Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Groot pakket versturen

Moet jij een zwaar of groot pakket versturen? Boekuwzending helpt je graag met het versturen van grote pakketten, zowel zakelijk als particulier!

Met onze verzendtool kun je de kosten voor het versturen van een groot pakket berekenen. Heb jij de gewenste verzendmethode gevonden? Dan kan jij ook direct jouw zending boeken. De chauffeur komt dagelijks of op afroep bij je langs op ieder gewenst tijdstip.

Heb je even geen grote pakketten te versturen? Geen probleem. Bij ons zit je nergens aan vast. Alleen als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

Wat bedoelen wij met een groot pakket?

Er bestaat geen officiële classificatie voor een groot pakket. Bij Boekuwzending spreken wij van een groot pakket wanneer de omvang groter is dan 300 centimeter. Om de omvang te berekenen, moet je de lengte, 2 keer de breedte en 2 keer de hoogte bij elkaar optellen.

Daarnaast krijg je bij Boekuwzending.com ook de mogelijkheid om een lang pakket te versturen. Dit zijn pakketten die aan één zijde langer zijn dan 175 centimeter. Er zijn geen maximale afmetingen voor een pakket, dus deze kan zo lang zijn als je wilt.

Wil jij een groot pakket versturen dat langer is dan 270 centimeter? Dan moet dit altijd op aanvraag.

Wat kost een groot pakket versturen?

De kosten voor het versturen van een groot pakket zijn per zending verschillend. Dit hangt onder andere af van de exacte afmetingen en de gekozen service. Wil jij direct weten wat het versturen van een groot pakket jou gaat kosten? Voer je informatie in onze online tool in en ontvang een op maat gemaakte prijsopgave!

Wat verstaan wij onder een zwaar pakket?

Soms heb je een klein, maar zwaar pakket. Een pakket boven de 30 kilo wordt gezien als een zwaar pakket. Een zwaar pakket valt niet onder de standaard pakketdiensten, zoals DPD en PostNL. Voor een dergelijk pakket worden dan ook extra toeslagen in rekening gebracht.

Bij Boekuwzending.com versturen wij al jouw zware pakketten tot 70 kilo. Een pakket dat zwaarder is dan 70 kilo valt onder distributie. Dit betekent dat jouw pakket dan als een palletzending wordt gezien.

Groot pakket versturen naar het buitenland

Een zwaar of groot pakket versturen naar het buitenland? Dat kan! Jij maakt je zending aan en geeft het land van bestemming door. Wij zoeken de beste vervoerder voor je pakket. Jij hoeft alleen nog maar akkoord te geven.

We halen de verzending bij je op en sturen deze vervolgens naar het buitenland. Of dit nu naar Spanje, Duitsland of een land buiten de EU is, maakt niet uit. Met Boekuwzending kan je jouw grote pakketten wereldwijd verzenden.

Groot pakket versturen met Boekuwzending.com

Verzend je dagelijks, maandelijks of jaarlijks grote pakketten? Bij Boekuwzending bepaal jij zelf hoe vaak jij grote pakketten verstuurt. Ook eenmalige grote pakketten verzenden wij met veel plezier. Wij bieden de persoonlijke service waar je naar op zoek bent!

Wil jij last minute nog een groot pakket versturen? Dan boek jij jouw zending gemakkelijk en snel telefonisch. Voor een uitgebreide grote zending of een afwijkend formaat kun je bij ons een online prijsaanvraag doen. Binnen een uur ontvang je een offerte op maat om jouw grote pakketten te versturen.

Wil je ook een groot pakket verzenden? Boekuwzending.com staat voor je klaar!

Verzend jouw grote pakket!

Zo eenvoudig is een groot pakket versturen

Back To Top