skip to Main Content

GOEDKOOP PAKKET VERZENDEN

DIRECT VERZENDEN

Goedkoop pakket versturen

Het versturen van een pakketje wil je snel en gemakkelijk kunnen doen. De prijs is daarbij ook een belangrijke factor. Met zoveel partijen is het niet eenvoudig om de beste partij te vinden die goedkoop pakketten kan versturen. Daarnaast kost het veel tijd om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Met Boekuwzending weet jij zeker dat jij jouw pakketten goedkoop kan verzenden, ongeacht het formaat en de bestemming!

Al uw pakketten goedkoop versturen

Of je nu een klein of groot pakket hebt, alle soorten pakketten kunnen via Boekuwzending.com goedkoop verzonden worden. Daarbij maakt het ook niet uit of je geregeld pakketten verzendt, bijvoorbeeld vanuit jouw webshop, of dat je maar één keer per jaar een zending aanbiedt. Je kunt bij Boekuwzending namelijk alle pakketten goedkoop verzenden, dus ook enveloppen en palletzendingen!

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Wil jij ook goedkoop pakketten versturen? Vraag dan een offerte aan bij Boekuwzending. Met slechts een aantal klikken krijg jij een offerte waarna jij goedkoop jouw pakket kunt verzenden!

Voer op onze site het ophaaladres in en het afleveradres. Vervolgens kun je de grootte van het pakket opgeven. Daarbij is het van belang dat je de afmetingen aangeeft, maar ook het gewicht. Het pakket moet stapelbaar zijn, zodat het niet onder een afwijkend tarief valt en daarnaast is ook de waarde van het pakket van belang. Vervoerders die goedkoop pakketten versturen, berekenen namelijk met al deze gegevens hun tarieven. Desgewenst kun je meerdere pakketten in dezelfde prijsberekening opnemen. Heb je alle gegevens ingevuld, dan krijg jij direct een overzicht met alle aanbieders die goedkoop pakketten versturen.

Heb jij een aanbieder gekozen, dan kan de zending aangemeld worden. Onze chauffeur haalt op het afgesproken tijdstip het pakket op. Zo ben je ook geen extra tijd kwijt aan het wegbrengen van je zending. Bij Boekuwzending kan jij dus niet alleen goedkoop een pakket versturen, maar bespaar jij ook op kostbare tijd die jij weer voor andere taken kan gebruiken!

Ook goedkoop pakketten versturen naar het buitenland

Wil je goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Ook dat kan via Boekuwzending! De aanbieders waar we de prijzen voor vergelijken leveren zowel in het buitenland als in het binnenland. Afhankelijk van het tijdstip van aanbieden kan de aflevering zelfs de volgende dag al plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Goedkoop pakket versturen met Boekuwzending

Ook goedkoop een pakket versturen? Bij Boekuwzending zie jij in een handomdraai wat de goedkoopste optie is en kan jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen. Heb jij een aanbieder gevonden die goedkoop jouw pakket kan verzenden? Dan nemen wij het hele proces van jou uit handen, zodat jij je op belangrijke zaken kan focussen. Goedkoop verzenden doe jij dan ook met de vertrouwde service van Boekuwzending!

 

ZO EENVOUDIG IS GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WIL JE GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN?

Wil je een goedkoop pakket verzenden? Dit regelen wij graag voor jou! De beste vervoerders kiezen wij voor jou, zelf kan je de best passende optie kiezen op basis van jouw persoonlijke wensen qua snelheid en prijs. Verzend je dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten? Het kan allemaal.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,2
  • 100% glimlachgarantie
  • Vandaag geboekt, is morgen afgehaald

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Onderwerp
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Type hier uw bericht
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Ondanks een probleem omtrent een multi-pallet levering keurig opgelost en afgeleverd bij onze klant.

Twee spoed pallet-leveringen richting onze klant werden onbedoeld opgesplitst. Een pallet zou pas na het weekend geleverd worden, dit was voor onze klant geen optie ivm met een evenement dat weekend. Pallet is keurig opgehaald door een spoedkoerier bij het depot en afgeleverd. Goede communicatie en transparantie vanuit boekuwzending.
Niels - Noordwijk - mei 13, 2022

Top service

Wij zijn een bedrijf dat webshops exploiteert. Voor onze webwinkel goedkoopverhuismateriaal.nl zijn wij sinds kort begonnen met het gebruik van deze bezorgdienst. Richard heeft ons netjes te woord gestaan en heeft alles in werking gezet zodat wij snel konden beginnen. Daarnaast altijd bereid om mee te denken. Ook door andere collega's worden wij snel geholpen. De bezorgers doen er alles aan om de zending toch te bezorgen mocht de klant niet aanwezig zijn. Deze service krijg je niet bij de grootste concurrenten. Kortom wij zijn een tevreden klant.
Mark - Rijsenhout - mei 13, 2022

Lisette is top

niemand anders dan Lisette a.u.b.
Jasper - Jonkman - mei 6, 2022

zeer goede service en correcte aflevering

zending van zware systemen naar de USA perfecte prijs en snelle levering. en heel belangrijk bevestiging ontvangen dat levering is afgeleverd
esther - leiden - mei 2, 2022

Goed op de hoogte gehouden

Het was een spoedzending met een ochtend levering in Barcelona. Het is helemaal super verlopen. Bedankt voor jullie hulp.
Richard Mourik - Rijswijk - april 26, 2022

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Duidelijke website waar je vlot je labels kunt aanmaken, duidelijk overzicht van je lopende en verzonden bestellingen. Pakketen komen altijd aan, mocht er wat fout gaan dan hebben ze het vaak zelf al in de gaten en wordt je keurig op de hoogte gehouden
Steven - Voorburg - april 19, 2022

Ga zo door.

Ga zo door. Snel geholpen.
Wesley - Zwijndrecht - april 15, 2022

Goede ondersteuning, uitleg en advies. Snelle respons. Verzendbonnen worden snel aangeleverd.

Goede ondersteuning, uitleg en advies. Snelle respons. Verzendbonnen worden snel aangeleverd.
Ronald - Waddinxveen - april 11, 2022

Geweldige service!

Komen afspraken na, zeer behulpzaam en ontzettend makkelijk te regelen. Aanrader!
Jeroen - Nieuw-Vennep - april 8, 2022

super

Super communicatie en service
E.P. Zomer - NIEUW-VENNEP - april 5, 2022
564 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.