skip to Main Content

GROOT PAKKET VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS EEN GROOT PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden in de online tool. Geef bijvoorbeeld aan hoe groot, hoe zwaar en hoe lang het pakket is. We kijken graag met je mee en vinden een passende oplossing voor jou.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies voor de optie die bij jou past. Wil je het grote pakket snel verzenden, of wil je een groot pakket zo goedkoop mogelijk versturen? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg of is de aanvraag naar het Boekuwzending.com team gedaan. De offerte ontvang je binnen het uur. 

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Geef het adres van de ontvanger aan ons door. Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt bij je langs om de grote pakketten op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

Groot pakket versturen

Wil jij graag een groot pakket, zwaar pakket of lang pakket versturen? Dan kan je op Boekuwzending.com rekenen! Wij nemen namelijk veel werk voor jou uit handen. Via onze verzendtool kun jij de kosten voor het verzenden van een groot pakket berekenen en de zendingen direct boeken. Vervolgens regelen wij het vervoer van de grote pakketten. De chauffeur komt dagelijks of op afroep bij je langs op ieder gewenst tijdstip. Heb je even geen pakketten te verzenden? Geen probleem! Bij ons zit je nergens aan vast. Alleen als jij ons nodig hebt, zijn wij er. 

Wat bedoelen wij met een groot pakket?

Een groot pakket versturen is een vak apart. Er bestaat geen officiële classificatie voor een groot pakket. Wij verstaan onder een groot pakket een pakket met een omvang groter dan 300 cm. Dit wordt als volgt berekend: 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte. De kosten van een groot pakket worden bepaald aan de hand van de exacte grootte en de service die je kiest. Ben jij benieuwd wat het versturen van een groot pakket kost? Vul dan je gegevens in onze online tool in. Lukt het dan nog niet, dan zullen wij de offerte op aanvraag behandelen, want wij versturen alles van een envelop tot een olifant. 

Wat bedoelen wij met een zwaar pakket?

Een pakket boven de 30 kg is een zwaar pakket. Het valt dan buiten de reguliere pakketvervoerders zoals bijvoorbeeld DPD en Postnl. Voor een pakket worden er dan extra toeslagen in rekening gebracht. Als je een zwaar pakket via Boekuwzending.com wilt versturen dan mag dit maximaal 70 kg wegen. Een pakket dat zwaarder is dan 70 kg valt onder distributie en moet daarom op een pallet verzonden worden. 

Wat bedoelen wij met een lang pakket? 

Wil je graag een lang pakket, ook wel lengte zending  genoemd, versturen? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verstaan onder een lang pakke, of lengte zending, een pakket dat één zijde heeft die langer is dan 175 centimeter. Er is geen maximale lengte voor een pakket, maar vanaf 270 cm zijn deze transporten op aanvraag. 

Groot pakket versturen naar het buitenland 

Een groot, zwaar of lang pakket versturen naar het buitenland? Dat kan! Aan de hand van jouw wensen, of je nu goedkoop of snel wilt verzenden naar het buitenland, wij kiezen de vervoerder die bij jou past. We komen de zending bij je ophalen en versturen het vervolgens naar het buitenland. Het maakt niet uit of dit naar Spanje, Duitsland of een land buiten de EU is. Boekuwzending.com verstuurt grote pakketten wereldwijd. 

Waarom een groot pakket versturen via Boekuwzending.com? 

Verstuur jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks grote pakketten? Het kan bij ons allemaal. Wij bieden jou de persoonlijke service waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van jouw wensen – een groot pakket goedkoop verzenden of snel verzenden – kiezen we voor jou de beste oplossing. Wil je last minute en groot pakket verzenden? Aarzel niet en neem contact met ons op via +31 (0)252-245 480. Voor een uitgebreidere zending of een afwijkend formaat kun je bij ons een aanvraag doen. Dat doe je door bij ons een offerte aan te vragen. Wij garanderen dat je binnen 1 uur antwoord hebt. 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Type hier uw bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

altijd hulpvaardig - top

Gewoon super blij met alle medewerkers van Boekuwzending!
Karin Duindam - Lisse - december 7, 2021

Prima service, zowel telefonisch als schriftelijk

Prima geholpen! Fijn samenwerking!
Mariëlle - Alphen aan den Rijn - december 4, 2021

Prima dienstverlening!

Het verzenden van de pakketten en het verwerken van de gegevens is prima verlopen. Vragen werden snel en adequaat beantwoord.
Carrien Eenhoorn - Postbus 2000 - december 2, 2021

Snelle dienstverlening

Je krijg wat je wil
Nico - Burgh - december 2, 2021

Uiterst betrouwbaar en professioneel, goed communicatie.

Afspraken stipt nagekomen, goede communicatie en afwikkeling op alle niveaus. Duidelijk beleid en heldere processen.
Eric Stom - Hoofddorp - november 30, 2021

Top

Vlot en adequaat klacht opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.
Anita - Nijverdal - november 29, 2021

Flexibel en klantgericht

De ervaring van Hijdra.com B.V. met Boekuwzending.com is erg goed. Bedrijf denkt mee en is flexibel waar nodig.
Hijdra.com B.V. - Leimuiden - november 29, 2021

Top Service verlening !

Zeer goede service verlening. Doelgericht en klantgericht. Geeft vertrouwen in de afhandeling ook als het buiten de standaard dienstverlening ligt.
Marcel - Zoetermeer - november 24, 2021

Altijd vriendelijk en snelle service

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met boekuwzending gehad. Ik werk inmiddels al een jaar met Boekuwzending en ze hebben mij altijd goed geholpen bij alle vraagstukken. Hiernaast zijn alle pakketjes ook perfect afgeleverd. Bedankt voor alles!
Dax Korteland - Hoofddorp - november 23, 2021

in één woord: TOP

Voor onze Stichting Prakkie Hoofddorp hebben jullie vele kindertjes blij gemaakt om bij het pakhuis van sinterklaas de cadeautjes op te halen en te bezorgen in Hoofddorp !! Wat zijn jullie TOPPERS !!!!
Miranda - Hoofddorp - november 17, 2021
504 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10