Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Alle voordelen op een rij

  • Verzend in een handomdraai pakketten en brievenbuspakketjes
  • Pro-actieve ondersteuning van het Boekuwzending.com Team
  • 100% glimlachgarantie
  • Makkelijk & snel toegang tot alle verzendopties
Bekijk alle koppelingen

Koppeling met Bol.com

Bied jij jouw producten via Bol.com aan? Dan kan het een hoop werk zijn om de bestellingen tijdig en tegen een goede prijs bij je klanten te krijgen. Laat dat nou net een belangrijke voorwaarde zijn om je staande te houden tussen de vele concurrenten in de wereld van de webshops. Snelle, voordelige en efficiënte levering kan het verschil maken. Bij Boekuwzending.com kunnen wij je hierbij helpen via onze koppeling met Bol.com. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over jouw zendingen!

Hoe werkt de koppeling met Boekuwzending.com?

Je koppelt jouw account van Bol.com met jouw account van Boekuwzending.com. Heb jij nog geen Boekuwzending-account? Maak deze dan direct aan. Op het moment dat een klant een bestelling plaatst, wordt deze automatisch doorgezet naar onze database, waar wij de bestelling alvast voor je klaarzetten. Jij geeft vervolgens akkoord voor het versturen van het pakket. Uiteraard hoeft het niet altijd om een pakket te gaan. Ook als de bestelde producten door de brievenbus passen, kun je het verzenden met onze Bol.com koppeling. Op basis van de afmetingen en het gewicht van het pakket, berekenen wij bij Boekuwzending.com de voordeligste prijs. Tot slot zorgen we ervoor dat de verzend labels voor de pakketten direct beschikbaar zijn.

Wat is het voordeel van verzenden met Bol.com?

Behalve het feit dat je verzekerd bent van het laagste tarief als je gebruikmaakt van de Bol.com koppeling, zijn er nog meer voordelen. De producten die je verkoopt en wilt verzenden met Bol.com hebben misschien geen standaard afmetingen of hebben een afwijkend gewicht. Het kan een hele klus zijn om dan het juiste verzendtarief te bepalen en daarbij ook nog een betrouwbare transporteur te vinden die de producten snel kan afleveren. Dit uitzoekwerk wordt door Boekuwzending.com uit handen genomen, wat bijdraagt aan een efficiënt verzendproces. De bestellingen kunnen daardoor nog sneller bij de klant afgeleverd worden. Bovendien ben je verzekerd van een professionele en klantvriendelijke bezorging.

Maak een Bol.com koppeling met Boekuwzending

Voor het voordelig verzenden via Bol.com hoef je alleen maar een account aan te maken bij Boekuwzending.com en dit account te koppelen met jouw webshop bij Bol.com. De rest doen wij voor je. Via onderstaande handleiding lopen wij het gehele proces met je door en maak jij binnen de kortste keren gebruik van onze koppeling met Bol.com.

Heb je vragen, dan kun je uiteraard altijd bij het team van Boekuwzending.com terecht. Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag met al jouw vragen. Of het nu gaat om de integratie van de koppeling of over het vaststellen van een tarief voor een bepaalde verzending. Met de Bol.com koppeling ben jij altijd verzekerd van efficiënte en snelle levering van jouw pakketten!

Meld je nu aan om te koppelen met Boekuwzending.com

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Meld je nu aan om te koppelen met Boekuwzending.com

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Back To Top