skip to Main Content

GOEDKOOP PAKKET VERZENDEN

DIRECT VERZENDEN

Goedkoop pakket versturen

Het versturen van een pakketje wil je snel en gemakkelijk kunnen doen. De prijs is daarbij ook een belangrijke factor. Met zoveel partijen is het niet eenvoudig om de beste partij te vinden die goedkoop pakketten kan versturen. Daarnaast kost het veel tijd om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Met Boekuwzending weet jij zeker dat jij jouw pakketten goedkoop kan verzenden, ongeacht het formaat en de bestemming!

Al uw pakketten goedkoop versturen

Of je nu een klein of groot pakket hebt, alle soorten pakketten kunnen via Boekuwzending.com goedkoop verzonden worden. Daarbij maakt het ook niet uit of je geregeld pakketten verzendt, bijvoorbeeld vanuit jouw webshop, of dat je maar één keer per jaar een zending aanbiedt. Je kunt bij Boekuwzending namelijk alle pakketten goedkoop verzenden, dus ook enveloppen en palletzendingen!

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Wil jij ook goedkoop pakketten versturen? Vraag dan een offerte aan bij Boekuwzending. Met slechts een aantal klikken krijg jij een offerte waarna jij goedkoop jouw pakket kunt verzenden!

Voer op onze site het ophaaladres in en het afleveradres. Vervolgens kun je de grootte van het pakket opgeven. Daarbij is het van belang dat je de afmetingen aangeeft, maar ook het gewicht. Het pakket moet stapelbaar zijn, zodat het niet onder een afwijkend tarief valt en daarnaast is ook de waarde van het pakket van belang. Vervoerders die goedkoop pakketten versturen, berekenen namelijk met al deze gegevens hun tarieven. Desgewenst kun je meerdere pakketten in dezelfde prijsberekening opnemen. Heb je alle gegevens ingevuld, dan krijg jij direct een overzicht met alle aanbieders die goedkoop pakketten versturen.

Heb jij een aanbieder gekozen, dan kan de zending aangemeld worden. Onze chauffeur haalt op het afgesproken tijdstip het pakket op. Zo ben je ook geen extra tijd kwijt aan het wegbrengen van je zending. Bij Boekuwzending kan jij dus niet alleen goedkoop een pakket versturen, maar bespaar jij ook op kostbare tijd die jij weer voor andere taken kan gebruiken!

Ook goedkoop pakketten versturen naar het buitenland

Wil je goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Ook dat kan via Boekuwzending! De aanbieders waar we de prijzen voor vergelijken leveren zowel in het buitenland als in het binnenland. Afhankelijk van het tijdstip van aanbieden kan de aflevering zelfs de volgende dag al plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Goedkoop pakket versturen met Boekuwzending

Ook goedkoop een pakket versturen? Bij Boekuwzending zie jij in een handomdraai wat de goedkoopste optie is en kan jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen. Heb jij een aanbieder gevonden die goedkoop jouw pakket kan verzenden? Dan nemen wij het hele proces van jou uit handen, zodat jij je op belangrijke zaken kan focussen. Goedkoop verzenden doe jij dan ook met de vertrouwde service van Boekuwzending!

 

ZO EENVOUDIG IS GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WIL JE GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN?

Wil je een goedkoop pakket verzenden? Dit regelen wij graag voor jou! De beste vervoerders kiezen wij voor jou, zelf kan je de best passende optie kiezen op basis van jouw persoonlijke wensen qua snelheid en prijs. Verzend je dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten? Het kan allemaal.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,2
  • 100% glimlachgarantie
  • Vandaag geboekt, is morgen afgehaald

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.
Paul - Eindhoven - January 19, 2023

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking
Maureen - Amsterdam - January 17, 2023

super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zeer ervaren, behulpzaam en meedenkend een parel voor elk bedrijf.
fabiana - den haag - January 10, 2023

Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.
Per - Aalsmeer - January 9, 2023

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.
Raymond - Amsterdam-zuidoost - December 31, 2022

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend
Dennis - Haarlem - December 26, 2022

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.
klaas - Alphen aan den Rijn - December 21, 2022
612 customers rate us with a 9.2/10