar we hebben weinig tijd. Dus het is regelen die zooi, en dan is het heerlijk om vlot te kunnen boeken (met adresboek dat makkelijk werkt!) en om vlot labels te kunnen printen. De DPD-depot lokatie is uiterst relevant omdat we dan tot in de avond zendingen kunnen brengen voor onze buitenlandse klanten. Ik ben zeer tevreden met de overstap, het feit dat we zo laat overstappen is geen ramp, want dat zie ik als bewijs dat we een loyale klant zijn
Wesh International - Patrick Bloembergen - 's-gravenhage - April 18, 2023
631 customers rate us with a 9.2/10

[elfsight_whatsapp_chat id=”1″]