Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Wil jij ook goedkoop pakketten versturen? Vraag dan een offerte aan bij Boekuwzending. Met slechts een aantal klikken krijg jij een offerte waarna jij goedkoop jouw pakket kunt verzenden!

Voer op onze site het ophaaladres in en het afleveradres. Vervolgens kun je de grootte van het pakket opgeven. Daarbij is het van belang dat je de afmetingen aangeeft, maar ook het gewicht. Het pakket moet stapelbaar zijn, zodat het niet onder een afwijkend tarief valt en daarnaast is ook de waarde van het pakket van belang. Vervoerders die goedkoop pakketten versturen, berekenen namelijk met al deze gegevens hun tarieven. Desgewenst kun je meerdere pakketten in dezelfde prijsberekening opnemen. Heb je alle gegevens ingevuld, dan krijg jij direct een overzicht met alle aanbieders die goedkoop pakketten versturen.

Heb jij een aanbieder gekozen, dan kan de zending aangemeld worden. Onze chauffeur haalt op het afgesproken tijdstip het pakket op. Zo ben je ook geen extra tijd kwijt aan het wegbrengen van je zending. Bij Boekuwzending kan jij dus niet alleen goedkoop een pakket versturen, maar bespaar jij ook op kostbare tijd die jij weer voor andere taken kan gebruiken!

Al uw pakketten goedkoop versturen

Of je nu een klein of groot pakket hebt, alle soorten pakketten kunnen via Boekuwzending.com goedkoop verzonden worden. Daarbij maakt het ook niet uit of je geregeld pakketten verzendt, bijvoorbeeld vanuit jouw webshop, of dat je maar één keer per jaar een zending aanbiedt. Je kunt bij Boekuwzending namelijk alle pakketten goedkoop verzenden, dus ook enveloppen en palletzendingen!

Ook goedkoop pakketten versturen naar het buitenland

Wil je goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Ook dat kan via Boekuwzending! De aanbieders waar we de prijzen voor vergelijken leveren zowel in het buitenland als in het binnenland. Afhankelijk van het tijdstip van aanbieden kan de aflevering zelfs de volgende dag al plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Goedkoop pakket versturen met Boekuwzending.com

Ook goedkoop een pakket versturen? Bij Boekuwzending zie jij in een handomdraai wat de goedkoopste optie is en kan jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen. Heb jij een aanbieder gevonden die goedkoop jouw pakket kan verzenden? Dan nemen wij het hele proces van jou uit handen, zodat jij je op belangrijke zaken kan focussen. Goedkoop verzenden doe jij dan ook met de vertrouwde service van Boekuwzending!

Zo eenvoudig is goedkoop een pakket versturen

Back To Top