Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Formaten en kosten van pallet transport

Boekuwzending biedt pallet transport voor alle mogelijke formaten. Wil jij een extra groot, zwaar of lang pakket versturen? Bij ons is dat geen probleem! Bij Boekuwzending regel jij de verzending gemakkelijk en snel online. Allereerst vul je in onze handige verzendtool alle benodigde informatie in. Denk aan het ophaal- en afleveradres, de afmetingen en het gewicht van het pallet. Geef eventuele laad- en los instructies. Ook vul je hier in op welke datum en tijd de pallet moet worden afgehaald. Meld je jouw zending voor 16:00 aan? Dan kan deze dezelfde dag nog opgehaald worden!

Alles ingevuld? Onze online tool berekent automatisch de kosten voor jouw pallet transport. De prijs is afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het pakket. Een zending binnen Nederland kan bij Boekuwzending al voor €38,50 per pallet!

Wereldwijd pallet transport

Ook zendingen naar andere delen van de wereld zijn bij ons mogelijk. Boekuwzending werkt met koeriers binnen en buiten Europa voor goedkoop transport. Ook voor bestemmingen buiten Europa bereken je gemakkelijk en snel de kosten in onze online tool. In de tool selecteer je het land en vul je het afleveradres in waar de pallet naartoe moet. Wij verzorgen jouw pallet transport naar alle landen!

Liever eerst meer weten over de details van een verzending naar bijvoorbeeld de VS of een ander land? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Labelen en verzenden

Alles geregeld in onze online tool? Dan is het tijd voor de volgende stap: labelen! Je ontvangt van ons een verzend etiket om op de pallet te plakken. De chauffeur komt vervolgens op de afgesproken tijd bij jouw huis of bedrijf langs om de pallet op te halen.

Naast palletzendingen kunnen wij ook direct losse pakketten en documenten meenemen. Ook adviseren we je graag of er eventuele documenten nodig zijn voor jouw zending naar het buitenland!

Nadat de zending is opgehaald, ontvang jij van ons een track & trace code. Maak je geen zorgen, op ons hoofdkantoor houden wij jouw zending ook goed in de gaten. Zodra de zending bezorgd is, krijg je van ons een bevestiging. Gaat er onderweg iets niet goed met het pallet transport? Dan lossen wij het probleem voor je op zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Transport pallet prijzen bij Boekuwzending

Prijzen van pallet transport hoeven niet hoog te zijn. Wij streven ernaar om de kosten van jouw zending altijd zo laag mogelijk te houden. Via onze handige online tool zie je snel hoeveel jouw zending zal kosten. Ook buiten onze landsgrenzen streven wij ernaar om altijd de goedkoopste prijs te bieden. In de online tool zijn alle landen van de wereld te selecteren bij het invullen van het afleveradres.

Voor elk pallet transport maak je een apart label aan in onze tool en betaal je een losse prijs. Bij ons zit je dus niet vast aan een contract. Verstuur jij tijdelijk meer pallets dan normaal, dan helpen we je graag! Maar ook als je een tijdje minder of helemaal geen zendingen hebt is dat geen probleem. We zijn er weer voor je als je ons nodig hebt.

Verstuur jij regelmatig pallets? Vraag dan bij ons een persoonlijk account aan voor onze online tool! Zo regel je jouw pallet transport voortaan nóg sneller!

De voordelen van pallet transport bij Boekuwzending.com

Pallet transport gaat gemakkelijk en snel met de expertise van Boekuwzending. Wij bezorgen elke dag jouw pakketten en pallets met de grootste glimlach! Dat doen we onder andere door onze snelle, goedkope en gemakkelijke service. Zoek jij ook een geschikte partner voor jou pallet transport? Bij Boekuwzending staan wij altijd voor u klaar!

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Zo eenvoudig is pallet transport via Boekuwzending.com

Back To Top