skip to Main Content

WIJ ZIJN BOEKUWZENDING.COM

Rik Balder
Algemeen Directeur

Op 2 april 2007 zijn Margreet en ik Balder Logistiek opgestart. Onze logistieke webshop Boekuwzending.com begon drie jaar later. 1 oktober 2015 is Balder Logistiek verdwenen en zijn wij helemaal overgegaan naar Boekuwzending.com BV. Voorheen ben ik o.a. werkzaam geweest als, tennistrainer, sales en depot manager voor DPD Nederland BV en als assistent scheidsrechter Betaald Voetbal bij de KNVB. Actueel coach ik ook nog Betaald Voetbal Assistenten in de Jupiler League en de Ere-Divisie. Naast mijn functie als algemeen directeur bij BUZ ben ik actief in relatiebeheer en de verkoop. Ik heb twee schatten van kinderen, Mees van 15 en Steffi van 13 jaar en wij wonen al ons hele leven in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis.

Het is fantastisch om te zien hoe wij in 13 jaar zijn gegroeid van niets tot een volwaardig bedrijf en zelfs winnaar van de Haarlemmermeerse Ondernemersprijs 2017. Momenteel bestaat ons team uit 30 BUZ Helden. Het Boekuwzending.com Team is proactief, gedreven en de ambities zijn hoog. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om ieder jaar de doelstellingen te realiseren en onze dienstverlening nog verder te professionaliseren. Daar plukken onze klanten de vruchten van. Wij bezorgen iedere dag een snelle glimlach!

Margreet
Financieel Directeur

Samen met Rik heb ik in 2007 Balder Logistiek opgericht, in 2015 hebben wij ons bedrijfsnaam aangepast naar Boekuwzending.com. Ik richt mij vooral op de financiële administratie, personeelszaken, marketing activiteiten en alle projectmatige vernieuwingen.

Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen waar ook onze klanten weer van kunnen profiteren.

Wij bezorgen elke dag een snelle glimlach!

Mark
Operationeel Manager

Ik werk sinds oktober 2018 bij Boekuwzending.com. Hiervoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest in de sportdetailhandel, waarvan de laatste 10 jaar als filiaalmanager bij de Intersport in Hoofddorp. Voor velen uit de BUZ regio dus geen onbekend gezicht.

Bij Boekuwzending.com ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en samen met ons enthousiaste team zorg ik ervoor dat uw zending van A tot Z geregeld wordt. Wij bezorgen elke dag de grootste glimlach!

Johan
Wagenpark beheerder

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij boekuwzending.com als wagenparkbeheerder, zelf ben ik voor die tijd al werkzaam geweest als chauffeur op onze buzzies.

Ondertussen is ons wagenpark dusdanig gegroeid dat er steeds meer werkzaamheden hieruit voortvloeien, 7 buzzies en 2 Bakwagens op dit moment.

Hierdoor heb ik de switch kunnen maken van zelf rijden op de buzzies naar het zorgen dat de buzzies probleemloos en representatief kunnen blijven rijden.

Door mijn technische achtergrond ben ik daardoor op de juiste plek en wordt ik ook regelmatig ingezet voor projectmatige actiepunten op het gebied van voorzieningen binnen het bedrijf.

Mocht u potentiële chauffeurs in uw omgeving kennen die geïnteresseerd zijn kunt u mij altijd benaderen, met name studenten en gepensioneerden zijn hier vaak uitermate geschikt voor.

johanbalder@boekuwzending.com

Cindy
Facturatie

Ik werk sinds mei 2013 bij Boekuwzending.com. Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest als secretaresse en ik heb gewerkt als notarieel medewerkster. Bij Boekuwzending.com ben ik twee dagen in de week verantwoordelijk voor de facturatie.

Ik vind het Boekuwzending.com team een gezellig en hardwerkend team. Iedereen is erg collegiaal. Het werken achter de schermen vind ik erg fijn en ik hou van precisie werk. Vandaar dat ik helemaal op mijn plek zit met de facturatie werkzaamheden.

Martine
Transportspecialist

Ik werk sinds juli 2007 bij Boekuwzending.com. Binnen Boekuwzending.com ben ik het aanspreekpunt voor al onze pakketklanten. Ik begeleid de klanten tijdens het hele traject, vanaf het goedkeuren van de pakketofferte tot aan eventuele vragen over de factuur! Onze klanten kunnen bij mij terecht met álle vragen m.b.t hun pakketzendingen, i.s.m. onze pakketvervoerders zoek ik naar passende oplossingen bij vragen en problemen.

