skip to Main Content

WIJ ZIJN BOEKUWZENDING.COM

Rik Balder
Algemeen Directeur

Op 2 april 2007 zijn Margreet en ik Balder Logistiek opgestart. Onze logistieke webshop Boekuwzending.com begon drie jaar later. 1 oktober 2015 is Balder Logistiek verdwenen en zijn wij helemaal overgegaan naar Boekuwzending.com BV. Voorheen ben ik o.a. werkzaam geweest als, tennistrainer, sales en depot manager voor DPD Nederland BV en als assistent scheidsrechter Betaald Voetbal bij de KNVB. Actueel coach ik ook nog Betaald Voetbal Assistenten in de Jupiler League en de Ere-Divisie. Naast mijn functie als algemeen directeur bij BUZ ben ik actief in relatiebeheer en de verkoop. Ik heb twee schatten van kinderen, Mees van 15 en Steffi van 13 jaar en wij wonen al ons hele leven in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis.

Het is fantastisch om te zien hoe wij in 13 jaar zijn gegroeid van niets tot een volwaardig bedrijf en zelfs winnaar van de Haarlemmermeerse Ondernemersprijs 2017. Momenteel bestaat ons team uit 30 BUZ Helden. Het Boekuwzending.com Team is proactief, gedreven en de ambities zijn hoog. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om ieder jaar de doelstellingen te realiseren en onze dienstverlening nog verder te professionaliseren. Daar plukken onze klanten de vruchten van. Wij bezorgen iedere dag een snelle glimlach!

Margreet
Financieel Directeur

Samen met Rik heb ik in 2007 Balder Logistiek opgericht, in 2015 hebben wij ons bedrijfsnaam aangepast naar Boekuwzending.com. Ik richt mij vooral op de financiële administratie, personeelszaken, marketing activiteiten en alle projectmatige vernieuwingen.

Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen waar ook onze klanten weer van kunnen profiteren.

Wij bezorgen elke dag een snelle glimlach!

Mark
Operationeel Manager

Ik werk sinds oktober 2018 bij Boekuwzending.com. Hiervoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest in de sportdetailhandel, waarvan de laatste 10 jaar als filiaalmanager bij de Intersport in Hoofddorp. Voor velen uit de BUZ regio dus geen onbekend gezicht.

Bij Boekuwzending.com ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en samen met ons enthousiaste team zorg ik ervoor dat uw zending van A tot Z geregeld wordt. Wij bezorgen elke dag de grootste glimlach!

Johan
Wagenpark beheerder

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij boekuwzending.com als wagenparkbeheerder, zelf ben ik voor die tijd al werkzaam geweest als chauffeur op onze buzzies.

Ondertussen is ons wagenpark dusdanig gegroeid dat er steeds meer werkzaamheden hieruit voortvloeien, 7 buzzies en 2 Bakwagens op dit moment.

Hierdoor heb ik de switch kunnen maken van zelf rijden op de buzzies naar het zorgen dat de buzzies probleemloos en representatief kunnen blijven rijden.

Door mijn technische achtergrond ben ik daardoor op de juiste plek en wordt ik ook regelmatig ingezet voor projectmatige actiepunten op het gebied van voorzieningen binnen het bedrijf.

Mocht u potentiële chauffeurs in uw omgeving kennen die geïnteresseerd zijn kunt u mij altijd benaderen, met name studenten en gepensioneerden zijn hier vaak uitermate geschikt voor.

[email protected]

Cindy
Facturatie

Ik werk sinds mei 2013 bij Boekuwzending.com. Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest als secretaresse en ik heb gewerkt als notarieel medewerkster. Bij Boekuwzending.com ben ik twee dagen in de week verantwoordelijk voor de facturatie.

Ik vind het Boekuwzending.com team een gezellig en hardwerkend team. Iedereen is erg collegiaal. Het werken achter de schermen vind ik erg fijn en ik hou van precisie werk. Vandaar dat ik helemaal op mijn plek zit met de facturatie werkzaamheden.

Martine
Klantenservice Manager

Ik werk sinds juli 2007 bij Boekuwzending.com. Binnen Boekuwzending.com ben ik het aanspreekpunt voor al onze pakketklanten. Ik begeleid de klanten tijdens het hele traject, vanaf het goedkeuren van de pakketofferte tot aan eventuele vragen over de factuur! Onze klanten kunnen bij mij terecht met álle vragen m.b.t hun pakketzendingen, i.s.m. onze pakketvervoerders zoek ik naar passende oplossingen bij vragen en problemen.

”We hebben super enthousiast team, we houden er van om aan te pakken! De afwisseling in de goede contacten met partners, klanten en collega’s maken mijn werkzaamheden leuk en uitdagend en zorgen ervoor dat ik nooit met tegenzin naar mijn werk ga!”

