Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

De voordelen van een brievenbus kerstgeschenk

Aan het versturen van een brievenbus kerstpakket zitten een aantal voordelen. Een voorwaarde is natuurlijk dat het kerstgeschenk door de brievenbus past. Hierdoor weet je zeker dat het kerstpakket altijd bezorgd kan worden. Als je jouw kerstgeschenken per post verstuurd, hoeft de ontvanger dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hierdoor weet jij zeker dat iedereen zijn kerstpakket ruim op tijd in huis heeft!

Waar moet een brievenbus kerstpakket aan voldoen?

Niet ieder kerstpakket is even groot of heeft dezelfde vorm. Daarom is het goed om te weten welk formaat kerstpakket door de brievenbus past. Het gaat om pakketten die een maximale afmeting van 38 × 26,5 × 3,2 centimeter hebben. Tot slot mogen brievenbus kerstpakketten ook niet meer dan 1,5 kilo wegen. Zorg er daarom ook voor dat al uw kerstgeschenken aan deze vereisten voldoen voordat u deze verzendt.

Ook snelle verzending rond de drukke feestdagen

Het einde van het jaar is voor jou waarschijnlijk een drukke periode. Het is daarom wel zo fijn om te weten dat de volledige verzending van jouw brievenbus kerstpakketten door Boekuwzending uit handen wordt genomen. Maak eenvoudig online jouw zending aan en laat de pakketten ophalen door onze chauffeur.

Of het nu gaat om één of meerdere brievenbus kerstgeschenken, met Boekuwzending ben jij verzekerd van uitstekende service en snelle levering tegen een voordelig tarief. Maak het jezelf gemakkelijk in de drukke kerstperiode en laat ons het kerstpakket in de brievenbus van jouw collega’s, relaties én klanten bezorgen!

Back To Top