skip to Main Content

VERSTUUR IN EEN HANDOMDRAAI AL JOUW ORDERS VANUIT JOUW CCV SHOP.

Maak gebruik van voordelige verzending, persoonlijke service en een uitgebreid verzendplatform. Koppel Boekuwzending.com aan jouw CCV Shop met de gratis app en start met het verhogen van je conversie.

Koppeling CCV Shop

Het gemak dat je ervaart door je online winkel te runnen met CCV Shop, bestaat uit meer dan de CCV Shop zelf. Je kunt namelijk via Boekuwzending vanuit de webshop eenvoudig en voordelig al jouw pakketten versturen. Dus maak gebruik van de optie en profiteer van de voordelen van de CCV Shop koppeling met Boekuwzending.

Hoe werkt de CCV Shop koppeling?

Boekuwzending heeft speciale software, de CCV Shop API, waarmee jij jouw webshop aan onze verzendsoftware kunt koppelen. Op het moment dat je een artikel verkoopt dat naar de klant verzonden moet worden, wordt dit via de CCV Shop API koppeling automatisch aan Boekuwzending doorgegeven. Je bevestigt de zending in het systeem en op basis van de bijbehorende informatie over de eigenschappen van het pakket, wordt het verzendlabel in orde gemaakt.

Wat is het voordeel van een CCV Shop integratie?

Verkoop je veel artikelen met hetzelfde gewicht en van dezelfde afmetingen? Of zijn alle producten die je aanbiedt uniek van omvang? Zelfs als je wel standaard maten hebt, kun je nog per zending verschillende pakketten samenstellen, zeker als je klanten meerdere artikelen tegelijk bestellen. Het kan tijdrovend zijn om bij iedere bestelling uit te zoeken wat de kosten van verzending zullen zijn of bij welke pakketdienst je de zending moet aanbieden.

De koppeling van jouw webshop met Boekuwzending maakt het CCV Shop versturen een stuk eenvoudiger. Het scheelt je een hoop tijd en ook je klanten profiteren daarvan. Daarnaast is de uitvoering van de verzending ook nog eens efficiënt. De levering van de pakketjes aan de klant is snel en op tijd, met vriendelijke en enthousiaste bezorgers.

Maak een CCV shop koppeling met Boekuwzending

De eerste winst die je hebt als je pakketten via Boekuwzending verstuurt, is tijd. Maar Boekuwzending biedt nog meer, want de tarieven voor het verzenden zijn ook nog eens voordelig. Daarnaast is het heel eenvoudig om pakketten vanuit de CCV Shop met Boekuwzending te versturen met onze handleiding.

Neem contact op met Boekuwzending en vraag vrijblijvend een offerte op, zodat je een goed beeld hebt van wat het voor jouw webshop kan betekenen. Ook voor andere webshopkoppelingen kun je bij Boekuwzending terecht. Vraag gerust om meer informatie en profiteer vandaag nog van het gemak van deze webshopkoppeling.

//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.