Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Alle voordelen op een rij

  • Verzend in een handomdraai pakketten en brievenbuspakketjes
  • Pro-actieve ondersteuning van het Boekuwzending.com Team
  • 100% glimlachgarantie
  • Makkelijk & snel toegang tot alle verzendopties
Bekijk alle koppelingen

Jouw pakket vanuit Shopify verzenden

Een succesvolle Shopify webshop heeft een goed en betrouwbaar platform nodig. Alle orders die binnen komen bij Shopify moeten op tijd en netjes aankomen bij de klant. Bij Boekuwzending hebben we de verzendsoftware die daarvoor zorgt. Door de koppeling met de Shopify webshop komen orders op tijd en in goede veiligheid aan bij de kopers. Onze koeriers bezorgen de pakketten altijd met een glimlach op het gezicht. Ook krijgen ze al jaren complimenten van tevreden ontvangers van pakketten. Naast een technisch goed lopend systeem krijg je er dus ook een goede service bij.

Hoe werkt de koppeling met Boekuwzending?

Jouw bestellingen vanuit Shopify verzenden gaat nu een stuk makkelijker met de Shopify koppeling van Boekuwzending. De bestelling wordt automatisch verzonden naar mijn.boekuwzending.com. Vervolgens hoef je zelf alleen nog maar op verzenden te drukken. Geen moeilijke handelingen meer en niet meer alles handmatig invoeren. Snel en betrouwbaar. Dit scheelt je veel tijd en tijd kun je als ondernemer altijd goed gebruiken. Daarom is de koppeling met Boekuwzending een echte aanwinst voor elke webshop.

Waarom maak ik een koppeling met Shopify?

Er zitten veel voordelen aan de Shopify koppeling van Boekuwzending. Orders vanuit Shopify versturen gaat veel sneller en efficiënter. Het is efficiënter omdat je geen onnodige handelingen meer hoeft uit te voeren. Slechts één klik op de verzendknop en de zendingen worden aangemaakt en verzonden. Onze koeriers streven altijd naar een veilige en vriendelijke bezorging. Zo ben jij niet alleen tevreden, maar ook de klant is blij met het hele bestelproces en de snelle en goede levering. Het zorgt naast snelheid en efficiëntie dus ook voor een goede klant ervaring door de goede bezorging.

Een koppeling met Shopify maken is dus een slimme zet voor je webshop. Hierdoor kun je betrouwbare en snellere leveringen garanderen. Ook krijg je meer tevreden klanten, en dat wil natuurlijk iedere ondernemer.

Maak een Shopify koppeling met Boekuwzending

Wil je ook graag gebruik maken van onze koppeling met Shopify? Dat kan heel makkelijk. Met onze duidelijke handleiding lopen wij het hele proces met jou door en verstuur jij binnen de kortste keren jouw pakketten met onze Shopify koppeling!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt of misschien heb je begeleiding nodig bij het instellen van de koppeling zodat jij pakketten uit Shopify kunt verzenden. Voor zowel technische zaken als praktische zaken kun je altijd bellen met onze klantenservice zodat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van onze koppeling met Shopify!

Meld je nu aan om te koppelen met Boekuwzending.com

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Meld je nu aan om te koppelen met Boekuwzending.com

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Back To Top
1