Manna
Debiteuren / Crediteuren

Mijn naam is Manna en ik werk sinds januari 2008 bij Boekuwzending.com op de administratie. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het debiteuren- en crediteurenbeheer en het bewaken van de geldstromen. Een uitdagende, afwisselende functie waarbij ik alle vrijheid en ruimte krijg van Rik en Margreet om dit naar eigen inzicht uit te voeren, heel prettig.

Dat én het leuke team van collega’s om me heen maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. En dat hopelijk nog jaren blijf doen!

Richard
Sales Manager

Mijn naam is Richard de Groot, 25 jaar oud en sinds februari 2017 werkzaam bij Boekuwzending.com. Ik ben begonnen als chauffeur, waarna ik intern de kans gekregen om door te groeien binnen Boekuwzending.com. Naast de dagelijkse operationele werkzaamheden, ben ik ook verantwoordelijke voor de claim afhandeling en sales.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat wij als Boekuwzending zijnde altijd oplossingsgericht denken. Wij zijn er voor onze klanten en willen hun zo goed en persoonlijk mogelijk helpen bij het verzenden van hun zendingen. De laagdrempelige werksfeer op kantoor maakt het werken bij Boekuwzending.com elke dag leuk en zorgt ervoor dat ik met veel plezier en energie naar mijn werk toe ga!

Mocht je vragen hebben over onze verzendopties voor jou business? Bel mij dan gerust op en dan help ik jou graag verder!

Ilse
Transportspecialist
Koen
Transport Manager

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Boekuwzending, ik ben begonnen als chauffeur op onze buzzie’s en daarna op kantoor komen werken.

Toen bestond ons wagenpark uit 3 buzzie’s, in 2 jaar tijd zijn we gegroeid naar 7 buzzie’s & 2 bakkie’s. We halen nu pakketten af van Leiden t/m Alkmaar!

Mijn dagelijks werkzaamheden bestaan uit het aansturen van al onze chauffeurs. Het coördineren van alle actie’s binnen BUZ met betrekking tot het inpakken van pakketten tot aan het versturen van de pakketten.

Heb je een uitdaging voor het afhalen/versturen van pakketten?

Ik sta klaar om je hierbij te helpen en gaan geen uitdaging uit de weg, zo bezorgen wij iedere dag een glimlach.

Rick van der Wees
Transportspecialist

Mijn naam is Rick en ik ben in juni 2019 begonnen bij Boekuwzending. Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt bij een Japans logistiek bedrijf en had als taak het magazijn te vullen met internationale klanten die hun distributie lieten doen door derden. In het verleden heb ik een relatie van Boekuwzending.com geholpen met opslag zodoende kende ik Rik Balder al eerder. Er kwam een vacature bij Boekuwzending voor de verkoop en daar heb ik op gereageerd. De werkzaamheden zijn de naamsbekendheid in onze Buzzie regio te vergroten bij bedrijven. Tevens alle nieuwe relaties introduceren met ons meest vriendelijke boekingssysteem voor het versturen van envelop tot olifant. Geen dag is het zelfde en dat maakt het werken hier erg leuk met allemaal lachende collega’s.

Ron
Chauffeur

4 jaar geleden ben ik gaan rijden op 1 van de 2 Buzzies bij ‘Boek uw zending’ inmiddels zijn er nu 7 Buzzies en 2 Bakkies.

Ik rij nu met veel plezier op één van de Bakkies en zorg ervoor dat pallets en pakketten op de plaats van bestemming komen.

Barend
Chauffeur

Als je op  65-jarige leeftijd al een paar jaar thuis loopt omdat je met “pensioen“ bent gaan de geraniums je uiteindelijk tegen staan. Als je dan via via hoort, dat Rik Balder chauffeurs zoekt voor een aantal uren in de week is de combi zo gemaakt. Ook al viel het niet mee om in dienst te komen. Rik vond me eigenlijk te oud en hij begreep ook wel dat ik niet helemaal voor niets wilde komen. Uiteindelijk zijn we toch met elkaar in zee gegaan en kreeg ik de opdracht om en m’n werk zo goed mogelijk te doen en een soort voorbeeld te zijn voor de jongere rijders.  We begonnen toen ( 2016) met 2 buzzies en nu zijn het er 7 en twee bakkies. Met andere woorden het gaat goed met het bedrijf. Dat komt zeker door te proberen de mensen vast te houden die er werken, duidelijk te zijn naar klanten en zorgen dat je chauffeurs ook het idee krijgen dat ze serieus worden genomen. Ik ben nu op een leeftijd die naar de 70 loopt en heb het nog steeds prima naar de zin. Het is leuk werk, je wordt gewaardeerd en het vult prima de vrije tijd op die ik nu heb. Uiteraard is geld ook heel leuk maar belangrijker is dat je het naar je zin hebt, de klanten je graag zien komen en het management tevreden over je is. Al met al een leuke bijbaan in een bedrijf wat in deze tijd groeit als geraniums voor het raam.

