skip to Main Content

GOEDKOOP PAKKET VERZENDEN

DIRECT VERZENDEN

Goedkoop pakket versturen

Het versturen van een pakketje wil je snel en gemakkelijk kunnen doen. De prijs is daarbij ook een belangrijke factor. Met zoveel partijen is het niet eenvoudig om de beste partij te vinden die goedkoop pakketten kan versturen. Daarnaast kost het veel tijd om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Met Boekuwzending weet jij zeker dat jij jouw pakketten goedkoop kan verzenden, ongeacht het formaat en de bestemming!

Al uw pakketten goedkoop versturen

Of je nu een klein of groot pakket hebt, alle soorten pakketten kunnen via Boekuwzending.com goedkoop verzonden worden. Daarbij maakt het ook niet uit of je geregeld pakketten verzendt, bijvoorbeeld vanuit jouw webshop, of dat je maar één keer per jaar een zending aanbiedt. Je kunt bij Boekuwzending namelijk alle pakketten goedkoop verzenden, dus ook enveloppen en palletzendingen!

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Wil jij ook goedkoop pakketten versturen? Vraag dan een offerte aan bij Boekuwzending. Met slechts een aantal klikken krijg jij een offerte waarna jij goedkoop jouw pakket kunt verzenden!

Voer op onze site het ophaaladres in en het afleveradres. Vervolgens kun je de grootte van het pakket opgeven. Daarbij is het van belang dat je de afmetingen aangeeft, maar ook het gewicht. Het pakket moet stapelbaar zijn, zodat het niet onder een afwijkend tarief valt en daarnaast is ook de waarde van het pakket van belang. Vervoerders die goedkoop pakketten versturen, berekenen namelijk met al deze gegevens hun tarieven. Desgewenst kun je meerdere pakketten in dezelfde prijsberekening opnemen. Heb je alle gegevens ingevuld, dan krijg jij direct een overzicht met alle aanbieders die goedkoop pakketten versturen.

Heb jij een aanbieder gekozen, dan kan de zending aangemeld worden. Onze chauffeur haalt op het afgesproken tijdstip het pakket op. Zo ben je ook geen extra tijd kwijt aan het wegbrengen van je zending. Bij Boekuwzending kan jij dus niet alleen goedkoop een pakket versturen, maar bespaar jij ook op kostbare tijd die jij weer voor andere taken kan gebruiken!

Ook goedkoop pakketten versturen naar het buitenland

Wil je goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Ook dat kan via Boekuwzending! De aanbieders waar we de prijzen voor vergelijken leveren zowel in het buitenland als in het binnenland. Afhankelijk van het tijdstip van aanbieden kan de aflevering zelfs de volgende dag al plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Goedkoop pakket versturen met Boekuwzending

Ook goedkoop een pakket versturen? Bij Boekuwzending zie jij in een handomdraai wat de goedkoopste optie is en kan jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen. Heb jij een aanbieder gevonden die goedkoop jouw pakket kan verzenden? Dan nemen wij het hele proces van jou uit handen, zodat jij je op belangrijke zaken kan focussen. Goedkoop verzenden doe jij dan ook met de vertrouwde service van Boekuwzending!

 

ZO EENVOUDIG IS GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WIL JE GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN?

Wil je een goedkoop pakket verzenden? Dit regelen wij graag voor jou! De beste vervoerders kiezen wij voor jou, zelf kan je de best passende optie kiezen op basis van jouw persoonlijke wensen qua snelheid en prijs. Verzend je dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten? Het kan allemaal.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,2
  • 100% glimlachgarantie
  • Vandaag geboekt, is morgen afgehaald

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Lekker snel schakelen

Tegen een marktconforme prijs zeer snel geholpen om z.s.m. 7 pallets op te halen. Prima service! Dank je wel Boekuwzending!!!
TWAN - Nieuw-Vennep - September 29, 2022

NAAR WENS

Alles naar wens, zoals het hoord.
P.J.J. PLUK - RIJKEVOORT - September 26, 2022

Ze hebben mij uit de brand geholpen!

Ik lanceerde voor het eerst een magazine. De bestellingen varieerden tussen 1-650 stuks eb alles daar tussen. Verpakkingen, frankeren, verzenden en bezorgen… hoe moest ik een kleine 2000 bestellingen in korte tijd bij de klanten krijgen? Ik had het zelf niet beter kunnen doen! Rik heeft aangeboden te helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze regelden alles heel snel en dan bedoel ik ook echt ALLES! Wat een luxe. Ik ben dankbaar voor de hulp bij deze “bulkzending”. Bedankt Boekuwzending!
Marieke - Lisse - September 25, 2022

Onze claim bij PostNL werd snel en efficiënt opgelost!!

Verloren pakket was binnen enkele dagen weer terecht!
Steph. - Mijdrecht - September 19, 2022

Correct

Zending ging helaas niet door. Aanloop traject verliep vlot.
T - Amstelveen - September 13, 2022

Snelle bezorging. Zou ik zo weer doen

Snelle bezorging. Zou ik zo weer doen
Daan - Leiden - September 12, 2022

Optimale ontzorging met heldere communicatie

BUZ doen wat ze beloven. Door de snelle en heldere communicatie weet ik de status en geven ze me het gevoel dat de verzending goed gaat. Kortom zeer service gericht en persoonlijke aandacht.
Maurice Boogaard - Heemstede - August 29, 2022

Zijn prima, flexibel bedrijf, gaat altijd goed gelukig!

Goed
Kees - De Kwakel - August 16, 2022

Super echt super

Gewoon super als ze zeggen dat ze je terug bellen doen ze het ook echt en gewoon super vriendelijk!!!
Daan - Lammens - August 15, 2022

Uitstekende service en goede communicatie

Snelle en accurate vervoersservice. Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Dionni - Wieringerwaard - August 15, 2022
583 customers rate us with a 9.1/10