skip to Main Content

BRIEVENBUS KERSTPAKKET

DIRECT VERZENDEN

Brievenbus kerstpakket

Als je klanten of relaties iets per post wilt sturen, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Zeker als het gaat om cadeaus voor speciale gelegenheden, zoals met de kerstdagen. Gelukkig kan jij bij Boekuwzending gemakkelijk en snel jouw brievenbus kerstpakket laten bezorgen. Ideaal voor al uw werknemers en relaties die vanuit huis werken!

De voordelen van een brievenbus kerstgeschenk

Aan het versturen van een brievenbus kerstpakket zitten een aantal voordelen. Een voorwaarde is natuurlijk dat het kerstgeschenk door de brievenbus past. Hierdoor weet je zeker dat het kerstpakket altijd bezorgd kan worden. Als je jouw kerstgeschenken per post verstuurd, hoeft de ontvanger dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hierdoor weet jij zeker dat iedereen zijn kerstpakket ruim op tijd in huis heeft!

Waar moet een brievenbus kerstpakket aan voldoen?

Niet ieder kerstpakket is even groot of heeft dezelfde vorm. Daarom is het goed om te weten welk formaat kerstpakket door de brievenbus past. Het gaat om pakketten die een maximale afmeting van 38 × 26,5 × 3,2 centimeter hebben. Tot slot mogen brievenbus kerstpakketten ook niet meer dan 1,5 kilo wegen. Zorg er daarom ook voor dat al uw kerstgeschenken aan deze vereisten voldoen voordat u deze verzendt.

Ook snelle verzending rond de drukke feestdagen

Het einde van het jaar is voor jou waarschijnlijk een drukke periode. Het is daarom wel zo fijn om te weten dat de volledige verzending van jouw brievenbus kerstpakketten door Boekuwzending uit handen wordt genomen. Maak eenvoudig online jouw zending aan en laat de pakketten ophalen door onze chauffeur.

Of het nu gaat om één of meerdere brievenbus kerstgeschenken, met Boekuwzending ben jij verzekerd van uitstekende service en snelle levering tegen een voordelig tarief. Maak het jezelf gemakkelijk in de drukke kerstperiode en laat ons het kerstpakket in de brievenbus van jouw collega’s, relaties én klanten bezorgen!

 

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Een zeer snelle reactie

Dit is mijn 1e kennismaking en die is zeer goed uitgepakt. Wat een fijne en snelle reactie o mijn mails. Echt Super!!!!
Marianne Nouijeh - Amersfoort - March 21, 2023

Topservice!

Boek vóór speciale gelegenheid, prima geregeld!
Rey - Etten Leur - March 15, 2023

voor mijn eerste keer ben ik verrast en blij met de persoonlijke aandacht

BesteBart Vermeer graag wil ik het email adres van mijn zoon doorsturen dat ik had belooft aan u. [email protected] hoping dat alles goed mag aankomenen nu kan ik beginnen met het invullen van de papieren voor het pakket naan Australie. Met dank en beste groeten Gerard
Gerard van Kemenade - Geldrop - March 8, 2023

verwijten van medewerker

Wij zijn zeer teleurgesteld in de behandeling van de laatste 2 opdrachten. Wij konden de offertes niet downloaden om te bevestigen en na veel heen en weer gebel bleek ook vandaag bij het ophalen door TNT de sticker en documenten nog niet naar ons verzonden., waardoor de chauffeur weer moest wachten en toen ik er over belde was zijn antwoord dat hij onze ervaring met verzenden verkeerd had ingeschat Wij werken met jullie omdat we dan niet alles zelf hoeven te doen!!! . Uw medewerker had mij vrijdag gezegd dat nu alles in orde was en dat wij verder niets meer hoefden te doen. Heelaas eeen slechte ervaring deze keer.

Response from the company

Hallo Gonny, Fijn je zojuist even kort gesproken te hebben. We beloven dat we het bij de volgende zendingen weer net zo makkelijk maken, precies zoals jullie ook van ons gewend zijn! Excuses voor het ongemak en heel graag tot de volgende zending!

Gonny - Amsterdam - March 6, 2023

Er wordt met de klant meegedacht!

Snelle reacties op een vraag en naar aanleiding daarvan de golftrolley bezorgd op een tijdstip dat ons het beste uitkwam.
Hans - Alphen aan den Rijn - February 28, 2023

goede en snelle service

bedankt voor de snelle aflevering :)
Yeter - IJmuiden - February 27, 2023

Top, op tijd, vriendelijk!

Track en trace mail met info die klopte, tijdstip: exact binnen de opgegeven tijd (half uur) geleverd, hele aardige chauffeur. Kunnen andere koeriersdiensten een voorbeeld aan nemen. Die kwakken de pakjes vaak in de hal (flat) zonder zelfs maar aan te bellen.
Hannie - Amstelveen - February 8, 2023

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023
619 customers rate us with a 9.1/10