”We hebben super enthousiast team, we houden er van om aan te pakken! De afwisseling in de goede contacten met partners, klanten en collega’s maken mijn werkzaamheden leuk en uitdagend en zorgen ervoor dat ik nooit met tegenzin naar mijn werk ga!”

Manna
Debiteuren / Crediteuren

Mijn naam is Manna en ik werk sinds januari 2008 bij Boekuwzending.com op de administratie. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het debiteuren- en crediteurenbeheer en het bewaken van de geldstromen. Een uitdagende, afwisselende functie waarbij ik alle vrijheid en ruimte krijg van Rik en Margreet om dit naar eigen inzicht uit te voeren, heel prettig.

Dat én het leuke team van collega’s om me heen maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. En dat hopelijk nog jaren blijf doen!

Richard
Transportspecialist

Mijn naam is Richard de Groot, 25 jaar oud en sinds februari 2017 werkzaam bij Boekuwzending.com. Ik ben begonnen als chauffeur, waarna ik intern de kans gekregen om door te groeien binnen Boekuwzending.com. Naast de dagelijkse operationele werkzaamheden, ben ik ook verantwoordelijke voor de claim afhandeling en sales.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat wij als Boekuwzending zijnde altijd oplossingsgericht denken. Wij zijn er voor onze klanten en willen hun zo goed en persoonlijk mogelijk helpen bij het verzenden van hun zendingen. De laagdrempelige werksfeer op kantoor maakt het werken bij Boekuwzending.com elke dag leuk en zorgt ervoor dat ik met veel plezier en energie naar mijn werk toe ga!

Mocht je vragen hebben over onze verzendopties voor jou business? Bel mij dan gerust op en dan help ik jou graag verder!

Ilse
Transportspecialist
Koen
Transportspecialist

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Boekuwzending, ik ben begonnen als chauffeur op onze buzzie’s en daarna op kantoor komen werken.

Toen bestond ons wagenpark uit 3 buzzie’s, in 2 jaar tijd zijn we gegroeid naar 7 buzzie’s & 2 bakkie’s. We halen nu pakketten af van Leiden t/m Alkmaar!

Mijn dagelijks werkzaamheden bestaan uit het aansturen van al onze chauffeurs. Het coördineren van alle actie’s binnen BUZ met betrekking tot het inpakken van pakketten tot aan het versturen van de pakketten.

Heb je een uitdaging voor het afhalen/versturen van pakketten?

Ik sta klaar om je hierbij te helpen en gaan geen uitdaging uit de weg, zo bezorgen wij iedere dag een glimlach.

Pascal
Transport-specialist

Mijn naam is Pascal en ik ben op 31-08-2020 het team van Boekuwzending komen versterken.

Ik ben al zeker 7 jaar werkzaam in de logistiek en voornamelijk gespecialiseerd in lucht- en zeevracht.

Daarnaast zijn andere zendingen van pakket tot project ook niet onbekend voor me.

Ik sta klaar om je zending op de meest voordelige en snelste manier van A naar B te krijgen.

Anne-Wil
Transport-specialist

Mijn naam is Anne-Wil en ik werk sinds mei 2019 bij Boekuwzending. Naast de dagelijkse operationele werkzaamheden bij Boekuwzending.com hou ik mij bezig met import en export via lucht en zee. Ik vind het leuk dat we er aan blijven werken om onze klanten het nog gemakkelijker te maken om via ons te versturen. Daarnaast zit ik mijn werkdagen met een stel leuke collega’s op de werkvloer dus werken bij Boekuwzending is nooit saai!

Rick van der Wees
Transportspecialist

Mijn naam is Rick en ik ben in juni 2019 begonnen bij Boekuwzending. Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt bij een Japans logistiek bedrijf en had als taak het magazijn te vullen met internationale klanten die hun distributie lieten doen door derden. In het verleden heb ik een relatie van Boekuwzending.com geholpen met opslag zodoende kende ik Rik Balder al eerder. Er kwam een vacature bij Boekuwzending voor de verkoop en daar heb ik op gereageerd. De werkzaamheden zijn de naamsbekendheid in onze Buzzie regio te vergroten bij bedrijven. Tevens alle nieuwe relaties introduceren met ons meest vriendelijke boekingssysteem voor het versturen van envelop tot olifant. Geen dag is het zelfde en dat maakt het werken hier erg leuk met allemaal lachende collega’s.

