Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Wat bedoelen wij met een groot pakket?

Er bestaat geen officiële classificatie voor een groot pakket. Wij verstaan onder een groot pakket een pakket met een omvang groter dan 300 cm. Dit wordt als volgt berekend: 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte. De kosten van het versturen van een groot pakket worden bepaald aan de hand van de exacte grootte en de service die je kiest. Ben jij benieuwd wat het versturen van jouw grote pakket kost? Vul dan je gegevens in onze online tool in en krijg direct een op maat gemaakte prijsaanvraag!

Wat bedoelen wij met een zwaar pakket?

Een pakket boven de 30 kg is een zwaar pakket. Een zwaar pakket versturen valt dan buiten de reguliere pakketvervoerders zoals bijvoorbeeld DPD en PostNL. Voor een zwaar pakket worden er dan extra toeslagen in rekening gebracht. Als je een zwaar pakket wilt versturen met Boekuwzending, dan mag dit maximaal 70 kg wegen. Een pakket dat zwaarder is dan 70 kg valt onder distributie en moet daarom op een pallet verzonden worden.

Wat bedoelen wij met een lang pakket?

Wil jij graag een lang pakket versturen? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verstaan onder een lang pakket, of lengte zending, een pakket dat één zijde heeft die langer is dan 175 centimeter. Er is geen maximale lengte voor een pakket, maar vanaf 270 cm zijn deze transporten wel op aanvraag.

Groot pakket versturen naar het buitenland

Een lang, zwaar of groot pakket versturen naar het buitenland? Dat kan! Aan de hand van jouw eisen en wensen kiezen wij de vervoerder die het beste bij jou past. We komen de zending bij je ophalen en versturen het vervolgens naar het buitenland. Het maakt niet uit of dit naar Spanje, Duitsland of een land buiten de EU is. Met Boekuwzending kan jij jouw grote pakketten wereldwijd versturen.

Groot pakket versturen met Boekuwzending.com

Verstuur jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks grote pakketten? Bij Boekuwzending kies jij de frequentie waarop jij jouw grote pakketten verstuurt. Wij bieden jou de persoonlijke service waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van jouw wensen, een groot pakket goedkoop verzenden of snel verzenden, kiezen wij voor jou de beste oplossing.

Wil je last minute nog een groot pakket versturen? Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op. Voor een uitgebreidere zending of een afwijkend formaat kun je bij ons een online prijsaanvraag doen. Wij zorgen dat je binnen 1 uur antwoord hebt, zodat jij direct een groot pakket kunt versturen wanneer jij dat wilt. Ook een groot pakket versturen? Boekuwzending helpt je graag verder!

Zo eenvoudig is een groot pakket versturen

Back To Top
1