Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Express bezorging

Heb jij een pakket dat met spoed verstuurd moet worden? Dan is een express verzending precies wat je zoekt. Met een express zending van Boekuwzending.com stuur je pakketten en documenten razendsnel naar zowel binnen- als buitenland. Maak direct een zending aan of doe eerst een prijsaanvraag voor jouw spoedzending!

Waarom kiezen voor express verzending?

Een express verzending, ook wel spoedzending genoemd, is de perfecte oplossing voor pakketten die zo snel mogelijk bezorgd moeten worden. Express zendingen worden vaak binnen 24, 48 of 72 uur bezorgd, afhankelijk van de bestemming en de beschikbare vervoersopties.

Verzend jij jouw spoedzending met Boekuwzending.com? Dan zoeken wij de snelste en meest betrouwbare optie voor jou. Ga jij akkoord met ons voorstel? Dan zorgen wij dat jouw pakket dezelfde dag nog verzonden wordt. Zo weet je zeker dat jouw pakket zo snel mogelijk bezorgd wordt.

Veilig en snel bezorgd

Jij wilt natuurlijk dat jouw express zending snel bezorgd wordt, maar de veiligheid van jouw pakketje is minstens zo belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jouw pakket veilig en snel aankomt, geven wij jou het juiste verpakkingsadvies voor jouw express zending. Daarnaast kan jij er ook voor kiezen om jouw pakketten te verzekeren, zodat eventuele schade altijd gedekt wordt!

Normaal pakket verzenden of express verzending?

Het belangrijkste verschil tussen een normale zending en een expressverzending is de snelheid waarmee het pakket bezorgd wordt. Normale pakketten worden bij de eerste mogelijke bezorgoptie ingepland. Is een dag al vol of loopt een andere levering uit? Dan zal jouw normale zending een dag moeten wachten.

Met express bezorging gaat jouw pakketje in dit geval voor. Jij hoeft je geen zorgen te maken over vertragingen. Ideaal toch?

Express bezorging met Boekuwzending.com!

Heb jij een pakket dat jij liever vandaag dan morgen nog laat bezorgen? Wacht dan niet te lang en kies voor express bezorging van Boekuwzending.com! Met Boekuwzending.com ben je verzekerd van snelle, betrouwbare en veilige levering van jouw pakket. Maak direct online jouw zending aan of neem telefonisch contact met ons op om jouw express zending aan te maken!

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wilt u meer info of direct een vrijblijvende afspraak?

Vul gerust onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Back To Top