Luuk
Chauffeur
Naceur
Chauffeur
Timo
Chauffeur

Sinds augustus 2020 ben ik aan de slag gegaan bij Boekuwzending. Dagelijks rij ik de Bakwagen door heel Nederland naar onze klanten. Het bezoeken van verschillende type bedrijven vind ik daarbij het leukste! Onderweg luitster ik graag podcasts over bijvoorbeeld ondernemen of gezonde leefstijlen.

Serdar Gozubuyuk
Algemeen Directeur Fluitend Bezorgen

Boekuwzending.com bezorgt zendingen op Champions League niveau. Samen met internationaal topscheidsrechter Serdar Gözübüyük werken we samen om iedere dag de grootste glimlach te bezorgen. Het gaat ons allemaal fluitend af. Serdar laat alle zendingen Fluitend Bezorgen.

Barend-Jan van Groenigen
Sales Manager
Ilse Looij
Transportspecialist/ Behandelaar Claims
Lisette van Cleef
Transportspecialist
Danielle Kroszynski
Transportspecialist

MIJLPALEN BOEKUWZENDING.COM

April 2007

Oprichting Balder Logistiek door Margreet en Rik Balder vanuit huis

Augustus 2007

Verhuizing naar Regus Hoofddorp

2008

Door snelle groei verhuizing naar Boekweitstraat Nieuw-Vennep

2008

Oprichting Boekuwzending.com, eerste online boekingssysteem ter wereld waarbij registreren niet nodig is

2009

Verhuizing naar Freight Terminal 207 Nieuw-Vennep

2010

Tweede bij Innovatieprijs van Provincie Noord-Holland

Oktober 2015

Balder Logistiek en Boekuwzending.com worden één

2016

Tweede bij Guts Award Haarlemmermeer

Oktober 2017

Verhuizing naar Rijsenhout aan de A4

December 2017

Winnaar Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017/2018

2018

2018 in teken van ontwikkeling nieuw mijn.boekuwzending

Januari 2019

Start mijn.boekuwzending.com

Mei 2019

Nieuwe website www.boekuwzending.com

December 2019

Record, record, record, nog nooit zoveel zendingen verstuurd, klantenbeoordeling 9,4

December 2020

Samenwerking met Champions League scheidsrechter Serdar Gözübüyük met Fluitend bezorgen

Januari 2021

Start zelf uitleveren in januari 2021

Februari 2021

Al vele koppelingen mogelijk zoals Bol.com, Lightspeed, Magento, Shopify enz.

april 2022

Verhuizing van Bennebroekerweg 267 naar 265

 

 

April 2007
Aug 2007
2008
2008
2009
2010
Okt 2015
2016
Okt 2017
Dec 2017
2018
Jan 2019
Mei 2019
Dec 2019
Dec 2020
Jan 2021
Feb 2021
April 2022

MIJLPALEN BOEKUWZENDING.COM

April 2007

Oprichting Balder Logistiek door Margreet en Rik Balder vanuit huis

 

Augustus 2007

Verhuizing naar Regus Hoofddorp

 

2008

Door snelle groei verhuizing naar Boekweitstraat Nieuw-Vennep

 

2008

Oprichting Boekuwzending.com, eerste online boekingssysteem ter wereld waarbij registreren niet nodig is

 

2009

Verhuizing naar Freight Terminal 207 Nieuw-Vennep

 

2010

Tweede bij Innovatieprijs van Provincie Noord-Holland

 

Oktober 2015

Balder Logistiek en Boekuwzending.com worden één

 

2016

Tweede bij Guts Award Haarlemmermeer

 

Oktober 2017

Verhuizing naar Rijsenhout aan de A4

 

December 2017

Winnaar Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017/2018

 

2018

2018 in teken van ontwikkeling nieuw mijn.boekuwzending

 

Januari 2019

Start mijn.boekuwzending.com

 

Mei 2019

Nieuwe website www.boekuwzending.com

 

December 2019

Record, record, record, nog nooit zoveel zendingen verstuurd, klantenbeoordeling

 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

POPULAIRE ZENDINGEN

PAKKET VERZENDING
VAN NEDERLAND
NAAR DUITSLAND
BINNEN 24 UUR
Vanaf € 6,- per zending!
DIRECT VERZENDEN
PALLET VERZENDING
VAN NEDERLAND
NAAR NEDERLAND
BINNEN 24 UUR
Vanaf € 38,50 per zending!
DIRECT VERZENDEN
EXPRESS VERZENDING
VAN NEDERLAND
NAAR NEW YORK
BINNEN 48 UUR
Vanaf € 37,50 per zending!
DIRECT VERZENDEN

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.
Paul - Eindhoven - January 19, 2023

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking
Maureen - Amsterdam - January 17, 2023

super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zeer ervaren, behulpzaam en meedenkend een parel voor elk bedrijf.
fabiana - den haag - January 10, 2023

Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.
Per - Aalsmeer - January 9, 2023

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.
Raymond - Amsterdam-zuidoost - December 31, 2022

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend
Dennis - Haarlem - December 26, 2022

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.
klaas - Alphen aan den Rijn - December 21, 2022
612 customers rate us with a 9.2/10