skip to Main Content

Webshop integratie van Boekuwzending

Moet jij met jouw webshop regelmatig pakketten versturen? Bij Boekuwzending kunnen we jouw webshop snel en gemakkelijk koppelen met onze verzendsoftware, zodat jij snel toegang hebt tot alle orders in jouw webshop. De koppeling is makkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Pakketten verzenden vanuit jouw webshop is vanaf nu een fluitje van een cent en zal je een hoop gedoe en geld besparen. Lees hieronder hoe jij de verzendsoftware van Boekuwzending gebruikt!

Hoe werkt onze verzendsoftware?

Met de verzendsoftware van Boekuwzending worden pakketten vanuit jouw webshop voortaan snel en efficiënt verzonden, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. De webshop integratie verloopt heel simpel:

  1. Allereerst is het belangrijk om de verzendsoftware van Boekuwzending te koppelen met jouw webshop. Hiermee maakt onze software contact met jouw webshop en kunnen binnenkomende orders direct doorgezet worden.
  2. Is dit gebeurd? Dan worden alle orders vanaf jouw webshop gesynchroniseerd naar boekuwzending.com. De webshop integratie zorgt ervoor dat een webshop pakket verzenden gemakkelijk en snel gaat.
  3. Een zending aanmaken gaat nu gemakkelijk en snel, zonder dat je bij elke zending alle gegevens moet invoeren. Het hele proces wordt hierdoor versneld, waardoor je veel tijd bespaart. En bij Boekuwzending begrijpen wij ook dat tijd geld is.

Met welke webshops is een koppeling mogelijk

De webshop integratie van Boekuwzending kan koppelingen maken met veel platformen, waaronder Bol.com, Shopify, Magento en nog vele andere grote én kleinere webshops!

Staat jouw webshop koppeling niet in de lijst? Geen zorgen! Maak dan gebruik van onze API BUZ-koppeling en maak jouw eigen verzendproces. De API BUZ-koppeling is net zo makkelijk te installeren. Ga naar het kopje integraties en kies vervolgens voor ‘koppel met onze BUZ API’. Jouw koppeling is vervolgens zo gemaakt.

Voordelen van de verzendsoftware van Boekuwzending

Door de koppeling met de webshop kun je ook gebruik maken van onze verzendsoftware. De Boekuwzending verzendsoftware is beschikbaar om het verzenden van pakketten nog makkelijker te maken. Pakketten versturen vanuit jouw webshop wordt met de verzendsoftware van Boekuwzending elke keer weer een feestje!

Wat dacht je van de snelheid waarmee je orders verstuurd worden? Nadat de koppeling is gemaakt en de synchronisatie is afgerond, kunnen de orders vanuit jouw webshop snel en automatisch naar transport en verzending. Het transport en de verzending van de orders via jouw webshop wordt direct naar ons doorgezet, waardoor jij hier geen tijd aan kwijt bent.

Nog een voordeel van de verzendsoftware van Boekuwzending is de efficiëntie. De hoeveelheid handelingen wordt door de webshop integratie enorm verminderd. Super handig toch? Als laatste scheelt het natuurlijk ook in kosten omdat we de prijs laag houden. Met onze verzendsoftware kun je dus goedkoop pakketten verzenden vanuit jouw webshop.

De verzendsoftware van Boekuwzending kun je makkelijk downloaden. Eenmaal gedownload is het een kwestie van installeren en in gebruik nemen!

Download de verzendsoftware van Boekuwzending

Pakketten versturen via jouw webshop kan een hoop frustraties opleveren en stroef gaan. Met de verzendsoftware van Boekuwzending is dat definitief verleden tijd. Velen gingen je al voor!

