skip to Main Content

GROOT PAKKET VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Groot pakket versturen

Wil jij graag een lang, zwaar of groot pakket versturen? Boekuwzending neemt jouw zorgen graag uit handen! Via onze verzendtool kun jij de kosten voor het verzenden van een groot pakket berekenen en jouw zending direct boeken. Vervolgens regelen wij het versturen van jouw grote pakketten. De chauffeur komt dagelijks of op afroep bij je langs op ieder gewenst tijdstip. Heb je even geen pakketten te verzenden? Geen probleem. Bij ons zit je nergens aan vast. Alleen als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

 Wat bedoelen wij met een groot pakket?

Er bestaat geen officiële classificatie voor een groot pakket. Wij verstaan onder een groot pakket een pakket met een omvang groter dan 300 cm. Dit wordt als volgt berekend: 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte. De kosten van het versturen van een groot pakket worden bepaald aan de hand van de exacte grootte en de service die je kiest. Ben jij benieuwd wat het versturen van jouw grote pakket kost? Vul dan je gegevens in onze online tool in en krijg direct een op maat gemaakte prijsaanvraag!

 Wat bedoelen wij met een zwaar pakket?

Een pakket boven de 30 kg is een zwaar pakket. Een zwaar pakket versturen valt dan buiten de reguliere pakketvervoerders zoals bijvoorbeeld DPD en PostNL. Voor een zwaar pakket worden er dan extra toeslagen in rekening gebracht. Als je een zwaar pakket wilt versturen met Boekuwzending, dan mag dit maximaal 70 kg wegen. Een pakket dat zwaarder is dan 70 kg valt onder distributie en moet daarom op een pallet verzonden worden.

 Wat bedoelen wij met een lang pakket? 

Wil jij graag een lang pakket versturen? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verstaan onder een lang pakket, of lengte zending, een pakket dat één zijde heeft die langer is dan 175 centimeter. Er is geen maximale lengte voor een pakket, maar vanaf 270 cm zijn deze transporten wel op aanvraag.

 Groot pakket versturen naar het buitenland 

Een lang, zwaar of groot pakket versturen naar het buitenland? Dat kan! Aan de hand van jouw eisen en wensen kiezen wij de vervoerder die het beste bij jou past. We komen de zending bij je ophalen en versturen het vervolgens naar het buitenland. Het maakt niet uit of dit naar SpanjeDuitsland of een land buiten de EU is. Met Boekuwzending kan jij jouw grote pakketten wereldwijd versturen.

 Groot pakket versturen met Boekuwzending 

Verstuur jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks grote pakketten? Bij Boekuwzending kies jij de frequentie waarop jij jouw grote pakketten verstuurt. Wij bieden jou de persoonlijke service waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van jouw wensen, een groot pakket goedkoop verzenden of snel verzenden, kiezen wij voor jou de beste oplossing.

Wil je last minute nog een groot pakket versturen? Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op. Voor een uitgebreidere zending of een afwijkend formaat kun je bij ons een online prijsaanvraag doen. Wij zorgen dat je binnen 1 uur antwoord hebt, zodat jij direct een groot pakket kunt versturen wanneer jij dat wilt. Ook een groot pakket versturen? Boekuwzending helpt je graag verder!

 

ZO EENVOUDIG IS EEN GROOT PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden in de online tool. Geef bijvoorbeeld aan hoe groot, hoe zwaar en hoe lang het pakket is. We kijken graag met je mee en vinden een passende oplossing voor jou.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies voor de optie die bij jou past. Wil je het grote pakket snel verzenden, of wil je een groot pakket zo goedkoop mogelijk versturen? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg of is de aanvraag naar het Boekuwzending.com team gedaan. De offerte ontvang je binnen het uur. 

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Geef het adres van de ontvanger aan ons door. Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt bij je langs om de grote pakketten op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Lekker snel schakelen

Tegen een marktconforme prijs zeer snel geholpen om z.s.m. 7 pallets op te halen. Prima service! Dank je wel Boekuwzending!!!
TWAN - Nieuw-Vennep - September 29, 2022

NAAR WENS

Alles naar wens, zoals het hoord.
P.J.J. PLUK - RIJKEVOORT - September 26, 2022

Ze hebben mij uit de brand geholpen!

Ik lanceerde voor het eerst een magazine. De bestellingen varieerden tussen 1-650 stuks eb alles daar tussen. Verpakkingen, frankeren, verzenden en bezorgen… hoe moest ik een kleine 2000 bestellingen in korte tijd bij de klanten krijgen? Ik had het zelf niet beter kunnen doen! Rik heeft aangeboden te helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze regelden alles heel snel en dan bedoel ik ook echt ALLES! Wat een luxe. Ik ben dankbaar voor de hulp bij deze “bulkzending”. Bedankt Boekuwzending!
Marieke - Lisse - September 25, 2022

Onze claim bij PostNL werd snel en efficiënt opgelost!!

Verloren pakket was binnen enkele dagen weer terecht!
Steph. - Mijdrecht - September 19, 2022

Correct

Zending ging helaas niet door. Aanloop traject verliep vlot.
T - Amstelveen - September 13, 2022

Snelle bezorging. Zou ik zo weer doen

Snelle bezorging. Zou ik zo weer doen
Daan - Leiden - September 12, 2022

Optimale ontzorging met heldere communicatie

BUZ doen wat ze beloven. Door de snelle en heldere communicatie weet ik de status en geven ze me het gevoel dat de verzending goed gaat. Kortom zeer service gericht en persoonlijke aandacht.
Maurice Boogaard - Heemstede - August 29, 2022

Zijn prima, flexibel bedrijf, gaat altijd goed gelukig!

Goed
Kees - De Kwakel - August 16, 2022

Super echt super

Gewoon super als ze zeggen dat ze je terug bellen doen ze het ook echt en gewoon super vriendelijk!!!
Daan - Lammens - August 15, 2022

Uitstekende service en goede communicatie

Snelle en accurate vervoersservice. Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Dionni - Wieringerwaard - August 15, 2022
583 customers rate us with a 9.1/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.