skip to Main Content

ORDERS PICKEN

DIRECT VERZENDEN

Orderpicken uitbesteden aan Boekuwzending

Wanneer je een bedrijf hebt met fysieke goederen zijn er veel elementen waarmee je rekening moet houden. Het orderpicken is hier een onderdeel van. Dit kan voor veel bedrijven een extra belasting zijn waar veel tijd, moeite en geld mee gepaard gaat. Wanneer je jouw orderpick uitbesteedt bij Boekuwzending, kunnen wij jou dit uit handen nemen!

Wat is orderpicken?

Bijna ieder bedrijf dat werkt met fysieke goederen krijgt ook te maken met orderpicken. Wanneer de klant een bestelling plaatst, dient deze natuurlijk zo snel mogelijk te worden afgeleverd. Dit proces bestaat uit diverse elementen. Om te beginnen dien je de goederen op te slaan. Dit gebeurt vaak in een afgesloten opslagruimte. Hier worden de goederen dan verpakt. Als laatste moet het pakket worden verzonden. Ook zal de voorraad aan goederen goed moeten worden gecontroleerd en bijgehouden. Al dit werk kan flink wat tijd kosten, waardoor het uitbesteden van jouw orderpick een verstandige keuze kan zijn.

De voordelen van orderpicken

Het uitbesteden van jouw orderpick bij Boekuwzending levert je bovendien veel voordelen op. Zo profiteer jij onder andere van:

  • Geen logistieke zorgen
  • Besparing van geld
  • Een snellere verzending
  • Een betere controle op de voorraad

Deze voordelen zullen ervoor zorgen dat je meer tijd hebt voor andere zaken. Het zal ook de klanttevredenheid verbeteren. Al met al kun je de voordelen van het uitbesteden van orderpicken bij Boekuwzending zien als een grote aanwinst voor jouw bedrijf!

Hoe werkt orderpicken via Boekuwzending?

Wanneer jij jouw orderpick uitbesteedt aan Boekuwzending zullen we (veel van) jouw logistieke taken van je overnemen. Allereerst zullen we de volledige opslag op ons nemen. Hierdoor heb je geen eigen opslagruimte nodig, waardoor je geld bespaart op de huur en het onderhoud van een opslagruimte. Ook nemen we het verpakken van de goederen over. Dit zal gebeuren in de gewenste verpakking en manier van verpakken. Je zult dus geen personeel moeten zoeken en betalen om de goederen te verpakken. Dit bespaart je ook veel tijd en geld. Daarnaast nemen we ook de verzending van jouw goederen voor onze rekening. Het zoeken naar koeriers zal hiermee ook verleden tijd zijn. Met verzending via Boekuwzending kun je ervan uit gaan dat je goederen snel, volledig en in goede staat aankomen op het juiste adres.

Controle op de voorraad

Een zeer belangrijk onderdeel van het orderpicken is de voorraad. Wanneer deze niet op orde is kan het al snel misgaan. Het is daarom ook erg belangrijk dat de voorraad goed wordt beheerd. Wanneer Boekuwzending de orderpick overneemt, nemen we ook het beheer van jouw voorraad over. We zullen vanuit deze voorraad jouw goederen verpakken en verzenden. Daarbij zullen we ook de voorraad tellen en hier verslag over uitbrengen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je voorraad aan goederen en kan jij de beste service aan jouw klanten leveren!

Orderpick uitbesteden bij Boekuwzending

Voor het uitbesteden van jouw orderpick ben je bij Boekuwzending aan het juiste adres! Met onze orderpick verzenden wij jouw pakketten en krijg jij meer tijd voor de zaken waar het echt om draait, namelijk het leveren van goede service en het ontwikkelen van jouw bedrijf. Ervaar ook de vrijheid en het gemak van orderpick via Boekuwzending.com!

WILT U

WAAROM BOEKUWZENDING.COM

allesin1icon

ALLES IN ÉÉN

Is pakketten verzenden niet het enige wat jij doet? Heb je bijvoorbeeld ook pallets of documenten? Dit kan Boekuwzending.com ook voor jou regelen! Wil je één aanspreekpunt, een persoonlijke verzendtool en een snelle glimlach? Vraag dan snel jouw persoonlijke account aan!

glimlach_icon

100% GLIMLACHGARANTIE

Het aller-aller-allerbelangrijkste bij Boekuwzending.com is het bezorgen van een snelle glimlach. Dit doen wij op heel veel verschillende manieren door o.a. ons klanthousiasme, onze snelle reactietijd en iedere dag 2% beter te zijn. Daarom zijn wij ook super trots op onze klantenbeoordeling van een 9,2! Wanneer mogen wij jou een glimlach bezorgen?

makkelijksnelicon

MAKKELIJK & SNEL

Binnen 10 seconde een passende prijs voor het verzenden van pakketten? Boek vandaag nog en de chauffeur komt de volgende werkdag bij je langs. Pakketten verzenden is nog nooit zo makkelijk geweest. Helemaal met onze gratis verzendtool, heb jij al een account opgevraagd? Bij ons zit je nergens aan vast!

GEHEEL VRIJBLIJVEND ZENDING VERZENDEN

Dagelijks versturen van pakketten en pallets. Bij ons zit je nergens aan vast, alleen als je ons nodig hebt, zijn wij er. Via onze verzendtool bereken je direct jouw prijs en boek je direct jouw zending.

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.
Paul - Eindhoven - January 19, 2023

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking
Maureen - Amsterdam - January 17, 2023

super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zeer ervaren, behulpzaam en meedenkend een parel voor elk bedrijf.
fabiana - den haag - January 10, 2023

Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.
Per - Aalsmeer - January 9, 2023

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.
Raymond - Amsterdam-zuidoost - December 31, 2022

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend
Dennis - Haarlem - December 26, 2022

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.
klaas - Alphen aan den Rijn - December 21, 2022
612 customers rate us with a 9.2/10

[elfsight_whatsapp_chat id=”1″]