skip to Main Content

Webshop integratie van Boekuwzending

Moet jij met jouw webshop regelmatig pakketten versturen? Bij Boekuwzending kunnen we jouw webshop snel en gemakkelijk koppelen met onze verzendsoftware, zodat jij snel toegang hebt tot alle orders in jouw webshop. De koppeling is makkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Pakketten verzenden vanuit jouw webshop is vanaf nu een fluitje van een cent en zal je een hoop gedoe en geld besparen. Lees hieronder hoe jij de verzendsoftware van Boekuwzending gebruikt!

Hoe werkt onze verzendsoftware?

Met de verzendsoftware van Boekuwzending worden pakketten vanuit jouw webshop voortaan snel en efficiënt verzonden, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. De webshop integratie verloopt heel simpel:

  1. Allereerst is het belangrijk om de verzendsoftware van Boekuwzending te koppelen met jouw webshop. Hiermee maakt onze software contact met jouw webshop en kunnen binnenkomende orders direct doorgezet worden.
  2. Is dit gebeurd? Dan worden alle orders vanaf jouw webshop gesynchroniseerd naar boekuwzending.com. De webshop integratie zorgt ervoor dat een webshop pakket verzenden gemakkelijk en snel gaat.
  3. Een zending aanmaken gaat nu gemakkelijk en snel, zonder dat je bij elke zending alle gegevens moet invoeren. Het hele proces wordt hierdoor versneld, waardoor je veel tijd bespaart. En bij Boekuwzending begrijpen wij ook dat tijd geld is.

Met welke webshops is een koppeling mogelijk

De webshop integratie van Boekuwzending kan koppelingen maken met veel platformen, waaronder Bol.com, Shopify, Magento en nog vele andere grote én kleinere webshops!

Staat jouw webshop koppeling niet in de lijst? Geen zorgen! Maak dan gebruik van onze API BUZ-koppeling en maak jouw eigen verzendproces. De API BUZ-koppeling is net zo makkelijk te installeren. Ga naar het kopje integraties en kies vervolgens voor ‘koppel met onze BUZ API’. Jouw koppeling is vervolgens zo gemaakt.

Voordelen van de verzendsoftware van Boekuwzending

Door de koppeling met de webshop kun je ook gebruik maken van onze verzendsoftware. De Boekuwzending verzendsoftware is beschikbaar om het verzenden van pakketten nog makkelijker te maken. Pakketten versturen vanuit jouw webshop wordt met de verzendsoftware van Boekuwzending elke keer weer een feestje!

Wat dacht je van de snelheid waarmee je orders verstuurd worden? Nadat de koppeling is gemaakt en de synchronisatie is afgerond, kunnen de orders vanuit jouw webshop snel en automatisch naar transport en verzending. Het transport en de verzending van de orders via jouw webshop wordt direct naar ons doorgezet, waardoor jij hier geen tijd aan kwijt bent.

Nog een voordeel van de verzendsoftware van Boekuwzending is de efficiëntie. De hoeveelheid handelingen wordt door de webshop integratie enorm verminderd. Super handig toch? Als laatste scheelt het natuurlijk ook in kosten omdat we de prijs laag houden. Met onze verzendsoftware kun je dus goedkoop pakketten verzenden vanuit jouw webshop.

De verzendsoftware van Boekuwzending kun je makkelijk downloaden. Eenmaal gedownload is het een kwestie van installeren en in gebruik nemen!

Download de verzendsoftware van Boekuwzending

Pakketten versturen via jouw webshop kan een hoop frustraties opleveren en stroef gaan. Met de verzendsoftware van Boekuwzending is dat definitief verleden tijd. Velen gingen je al voor!

Wil je ook snel, efficiënt en goedkoop jouw webshop pakketten versturen? Vraag dan nu een offerte aan! Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van onze verzendsoftware!

icon-opencart

KOPPEL MET OPENCART

Strato-website-2019

KOPPEL MET STRATO

WooCommerce-Icon

KOPPEL MET WOOCOMMERCE

Amazon-icon

KOPPEL MET ETSY

PrestaShop-Icon

KOPPEL MET PRESTASHOP

MWW-website-2020-2

KOPPEL MET MIJNWEBWINKEL

Middel 1@4x

KOPPEL MET CCV SHOP

Lightspeed-Icon

KOPPEL MET LIGHTSPEED

BUZ-Icon

KOPPEL MET ONZE BUZ API

Shopify-Icon

KOPPEL MET SHOPIFY

MAgento-Icon

KOPPEL MET MAGENTO

Bol.com-website-2019-1-1

KOPPEL MET BOL.COM

ebay

KOPPEL MET eBAY

shoptrader

KOPPEL MET SHOPTRADER

printnode

KOPPEL MET PRINTNODE

Boekuwzending.com is de meest aanbevolen
vervoerder van Nederland. Daar zijn we blij mee!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Een zeer snelle reactie

Dit is mijn 1e kennismaking en die is zeer goed uitgepakt. Wat een fijne en snelle reactie o mijn mails. Echt Super!!!!
Marianne Nouijeh - Amersfoort - March 21, 2023

Topservice!

Boek vóór speciale gelegenheid, prima geregeld!
Rey - Etten Leur - March 15, 2023

voor mijn eerste keer ben ik verrast en blij met de persoonlijke aandacht

BesteBart Vermeer graag wil ik het email adres van mijn zoon doorsturen dat ik had belooft aan u. [email protected] hoping dat alles goed mag aankomenen nu kan ik beginnen met het invullen van de papieren voor het pakket naan Australie. Met dank en beste groeten Gerard
Gerard van Kemenade - Geldrop - March 8, 2023

verwijten van medewerker

Wij zijn zeer teleurgesteld in de behandeling van de laatste 2 opdrachten. Wij konden de offertes niet downloaden om te bevestigen en na veel heen en weer gebel bleek ook vandaag bij het ophalen door TNT de sticker en documenten nog niet naar ons verzonden., waardoor de chauffeur weer moest wachten en toen ik er over belde was zijn antwoord dat hij onze ervaring met verzenden verkeerd had ingeschat Wij werken met jullie omdat we dan niet alles zelf hoeven te doen!!! . Uw medewerker had mij vrijdag gezegd dat nu alles in orde was en dat wij verder niets meer hoefden te doen. Heelaas eeen slechte ervaring deze keer.

Response from the company

Hallo Gonny, Fijn je zojuist even kort gesproken te hebben. We beloven dat we het bij de volgende zendingen weer net zo makkelijk maken, precies zoals jullie ook van ons gewend zijn! Excuses voor het ongemak en heel graag tot de volgende zending!

Gonny - Amsterdam - March 6, 2023

Er wordt met de klant meegedacht!

Snelle reacties op een vraag en naar aanleiding daarvan de golftrolley bezorgd op een tijdstip dat ons het beste uitkwam.
Hans - Alphen aan den Rijn - February 28, 2023

goede en snelle service

bedankt voor de snelle aflevering :)
Yeter - IJmuiden - February 27, 2023

Top, op tijd, vriendelijk!

Track en trace mail met info die klopte, tijdstip: exact binnen de opgegeven tijd (half uur) geleverd, hele aardige chauffeur. Kunnen andere koeriersdiensten een voorbeeld aan nemen. Die kwakken de pakjes vaak in de hal (flat) zonder zelfs maar aan te bellen.
Hannie - Amstelveen - February 8, 2023

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023
619 customers rate us with a 9.1/10