skip to Main Content

GOEDKOOP PAKKET VERZENDEN

DIRECT VERZENDEN

Goedkoop pakket versturen

Het versturen van een pakketje wil je snel en gemakkelijk kunnen doen. De prijs is daarbij ook een belangrijke factor. Met zoveel partijen is het niet eenvoudig om de beste partij te vinden die goedkoop pakketten kan versturen. Daarnaast kost het veel tijd om alle prijzen met elkaar te vergelijken. Met Boekuwzending weet jij zeker dat jij jouw pakketten goedkoop kan verzenden, ongeacht het formaat en de bestemming!

Al uw pakketten goedkoop versturen

Of je nu een klein of groot pakket hebt, alle soorten pakketten kunnen via Boekuwzending.com goedkoop verzonden worden. Daarbij maakt het ook niet uit of je geregeld pakketten verzendt, bijvoorbeeld vanuit jouw webshop, of dat je maar één keer per jaar een zending aanbiedt. Je kunt bij Boekuwzending namelijk alle pakketten goedkoop verzenden, dus ook enveloppen en palletzendingen!

Gemakkelijk en snel een offerte aanvragen

Wil jij ook goedkoop pakketten versturen? Vraag dan een offerte aan bij Boekuwzending. Met slechts een aantal klikken krijg jij een offerte waarna jij goedkoop jouw pakket kunt verzenden!

Voer op onze site het ophaaladres in en het afleveradres. Vervolgens kun je de grootte van het pakket opgeven. Daarbij is het van belang dat je de afmetingen aangeeft, maar ook het gewicht. Het pakket moet stapelbaar zijn, zodat het niet onder een afwijkend tarief valt en daarnaast is ook de waarde van het pakket van belang. Vervoerders die goedkoop pakketten versturen, berekenen namelijk met al deze gegevens hun tarieven. Desgewenst kun je meerdere pakketten in dezelfde prijsberekening opnemen. Heb je alle gegevens ingevuld, dan krijg jij direct een overzicht met alle aanbieders die goedkoop pakketten versturen.

Heb jij een aanbieder gekozen, dan kan de zending aangemeld worden. Onze chauffeur haalt op het afgesproken tijdstip het pakket op. Zo ben je ook geen extra tijd kwijt aan het wegbrengen van je zending. Bij Boekuwzending kan jij dus niet alleen goedkoop een pakket versturen, maar bespaar jij ook op kostbare tijd die jij weer voor andere taken kan gebruiken!

Ook goedkoop pakketten versturen naar het buitenland

Wil je goedkoop een pakket versturen naar het buitenland? Ook dat kan via Boekuwzending! De aanbieders waar we de prijzen voor vergelijken leveren zowel in het buitenland als in het binnenland. Afhankelijk van het tijdstip van aanbieden kan de aflevering zelfs de volgende dag al plaatsvinden, met uitzondering van zon- en feestdagen.

Goedkoop pakket versturen met Boekuwzending

Ook goedkoop een pakket versturen? Bij Boekuwzending zie jij in een handomdraai wat de goedkoopste optie is en kan jij verschillende aanbieders met elkaar vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen. Heb jij een aanbieder gevonden die goedkoop jouw pakket kan verzenden? Dan nemen wij het hele proces van jou uit handen, zodat jij je op belangrijke zaken kan focussen. Goedkoop verzenden doe jij dan ook met de vertrouwde service van Boekuwzending!

 

ZO EENVOUDIG IS GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Laat ons weten wat je wilt verzenden, hoe groot en hoe zwaar het pakket is, dan kijken wij graag met jou mee naar een passende oplossing.

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

WIL JE GOEDKOOP EEN PAKKET VERZENDEN?

Wil je een goedkoop pakket verzenden? Dit regelen wij graag voor jou! De beste vervoerders kiezen wij voor jou, zelf kan je de best passende optie kiezen op basis van jouw persoonlijke wensen qua snelheid en prijs. Verzend je dagelijks, maandelijks of jaarlijks pakketten? Het kan allemaal.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,2
  • 100% glimlachgarantie
  • Vandaag geboekt, is morgen afgehaald

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Snel, compleet en professioneel

Behalve het boeken van zendingen beoordeel ik ook de hulp van de medewerksters (en medewerkers) heel erg positief, gewoon omdat ze goed zijn, snelle antwoorden, behulpzaam, Voorbeeld? Daniëlle Kroszynski Ik ben relatief nieuw, maar ik vind het écht een fijne service die ik krijg en ik word niet betaald om dit te schrijven by the way het is gewoon zo
Patrick Bloembergen - Den Haag - June 5, 2023

Top opgelost!

Zending was niet geleverd bij de klant. Is afgeleverd bij een parcelshop. Dit medewerker voor mij uitgezocht omdat het voor mij niet duidelijk was bij welke parcelshop. Uitleg ontvangen.
De Boer Dental de boer - Harkema - May 24, 2023

top bedrijf, goeie customer service

Ik werk voor een bedrijf dat met boekuwzending samenwerkt en het werkt erg prettig. Het is niet zoals met grote partijen dat je tegen een muur staat te praten als er iets opgelost moet worden. Erg blij mee!
Sjoerd - Castricum - May 24, 2023

Snel en super service!

Fijn contact en uitgebreide service! Alles is mogelijk. Echt super!
Fleur - Amsterdam - May 23, 2023

Super bereidwillig, vriendelijk en flexibel

Als kleine ondernemer leer ik iedere dag.... Ik heb naar mijn gevoel best veel vragen aan BUZ, maar iedere keer zijn ze net zo vriendelijk en behulpzaam. Ze komen met oplossingen en denken geweldig mee. Ik zou iedereen aanraden om met BUZ samen te werken.
Sven - Oostzaan - May 17, 2023

Snelle reactie

Snelle reactie via de mail. Altijd duidelijk contact.
StiggelboutSlagwerk - Groningen - May 16, 2023

goede service

Melde een klacht via de mail en er werd direct gereageerd en ook gehandeld Goede service
Theresia Brans - Ridderkerk - May 4, 2023

enthousiast

Wij zijn net nieuw bij Boekuwzending, wij hebben er alle vertrouwen in dat de pakketten goed verzonden gaan worden. Het team is accuraat en professioneel. De sfeer is warm en toegankelijk.....Yvonne Paulies Ginger
Yvonne - HAARLEM - May 4, 2023

prima.

prima. ik zoek verder. bedankt voor uw reactie. eigenlijk was ik op zoek naar het telefoonnummer van de douane in den haag. Zag zoveel sites en ik dacht, ik probeer wat. Ach, ik ben 82 en snap dit soort zaken niet zo. toch bedankt.
adriaan Gardenier - Hoogvliet Rotterdam - May 1, 2023

Absoluut klasse

Ik ben een nieuwe gebruiker van BoekUwZending maar ik vind het boekingsproces en nu ook de email waarmee ik op de hoogte word gesteld van de levering grote klasse. Speed is the key in de handel. Logistieke processen neem ik zeer serieus, net als logistieke partners. Maar we hebben weinig tijd. Dus het is regelen die zooi, en dan is het heerlijk om vlot te kunnen boeken (met adresboek dat makkelijk werkt!) en om vlot labels te kunnen printen. De DPD-depot lokatie is uiterst relevant omdat we dan tot in de avond zendingen kunnen brengen voor onze buitenlandse klanten. Ik ben zeer tevreden met de overstap, het feit dat we zo laat overstappen is geen ramp, want dat zie ik als bewijs dat we een loyale klant zijn
Wesh International - Patrick Bloembergen - 's-gravenhage - April 18, 2023
631 customers rate us with a 9.2/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.