Ron
Chauffeur

4 jaar geleden ben ik gaan rijden op 1 van de 2 Buzzies bij ‘Boek uw zending’ inmiddels zijn er nu 7 Buzzies en 2 Bakkies.

Ik rij nu met veel plezier op één van de Bakkies en zorg ervoor dat pallets en pakketten op de plaats van bestemming komen.

Barend
Chauffeur

Als je op  65-jarige leeftijd al een paar jaar thuis loopt omdat je met “pensioen“ bent gaan de geraniums je uiteindelijk tegen staan. Als je dan via via hoort, dat Rik Balder chauffeurs zoekt voor een aantal uren in de week is de combi zo gemaakt. Ook al viel het niet mee om in dienst te komen. Rik vond me eigenlijk te oud en hij begreep ook wel dat ik niet helemaal voor niets wilde komen. Uiteindelijk zijn we toch met elkaar in zee gegaan en kreeg ik de opdracht om en m’n werk zo goed mogelijk te doen en een soort voorbeeld te zijn voor de jongere rijders.  We begonnen toen ( 2016) met 2 buzzies en nu zijn het er 7 en twee bakkies. Met andere woorden het gaat goed met het bedrijf. Dat komt zeker door te proberen de mensen vast te houden die er werken, duidelijk te zijn naar klanten en zorgen dat je chauffeurs ook het idee krijgen dat ze serieus worden genomen. Ik ben nu op een leeftijd die naar de 70 loopt en heb het nog steeds prima naar de zin. Het is leuk werk, je wordt gewaardeerd en het vult prima de vrije tijd op die ik nu heb. Uiteraard is geld ook heel leuk maar belangrijker is dat je het naar je zin hebt, de klanten je graag zien komen en het management tevreden over je is. Al met al een leuke bijbaan in een bedrijf wat in deze tijd groeit als geraniums voor het raam.

Luuk
Chauffeur
Naceur
Chauffeur
Timo
Chauffeur

Sinds augustus 2020 ben ik aan de slag gegaan bij Boekuwzending. Dagelijks rij ik de Bakwagen door heel Nederland naar onze klanten. Het bezoeken van verschillende type bedrijven vind ik daarbij het leukste! Onderweg luitster ik graag podcasts over bijvoorbeeld ondernemen of gezonde leefstijlen.

Wout
Chauffeur
Serdar Gozubuyuk
Algemeen Directeur Fluitend Bezorgen

Boekuwzending.com bezorgt zendingen op Champions League niveau. Samen met internationaal topscheidsrechter Serdar Gözübüyük werken we samen om iedere dag de grootste glimlach te bezorgen. Het gaat ons allemaal fluitend af. Serdar laat alle zendingen Fluitend Bezorgen.

CHAUFFEURS

 

 

 

MIJLPALEN BOEKUWZENDING.COM

April 2007

Oprichting Balder Logistiek door Margreet en Rik Balder vanuit huis

Augustus 2007

Verhuizing naar Regus Hoofddorp

2008

Door snelle groei verhuizing naar Boekweitstraat Nieuw-Vennep

2008

Oprichting Boekuwzending.com, eerste online boekingssysteem ter wereld waarbij registreren niet nodig is

2009

Verhuizing naar Freight Terminal 207 Nieuw-Vennep

2010

Tweede bij Innovatieprijs van Provincie Noord-Holland

Oktober 2015

Balder Logistiek en Boekuwzending.com worden één

2016

Tweede bij Guts Award Haarlemmermeer

Oktober 2017

Verhuizing naar Rijsenhout aan de A4

December 2017

Winnaar Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017/2018

2018

2018 in teken van ontwikkeling nieuw mijn.boekuwzending

Januari 2019

Start mijn.boekuwzending.com

Mei 2019

Nieuwe website www.boekuwzending.com

December 2019

Record, record, record, nog nooit zoveel zendingen verstuurd, klantenbeoordeling 9,4

December 2020

Samenwerking met Champions League scheidsrechter Serdar Gözübüyük met Fluitend bezorgen

Januari 2021

Start zelf uitleveren in januari 2021

Februari 2021

Al vele koppelingen mogelijk zoals Bol.com, Lightspeed, Magento, Shopify enz.

