Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Hoe werkt onze verzendsoftware?

Met de verzendsoftware van Boekuwzending worden pakketten vanuit jouw webshop voortaan snel en efficiënt verzonden, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. De webshop integratie verloopt heel simpel:

  1. Allereerst is het belangrijk om de verzendsoftware van Boekuwzending te koppelen met jouw webshop. Hiermee maakt onze software contact met jouw webshop en kunnen binnenkomende orders direct doorgezet worden.
  2. Is dit gebeurd? Dan worden alle orders vanaf jouw webshop gesynchroniseerd naar boekuwzending.com. De webshop integratie zorgt ervoor dat een webshop pakket verzenden gemakkelijk en snel gaat.
  3. Een zending aanmaken gaat nu gemakkelijk en snel, zonder dat je bij elke zending alle gegevens moet invoeren. Het hele proces wordt hierdoor versneld, waardoor je veel tijd bespaart. En bij Boekuwzending begrijpen wij ook dat tijd geld is.

Met welke webshops is een koppeling mogelijk

De webshop integratie van Boekuwzending kan koppelingen maken met veel platformen, waaronder Bol.com, Shopify, Magento en nog vele andere grote én kleinere webshops!

Staat jouw webshop koppeling niet in de lijst? Geen zorgen! Maak dan gebruik van onze API BUZ-koppeling en maak jouw eigen verzendproces. De API BUZ-koppeling is net zo makkelijk te installeren. Ga naar het kopje integraties en kies vervolgens voor ‘koppel met onze BUZ API’. Jouw koppeling is vervolgens zo gemaakt.

Voordelen van de verzendsoftware van Boekuwzending

Door de koppeling met de webshop kun je ook gebruik maken van onze verzendsoftware. De Boekuwzending verzendsoftware is beschikbaar om het verzenden van pakketten nog makkelijker te maken. Pakketten versturen vanuit jouw webshop wordt met de verzendsoftware van Boekuwzending elke keer weer een feestje!

Wat dacht je van de snelheid waarmee je orders verstuurd worden? Nadat de koppeling is gemaakt en de synchronisatie is afgerond, kunnen de orders vanuit jouw webshop snel en automatisch naar transport en verzending. Het transport en de verzending van de orders via jouw webshop wordt direct naar ons doorgezet, waardoor jij hier geen tijd aan kwijt bent.

Nog een voordeel van de verzendsoftware van Boekuwzending is de efficiëntie. De hoeveelheid handelingen wordt door de webshop integratie enorm verminderd. Super handig toch? Als laatste scheelt het natuurlijk ook in kosten omdat we de prijs laag houden. Met onze verzendsoftware kun je dus goedkoop pakketten verzenden vanuit jouw webshop.

De verzendsoftware van Boekuwzending kun je makkelijk downloaden. Eenmaal gedownload is het een kwestie van installeren en in gebruik nemen!

Download de verzendsoftware van Boekuwzending

Pakketten versturen via jouw webshop kan een hoop frustraties opleveren en stroef gaan. Met de verzendsoftware van Boekuwzending is dat definitief verleden tijd. Velen gingen je al voor!

Wil je ook snel, efficiënt en goedkoop jouw webshop pakketten versturen? Vraag dan nu een offerte aan! Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van onze verzendsoftware!

Back To Top