Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Voordelig en snel een pakket versturen

Jouw pakket versturen doe je natuurlijk met Boekuwzending.com. Of je iets privé of zakelijk wilt versturen, wij zorgen altijd met een glimlach voor de bezorging. Vergelijk verschillende koeriers, kies de zending die het beste bij jou past en verzenden maar!

Bereken de prijs voor jouw pakket - Pakket versturen

Bereken prijs

Een pakket versturen? Bereken direct online jouw prijs en boek vandaag nog jouw zending in. Dan staat onze chauffeur zo spoedig mogelijk bij jou op de stoep!

Verzendlabel scannen - Pakket versturen

Label

Adres doorgegeven? Dan sturen wij jou het etiket voor het verzenden van de pakketten toe. Plak het etiket op jouw pakket en jouw pakket is klaar voor verzending!

Jouw pakket afleveren - Pakket versturen

Verzenden

De chauffeur kan de pakketten ophalen op elk gewenst adres. Bij jou thuis of op kantoor.

Liever zelf afleveren? Breng dan het pakket naar de dichtstbijzijnde pakketshop!

Track and Trace - Pakket versturen

Volg zending

Afhankelijk van de gekozen service volg jij jouw pakketten van afhaling tot aflevering. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de laatste status.

Jouw pakket gemakkelijk online versturen

Wil jij gemakkelijk en snel een pakket versturen? Bij Boekuwzending boek jij met een paar klikken al een zending in. Maak een zending aan, selecteer de formten en gewichten en kies een afzender en ontvanger. Vervolgens krijg je van ons het verzendlabel dat op het pakket geplakt moet worden. Boek je de zending voor 16:00 in, dan kan het pakket dezelfde dag nog worden opgehaald door onze chauffeur!

Pakket versturen met onze pakketshop

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je helemaal geen tijd hebt om op onze chauffeur te wachten. Hiervoor heeft Boekuwzending een passende oplossing gevonden. Je kunt het pakket ook altijd zelf afleveren bij onze pakketshop in Rijsenhout. Deze is geopend van 8:00 tot 18:00 uur. Hebben we het pakket eenmaal in ons bezit, dan zullen we gelijk de verzending voor je verzorgen.

Pakketten direct verzenden met onze koppeling

Verstuur jij regelmatig pakketten via jouw webshop? Dan weet jij ook dat dit helaas erg veel tijd in beslag neemt. Gelukkig kan jij bij Boekuwzending jouw webshop direct koppelen aan onze verzendsoftware, zodat jouw zending direct aangemaakt wordt, zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Ontdek al onze koppelingen en koppel jouw webshop vandaag nog met Boekuwzending!

Verschillende pakketten en afmetingen versturen

Bij Boekuwzending kan jij terecht met al jouw pakketten. Of je nou een kleine envelop moet versturen of juist een groot pakket, wij gaan graag voor je aan de slag. Zorg jij ervoor dat het pakket veilig en goed verpakt is? Dan zorgen wij dat jouw pakket met een glimlach bezorgd wordt.

Twijfel jij over het formaat van jouw pakket? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Kies uit verschillende koeriers

Boekuwzending werkt samen met verschillende grote koeriers, zoals PostNL, DHL en DPD. Voor elk pakket zoeken we de juiste vervoerder zodat jouw pakket altijd in veilige handen is. Afhankelijk van de grootte van het pakket en de bestemming schakelen we de juiste vervoerder in. Op deze manier ben je verzekerd van de snelste en veiligste verzendmethode!

Bereken de kosten met de online verzendtool

Wanneer jij een pakket moet versturen wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten wat je hieraan kwijt bent. Jij wilt tenslotte goedkoop jouw pakketten versturen. De kosten van jouw zending bereken je makkelijk met onze gratis prijsaanvraag. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Moet jij een pakket versturen naar het buitenland? Ook dat is geen probleem. Wij verzorgen alle benodigde documenten voor de douane zodat jouw pakket zonder problemen in het buitenland bezorgd kan worden.

Streven naar de beste service

Het is voor ons belangrijk dat we het je zo makkelijk mogelijk maken. Of je nu elke dag, elke maand of elk jaar een pakket wilt verzenden, we staan altijd voor je klaar. Wij hebben altijd een vast aanspreekpunt waar jij telefonisch en per mail terecht kunt met al jouw vragen.

Ook tijdens jouw zending doen wij ons best om jou voledig te ontzorgen. Een track en trace is uiteraard makkelijk te volgen, maar Boekuwzending doet net dat stapje extra. We houden je voortdurend op de hoogte van de status van jouw zending, zodat jij zeker weet dat jouw pakket goed bezorgd wordt!

Snel en makkelijk jouw pakket verzenden met Boekuwzending

Ook een pakket versturen zonder gedoe? Maak dan direct jouw zending aan en verzend jouw pakket vandaag nog met Boekuwzending.com!

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Back To Top