skip to Main Content

BRIEVENBUS KERSTPAKKET

DIRECT VERZENDEN

Brievenbus kerstpakket

Als je klanten of relaties iets per post wilt sturen, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk doen. Zeker als het gaat om cadeaus voor speciale gelegenheden, zoals met de kerstdagen. Gelukkig kan jij bij Boekuwzending gemakkelijk en snel jouw brievenbus kerstpakket laten bezorgen. Ideaal voor al uw werknemers en relaties die vanuit huis werken!

De voordelen van een brievenbus kerstgeschenk

Aan het versturen van een brievenbus kerstpakket zitten een aantal voordelen. Een voorwaarde is natuurlijk dat het kerstgeschenk door de brievenbus past. Hierdoor weet je zeker dat het kerstpakket altijd bezorgd kan worden. Als je jouw kerstgeschenken per post verstuurd, hoeft de ontvanger dus niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hierdoor weet jij zeker dat iedereen zijn kerstpakket ruim op tijd in huis heeft!

Waar moet een brievenbus kerstpakket aan voldoen?

Niet ieder kerstpakket is even groot of heeft dezelfde vorm. Daarom is het goed om te weten welk formaat kerstpakket door de brievenbus past. Het gaat om pakketten die een maximale afmeting van 38 × 26,5 × 3,2 centimeter hebben. Tot slot mogen brievenbus kerstpakketten ook niet meer dan 1,5 kilo wegen. Zorg er daarom ook voor dat al uw kerstgeschenken aan deze vereisten voldoen voordat u deze verzendt.

Ook snelle verzending rond de drukke feestdagen

Het einde van het jaar is voor jou waarschijnlijk een drukke periode. Het is daarom wel zo fijn om te weten dat de volledige verzending van jouw brievenbus kerstpakketten door Boekuwzending uit handen wordt genomen. Maak eenvoudig online jouw zending aan en laat de pakketten ophalen door onze chauffeur.

Of het nu gaat om één of meerdere brievenbus kerstgeschenken, met Boekuwzending ben jij verzekerd van uitstekende service en snelle levering tegen een voordelig tarief. Maak het jezelf gemakkelijk in de drukke kerstperiode en laat ons het kerstpakket in de brievenbus van jouw collega’s, relaties én klanten bezorgen!

 

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Ingewikkeld

De werkwijze komt wat ingewikkeld over.
Trinus - Hilversum - November 24, 2022

Nooit te vergeefs een beroep!

Als voedselbank Haarlemmermeer doen we nooit te vergeefs een beroep op Boekuwzending. Dit jaar werden er voor onze voedselbank Sinterklaas pakketten opgehaald.
Hans de Bats - Hoofddorp - November 23, 2022

snel, accuraat ,vriendelijk en meedenkent

heerlijk om een partner te hebben die meedenkt
paul - vijfhuizen - November 22, 2022

prima, goede service

prettige communicatie
Sonja - Amsterdam - November 17, 2022

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen
Rick - Hoofddorp - November 4, 2022

Super geregeld

Boeken gaat echt geweldig via de website en het transport wordt volgens afspraak uitgevoerd
Kasper Morsink - Wassenaar - November 2, 2022

Zeer betrokken bij mijn klanttevredenheid

Gemakkelijk boeken, snelle reactie, terugkoppeling bij calamiteiten die door derden werden veroorzaakt. Snel en persoonlijk. Absolute aanrader.
Rene - Nieuw-Vennep - November 2, 2022

Geweldig om met jullie te kunnen samenwerken !

Boek Uw Zending betekent voor ons : "ontzorgen" op gebied van verzendingen met een pakketdienst. Al durft het al eens mis te lopen met de transporteur op zich, B.U.Z. zorgt steeds voor een oplossing met de glimlach !
Jules - B-2520 RANST-Oelegem - October 31, 2022

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig
Michiel - Amsterdam - October 28, 2022

Snelle actie en reactie op melding

Duidelijk en snelle reactie en actie op mijn melding dat er 1 pakket miste.
Edwin Diks - Deventer - October 26, 2022
598 customers rate us with a 9.2/10