skip to Main Content

GROOT PAKKET VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Groot pakket versturen

Wil jij graag een lang, zwaar of groot pakket versturen? Boekuwzending neemt jouw zorgen graag uit handen! Via onze verzendtool kun jij de kosten voor het verzenden van een groot pakket berekenen en jouw zending direct boeken. Vervolgens regelen wij het versturen van jouw grote pakketten. De chauffeur komt dagelijks of op afroep bij je langs op ieder gewenst tijdstip. Heb je even geen pakketten te verzenden? Geen probleem. Bij ons zit je nergens aan vast. Alleen als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

 Wat bedoelen wij met een groot pakket?

Er bestaat geen officiële classificatie voor een groot pakket. Wij verstaan onder een groot pakket een pakket met een omvang groter dan 300 cm. Dit wordt als volgt berekend: 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte. De kosten van het versturen van een groot pakket worden bepaald aan de hand van de exacte grootte en de service die je kiest. Ben jij benieuwd wat het versturen van jouw grote pakket kost? Vul dan je gegevens in onze online tool in en krijg direct een op maat gemaakte prijsaanvraag!

 Wat bedoelen wij met een zwaar pakket?

Een pakket boven de 30 kg is een zwaar pakket. Een zwaar pakket versturen valt dan buiten de reguliere pakketvervoerders zoals bijvoorbeeld DPD en PostNL. Voor een zwaar pakket worden er dan extra toeslagen in rekening gebracht. Als je een zwaar pakket wilt versturen met Boekuwzending, dan mag dit maximaal 70 kg wegen. Een pakket dat zwaarder is dan 70 kg valt onder distributie en moet daarom op een pallet verzonden worden.

 Wat bedoelen wij met een lang pakket? 

Wil jij graag een lang pakket versturen? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verstaan onder een lang pakket, of lengte zending, een pakket dat één zijde heeft die langer is dan 175 centimeter. Er is geen maximale lengte voor een pakket, maar vanaf 270 cm zijn deze transporten wel op aanvraag.

 Groot pakket versturen naar het buitenland 

Een lang, zwaar of groot pakket versturen naar het buitenland? Dat kan! Aan de hand van jouw eisen en wensen kiezen wij de vervoerder die het beste bij jou past. We komen de zending bij je ophalen en versturen het vervolgens naar het buitenland. Het maakt niet uit of dit naar SpanjeDuitsland of een land buiten de EU is. Met Boekuwzending kan jij jouw grote pakketten wereldwijd versturen.

 Groot pakket versturen met Boekuwzending 

Verstuur jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks grote pakketten? Bij Boekuwzending kies jij de frequentie waarop jij jouw grote pakketten verstuurt. Wij bieden jou de persoonlijke service waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van jouw wensen, een groot pakket goedkoop verzenden of snel verzenden, kiezen wij voor jou de beste oplossing.

Wil je last minute nog een groot pakket versturen? Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op. Voor een uitgebreidere zending of een afwijkend formaat kun je bij ons een online prijsaanvraag doen. Wij zorgen dat je binnen 1 uur antwoord hebt, zodat jij direct een groot pakket kunt versturen wanneer jij dat wilt. Ook een groot pakket versturen? Boekuwzending helpt je graag verder!

 

ZO EENVOUDIG IS EEN GROOT PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden in de online tool. Geef bijvoorbeeld aan hoe groot, hoe zwaar en hoe lang het pakket is. We kijken graag met je mee en vinden een passende oplossing voor jou.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies voor de optie die bij jou past. Wil je het grote pakket snel verzenden, of wil je een groot pakket zo goedkoop mogelijk versturen? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg of is de aanvraag naar het Boekuwzending.com team gedaan. De offerte ontvang je binnen het uur. 

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Geef het adres van de ontvanger aan ons door. Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt bij je langs om de grote pakketten op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.
Paul - Eindhoven - January 19, 2023

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking
Maureen - Amsterdam - January 17, 2023

super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zeer ervaren, behulpzaam en meedenkend een parel voor elk bedrijf.
fabiana - den haag - January 10, 2023

Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.
Per - Aalsmeer - January 9, 2023

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.
Raymond - Amsterdam-zuidoost - December 31, 2022

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend
Dennis - Haarlem - December 26, 2022

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.
klaas - Alphen aan den Rijn - December 21, 2022
612 customers rate us with a 9.2/10