skip to Main Content

PALLET TRANSPORT

DIRECT VERZENDEN

ZO EENVOUDIG IS PALLET TRANSPORT VIA BUZ

palletpakket

1. Geef aan wat je wilt verzenden

Maak een keuze uit pakket/document of pallet verzenden. Binnen 10 seconde jouw persoonlijke prijs? Dat kan!

pakketpijlen

2. Kies jouw passende optie

Kies zelf voor de optie die bij jou past, snel of liefst goedkoop? Binnen 5 klikken is jouw zending onderweg.

pakket-vergrootglas

3. Wij bezorgen jou een glimlach

Adres doorgegeven? Wij versturen je het etiket en onze chauffeur komt langs om de zending op te halen. Ruim 5000 klanten hebben wij al een glimlach mogen bezorgen, ben jij de volgende?

Pallet transport

Wil jij meerdere pallets verzenden of heb jij regelmatig terugkerende palletzendingen? Bij BOEKUWZENDING staan we klaar om je te helpen met passend en persoonlijk pallet transport! Met Boekuwzending hoef jij je namelijk geen zorgen meer te maken over jouw zendingen!

Formaten en kosten van pallet transport

Boekuwzending biedt pallet transport voor alle mogelijke formaten. Wil jij een extra groot, zwaar of lang pakket versturen? Bij ons is dat geen probleem! Bij Boekuwzending regel jij de verzending gemakkelijk en snel online. Allereerst vul je in onze handige verzendtool alle benodigde informatie in. Denk aan het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van het pallet. Geef eventuele laad- en los instructies. Ook vul je hier in op welke datum en tijd de pallet moet worden afgehaald. Meld je jouw zending voor 16:00 aan? Dan kan deze dezelfde dag nog opgehaald worden!

Alles ingevuld? Onze online tool berekent automatisch de kosten voor jouw pallet transport. De prijs is afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het pakket. Een zending binnen Nederland kan bij Boekuwzending al voor €38,50 per pallet!

Wereldwijd pallet transport

Ook zendingen naar andere delen van de wereld zijn bij ons mogelijk. Boekuwzending werkt met koeriers binnen en buiten Europa voor goedkoop transport. Ook voor bestemmingen buiten Europa bereken je gemakkelijk en snel de kosten in onze online tool. In de tool selecteer je het land en vul je het afleveradres in waar de pallet naartoe moet. Wij verzorgen jouw pallet transport naar alle landen!

Liever eerst meer weten over de details van een verzending naar bijvoorbeeld de VS of een ander land? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Labelen en verzenden

Alles geregeld in onze online tool? Dan is het tijd voor de volgende stap: labelen! Je ontvangt van ons een verzend etiket om op de pallet te plakken. De chauffeur komt vervolgens op de afgesproken tijd bij jouw huis of bedrijf langs om de pallet op te halen.

Naast palletzendingen kunnen wij ook direct losse pakketten en documenten meenemen. Ook adviseren we je graag of er eventuele documenten nodig zijn voor jouw zending naar het buitenland!

Nadat de zending is opgehaald, ontvang jij van ons een track & trace code. Maak je geen zorgen, op ons hoofdkantoor houden wij jouw zending ook goed in de gaten. Zodra de zending bezorgd is, krijg je van ons een bevestiging. Gaat er onderweg iets niet goed met het pallet transport? Dan lossen wij het probleem voor je op zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Transport pallet prijzen bij Boekuwzending

Prijzen van pallet transport hoeven niet hoog te zijn. Wij streven ernaar om de kosten van jouw zending altijd zo laag mogelijk te houden. Via onze handige online tool zie je snel hoeveel jouw zending zal kosten. Ook buiten onze landsgrenzen streven wij ernaar om altijd de goedkoopste prijs te bieden. In de online tool zijn alle landen van de wereld te selecteren bij het invullen van het afleveradres.

Voor elk pallet transport maak je een apart label aan in onze tool en betaal je een losse prijs. Bij ons zit je dus niet vast aan een contract. Verstuur jij tijdelijk meer pallets dan normaal, dan helpen we je graag! Maar ook als je een tijdje minder of helemaal geen zendingen hebt is dat geen probleem. We zijn er weer voor je als je ons nodig hebt.

Verstuur jij regelmatig pallets? Vraag dan bij ons een persoonlijk account aan voor onze online tool! Zo regel je jouw pallet transport voortaan nóg sneller!

De voordelen van pallet transport bij Boekuwzending.com

Pallet transport gaat gemakkelijk en snel met de expertise van Boekuwzending. Wij bezorgen elke dag jouw pakketten en pallets met de grootste glimlach! Dat doen we onder andere door onze snelle, goedkope en gemakkelijke service. Zoek jij ook een geschikte partner voor jou pallet transport? Bij Boekuwzending staan wij altijd voor u klaar!

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

NOOIT MEER ZOEKEN OM TRANSPORT TE BOEKENBOEKUWZENDING.COM

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

prima, goede service

prettige communicatie
Sonja - Amsterdam - November 17, 2022

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen
Rick - Hoofddorp - November 4, 2022

Super geregeld

Boeken gaat echt geweldig via de website en het transport wordt volgens afspraak uitgevoerd
Kasper Morsink - Wassenaar - November 2, 2022

Zeer betrokken bij mijn klanttevredenheid

Gemakkelijk boeken, snelle reactie, terugkoppeling bij calamiteiten die door derden werden veroorzaakt. Snel en persoonlijk. Absolute aanrader.
Rene - Nieuw-Vennep - November 2, 2022

Geweldig om met jullie te kunnen samenwerken !

Boek Uw Zending betekent voor ons : "ontzorgen" op gebied van verzendingen met een pakketdienst. Al durft het al eens mis te lopen met de transporteur op zich, B.U.Z. zorgt steeds voor een oplossing met de glimlach !
Jules - B-2520 RANST-Oelegem - October 31, 2022

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig
Michiel - Amsterdam - October 28, 2022

Snelle actie en reactie op melding

Duidelijk en snelle reactie en actie op mijn melding dat er 1 pakket miste.
Edwin Diks - Deventer - October 26, 2022

Betrouwbare en flexibele zakenpartner

De persoonlijke communicatie icm het boekingsplatform, én de betrouwbare dienstverlening maken Boekuwzending tot een complete dienstverlener
Jan - Oldenzaal - October 25, 2022

Snel en duidelijk geregeld

Communicatie erg prettig. Gewoon super!
Jos - Ringe - October 18, 2022

FANTASTISCH

een super bedrijf met geweldige mensen! Boekuwzending denkt altijd met je mee, niks is teveel en altijd wordt je geholpen! Na nare ervaringen met Myparcel en Post.nl zijn we overgestapt naar boekuwzending en zeker geen spijt van gehad.
Dartshop Leiden - Leiden - October 17, 2022
595 customers rate us with a 9.2/10