Wil je ook snel, efficiënt en goedkoop jouw webshop pakketten versturen? Vraag dan nu een offerte aan! Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van onze verzendsoftware!

icon-opencart

KOPPEL MET OPENCART

Strato-website-2019

KOPPEL MET STRATO

WooCommerce-Icon

KOPPEL MET WOOCOMMERCE

Amazon-icon

KOPPEL MET ETSY

PrestaShop-Icon

KOPPEL MET PRESTASHOP

MWW-website-2020-2

KOPPEL MET MIJNWEBWINKEL

Middel 1@4x

KOPPEL MET CCV SHOP

Lightspeed-Icon

KOPPEL MET LIGHTSPEED

BUZ-Icon

KOPPEL MET ONZE BUZ API

Shopify-Icon

KOPPEL MET SHOPIFY

MAgento-Icon

KOPPEL MET MAGENTO

Bol.com-website-2019-1-1

KOPPEL MET BOL.COM

ebay

KOPPEL MET eBAY

shoptrader

KOPPEL MET SHOPTRADER

printnode

KOPPEL MET PRINTNODE

Boekuwzending.com is de meest aanbevolen
vervoerder van Nederland. Daar zijn we blij mee!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Snel, compleet en professioneel

Behalve het boeken van zendingen beoordeel ik ook de hulp van de medewerksters (en medewerkers) heel erg positief, gewoon omdat ze goed zijn, snelle antwoorden, behulpzaam, Voorbeeld? Daniëlle Kroszynski Ik ben relatief nieuw, maar ik vind het écht een fijne service die ik krijg en ik word niet betaald om dit te schrijven by the way het is gewoon zo
Patrick Bloembergen - Den Haag - June 5, 2023

Top opgelost!

Zending was niet geleverd bij de klant. Is afgeleverd bij een parcelshop. Dit medewerker voor mij uitgezocht omdat het voor mij niet duidelijk was bij welke parcelshop. Uitleg ontvangen.
De Boer Dental de boer - Harkema - May 24, 2023

top bedrijf, goeie customer service

Ik werk voor een bedrijf dat met boekuwzending samenwerkt en het werkt erg prettig. Het is niet zoals met grote partijen dat je tegen een muur staat te praten als er iets opgelost moet worden. Erg blij mee!
Sjoerd - Castricum - May 24, 2023

Snel en super service!

Fijn contact en uitgebreide service! Alles is mogelijk. Echt super!
Fleur - Amsterdam - May 23, 2023

Super bereidwillig, vriendelijk en flexibel

Als kleine ondernemer leer ik iedere dag.... Ik heb naar mijn gevoel best veel vragen aan BUZ, maar iedere keer zijn ze net zo vriendelijk en behulpzaam. Ze komen met oplossingen en denken geweldig mee. Ik zou iedereen aanraden om met BUZ samen te werken.
Sven - Oostzaan - May 17, 2023

Snelle reactie

Snelle reactie via de mail. Altijd duidelijk contact.
StiggelboutSlagwerk - Groningen - May 16, 2023

goede service

Melde een klacht via de mail en er werd direct gereageerd en ook gehandeld Goede service
Theresia Brans - Ridderkerk - May 4, 2023

enthousiast

Wij zijn net nieuw bij Boekuwzending, wij hebben er alle vertrouwen in dat de pakketten goed verzonden gaan worden. Het team is accuraat en professioneel. De sfeer is warm en toegankelijk.....Yvonne Paulies Ginger
Yvonne - HAARLEM - May 4, 2023

prima.

prima. ik zoek verder. bedankt voor uw reactie. eigenlijk was ik op zoek naar het telefoonnummer van de douane in den haag. Zag zoveel sites en ik dacht, ik probeer wat. Ach, ik ben 82 en snap dit soort zaken niet zo. toch bedankt.
adriaan Gardenier - Hoogvliet Rotterdam - May 1, 2023

Absoluut klasse

Ik ben een nieuwe gebruiker van BoekUwZending maar ik vind het boekingsproces en nu ook de email waarmee ik op de hoogte word gesteld van de levering grote klasse. Speed is the key in de handel. Logistieke processen neem ik zeer serieus, net als logistieke partners. Maar we hebben weinig tijd. Dus het is regelen die zooi, en dan is het heerlijk om vlot te kunnen boeken (met adresboek dat makkelijk werkt!) en om vlot labels te kunnen printen. De DPD-depot lokatie is uiterst relevant omdat we dan tot in de avond zendingen kunnen brengen voor onze buitenlandse klanten. Ik ben zeer tevreden met de overstap, het feit dat we zo laat overstappen is geen ramp, want dat zie ik als bewijs dat we een loyale klant zijn
Wesh International - Patrick Bloembergen - 's-gravenhage - April 18, 2023
631 customers rate us with a 9.2/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.