April 2007
Aug 2007
2008
2008
2009
2010
Okt 2015
2016
Okt 2017
Dec 2017
2018
Jan 2019
Mei 2019
Dec 2019
Dec 2020
Jan 2021
Feb 2021

MIJLPALEN BOEKUWZENDING.COM

April 2007

Oprichting Balder Logistiek door Margreet en Rik Balder vanuit huis

 

Augustus 2007

Verhuizing naar Regus Hoofddorp

 

2008

Door snelle groei verhuizing naar Boekweitstraat Nieuw-Vennep

 

2008

Oprichting Boekuwzending.com, eerste online boekingssysteem ter wereld waarbij registreren niet nodig is

 

2009

Verhuizing naar Freight Terminal 207 Nieuw-Vennep

 

2010

Tweede bij Innovatieprijs van Provincie Noord-Holland

 

Oktober 2015

Balder Logistiek en Boekuwzending.com worden één

 

2016

Tweede bij Guts Award Haarlemmermeer

 

Oktober 2017

Verhuizing naar Rijsenhout aan de A4

 

December 2017

Winnaar Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017/2018

 

2018

2018 in teken van ontwikkeling nieuw mijn.boekuwzending

 

Januari 2019

Start mijn.boekuwzending.com

 

Mei 2019

Nieuwe website www.boekuwzending.com

 

December 2019

Record, record, record, nog nooit zoveel zendingen verstuurd, klantenbeoordeling

 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Type hier uw bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

POPULAIRE ZENDINGEN

PAKKET VERZENDING
VAN NEDERLAND
NAAR DUITSLAND
BINNEN 24 UUR
Vanaf € 6,- per zending!
DIRECT VERZENDEN
PALLET VERZENDING
VAN NEDERLAND
NAAR NEDERLAND
BINNEN 24 UUR
Vanaf € 38,50 per zending!
DIRECT VERZENDEN
EXPRESS VERZENDING
VAN NEDERLAND
NAAR NEW YORK
BINNEN 48 UUR
Vanaf € 37,50 per zending!
DIRECT VERZENDEN

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

altijd hulpvaardig - top

Gewoon super blij met alle medewerkers van Boekuwzending!
Karin Duindam - Lisse - december 7, 2021

Prima service, zowel telefonisch als schriftelijk

Prima geholpen! Fijn samenwerking!
Mariëlle - Alphen aan den Rijn - december 4, 2021

Prima dienstverlening!

Het verzenden van de pakketten en het verwerken van de gegevens is prima verlopen. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.
Carrien Eenhoorn - Postbus 2000 - december 2, 2021

Snelle dienstverlening

Je krijg wat je wil
Nico - Burgh - december 2, 2021

Uiterst betrouwbaar en professioneel, goed communicatie.

Afspraken stipt nagekomen, goede communicatie en afwikkeling op alle niveaus. Duidelijk beleid en heldere processen.
Eric Stom - Hoofddorp - november 30, 2021

Top

Vlot en adequaat klacht opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.
Anita - Nijverdal - november 29, 2021

Flexibel en klantgericht

De ervaring van Hijdra.com B.V. met Boekuwzending.com is erg goed. Bedrijf denkt mee en is flexibel waar nodig.
Hijdra.com B.V. - Leimuiden - november 29, 2021

Top Service verlening !

Zeer goede service verlening. Doelgericht en klantgericht. Geeft vertrouwen in de afhandeling ook als het buiten de standaard dienstverlening ligt.
Marcel - Zoetermeer - november 24, 2021

Altijd vriendelijk en snelle service

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met boekuwzending gehad. Ik werk inmiddels al een jaar met Boekuwzending en ze hebben mij altijd goed geholpen bij alle vraagstukken. Hiernaast zijn alle pakketjes ook perfect afgeleverd. Bedankt voor alles!
Dax Korteland - Hoofddorp - november 23, 2021

in één woord: TOP

Voor onze Stichting Prakkie Hoofddorp hebben jullie vele kindertjes blij gemaakt om bij het pakhuis van sinterklaas de cadeautjes op te halen en te bezorgen in Hoofddorp !! Wat zijn jullie TOPPERS !!!!
Miranda - Hoofddorp - november 17, 2021
504 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10