skip to Main Content

GROOT PAKKET VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Groot pakket versturen

Wil jij graag een lang, zwaar of groot pakket versturen? Boekuwzending neemt jouw zorgen graag uit handen! Via onze verzendtool kun jij de kosten voor het verzenden van een groot pakket berekenen en jouw zending direct boeken. Vervolgens regelen wij het versturen van jouw grote pakketten. De chauffeur komt dagelijks of op afroep bij je langs op ieder gewenst tijdstip. Heb je even geen pakketten te verzenden? Geen probleem. Bij ons zit je nergens aan vast. Alleen als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

 Wat bedoelen wij met een groot pakket?

Er bestaat geen officiële classificatie voor een groot pakket. Wij verstaan onder een groot pakket een pakket met een omvang groter dan 300 cm. Dit wordt als volgt berekend: 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte. De kosten van het versturen van een groot pakket worden bepaald aan de hand van de exacte grootte en de service die je kiest. Ben jij benieuwd wat het versturen van jouw grote pakket kost? Vul dan je gegevens in onze online tool in en krijg direct een op maat gemaakte prijsaanvraag!

 Wat bedoelen wij met een zwaar pakket?

Een pakket boven de 30 kg is een zwaar pakket. Een zwaar pakket versturen valt dan buiten de reguliere pakketvervoerders zoals bijvoorbeeld DPD en PostNL. Voor een zwaar pakket worden er dan extra toeslagen in rekening gebracht. Als je een zwaar pakket wilt versturen met Boekuwzending, dan mag dit maximaal 70 kg wegen. Een pakket dat zwaarder is dan 70 kg valt onder distributie en moet daarom op een pallet verzonden worden.

 Wat bedoelen wij met een lang pakket? 

Wil jij graag een lang pakket versturen? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verstaan onder een lang pakket, of lengte zending, een pakket dat één zijde heeft die langer is dan 175 centimeter. Er is geen maximale lengte voor een pakket, maar vanaf 270 cm zijn deze transporten wel op aanvraag.

 Groot pakket versturen naar het buitenland 

Een lang, zwaar of groot pakket versturen naar het buitenland? Dat kan! Aan de hand van jouw eisen en wensen kiezen wij de vervoerder die het beste bij jou past. We komen de zending bij je ophalen en versturen het vervolgens naar het buitenland. Het maakt niet uit of dit naar SpanjeDuitsland of een land buiten de EU is. Met Boekuwzending kan jij jouw grote pakketten wereldwijd versturen.

 Groot pakket versturen met Boekuwzending 

Verstuur jij dagelijks, maandelijks of jaarlijks grote pakketten? Bij Boekuwzending kies jij de frequentie waarop jij jouw grote pakketten verstuurt. Wij bieden jou de persoonlijke service waar je naar op zoek bent. Afhankelijk van jouw wensen, een groot pakket goedkoop verzenden of snel verzenden, kiezen wij voor jou de beste oplossing.

Wil je last minute nog een groot pakket versturen? Aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op. Voor een uitgebreidere zending of een afwijkend formaat kun je bij ons een online prijsaanvraag doen. Wij zorgen dat je binnen 1 uur antwoord hebt, zodat jij direct een groot pakket kunt versturen wanneer jij dat wilt. Ook een groot pakket versturen? Boekuwzending helpt je graag verder!

 

ZO EENVOUDIG IS EEN GROOT PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden in de online tool. Geef bijvoorbeeld aan hoe groot, hoe zwaar en hoe lang het pakket is. We kijken graag met je mee en vinden een passende oplossing voor jou.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies voor de optie die bij jou past. Wil je het grote pakket snel verzenden, of wil je een groot pakket zo goedkoop mogelijk versturen? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg of is de aanvraag naar het Boekuwzending.com team gedaan. De offerte ontvang je binnen het uur. 

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Geef het adres van de ontvanger aan ons door. Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt bij je langs om de grote pakketten op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

 

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Snel, compleet en professioneel

Behalve het boeken van zendingen beoordeel ik ook de hulp van de medewerksters (en medewerkers) heel erg positief, gewoon omdat ze goed zijn, snelle antwoorden, behulpzaam, Voorbeeld? Daniëlle Kroszynski Ik ben relatief nieuw, maar ik vind het écht een fijne service die ik krijg en ik word niet betaald om dit te schrijven by the way het is gewoon zo
Patrick Bloembergen - Den Haag - June 5, 2023

Top opgelost!

Zending was niet geleverd bij de klant. Is afgeleverd bij een parcelshop. Dit medewerker voor mij uitgezocht omdat het voor mij niet duidelijk was bij welke parcelshop. Uitleg ontvangen.
De Boer Dental de boer - Harkema - May 24, 2023

top bedrijf, goeie customer service

Ik werk voor een bedrijf dat met boekuwzending samenwerkt en het werkt erg prettig. Het is niet zoals met grote partijen dat je tegen een muur staat te praten als er iets opgelost moet worden. Erg blij mee!
Sjoerd - Castricum - May 24, 2023

Snel en super service!

Fijn contact en uitgebreide service! Alles is mogelijk. Echt super!
Fleur - Amsterdam - May 23, 2023

Super bereidwillig, vriendelijk en flexibel

Als kleine ondernemer leer ik iedere dag.... Ik heb naar mijn gevoel best veel vragen aan BUZ, maar iedere keer zijn ze net zo vriendelijk en behulpzaam. Ze komen met oplossingen en denken geweldig mee. Ik zou iedereen aanraden om met BUZ samen te werken.
Sven - Oostzaan - May 17, 2023

Snelle reactie

Snelle reactie via de mail. Altijd duidelijk contact.
StiggelboutSlagwerk - Groningen - May 16, 2023

goede service

Melde een klacht via de mail en er werd direct gereageerd en ook gehandeld Goede service
Theresia Brans - Ridderkerk - May 4, 2023

enthousiast

Wij zijn net nieuw bij Boekuwzending, wij hebben er alle vertrouwen in dat de pakketten goed verzonden gaan worden. Het team is accuraat en professioneel. De sfeer is warm en toegankelijk.....Yvonne Paulies Ginger
Yvonne - HAARLEM - May 4, 2023

prima.

prima. ik zoek verder. bedankt voor uw reactie. eigenlijk was ik op zoek naar het telefoonnummer van de douane in den haag. Zag zoveel sites en ik dacht, ik probeer wat. Ach, ik ben 82 en snap dit soort zaken niet zo. toch bedankt.
adriaan Gardenier - Hoogvliet Rotterdam - May 1, 2023

Absoluut klasse

Ik ben een nieuwe gebruiker van BoekUwZending maar ik vind het boekingsproces en nu ook de email waarmee ik op de hoogte word gesteld van de levering grote klasse. Speed is the key in de handel. Logistieke processen neem ik zeer serieus, net als logistieke partners. Maar we hebben weinig tijd. Dus het is regelen die zooi, en dan is het heerlijk om vlot te kunnen boeken (met adresboek dat makkelijk werkt!) en om vlot labels te kunnen printen. De DPD-depot lokatie is uiterst relevant omdat we dan tot in de avond zendingen kunnen brengen voor onze buitenlandse klanten. Ik ben zeer tevreden met de overstap, het feit dat we zo laat overstappen is geen ramp, want dat zie ik als bewijs dat we een loyale klant zijn
Wesh International - Patrick Bloembergen - 's-gravenhage - April 18, 2023
631 customers rate us with a 9.2/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.