skip to Main Content

Webshop integratie van Boekuwzending

Moet jij met jouw webshop regelmatig pakketten versturen? Bij Boekuwzending kunnen we jouw webshop snel en gemakkelijk koppelen met onze verzendsoftware, zodat jij snel toegang hebt tot alle orders in jouw webshop. De koppeling is makkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Pakketten verzenden vanuit jouw webshop is vanaf nu een fluitje van een cent en zal je een hoop gedoe en geld besparen. Lees hieronder hoe jij de verzendsoftware van Boekuwzending gebruikt!

Hoe werkt onze verzendsoftware?

Met de verzendsoftware van Boekuwzending worden pakketten vanuit jouw webshop voortaan snel en efficiënt verzonden, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. De webshop integratie verloopt heel simpel:

  1. Allereerst is het belangrijk om de verzendsoftware van Boekuwzending te koppelen met jouw webshop. Hiermee maakt onze software contact met jouw webshop en kunnen binnenkomende orders direct doorgezet worden.
  2. Is dit gebeurd? Dan worden alle orders vanaf jouw webshop gesynchroniseerd naar boekuwzending.com. De webshop integratie zorgt ervoor dat een webshop pakket verzenden gemakkelijk en snel gaat.
  3. Een zending aanmaken gaat nu gemakkelijk en snel, zonder dat je bij elke zending alle gegevens moet invoeren. Het hele proces wordt hierdoor versneld, waardoor je veel tijd bespaart. En bij Boekuwzending begrijpen wij ook dat tijd geld is.

Met welke webshops is een koppeling mogelijk

De webshop integratie van Boekuwzending kan koppelingen maken met veel platformen, waaronder Bol.com, Shopify, Magento en nog vele andere grote én kleinere webshops!

Staat jouw webshop koppeling niet in de lijst? Geen zorgen! Maak dan gebruik van onze API BUZ-koppeling en maak jouw eigen verzendproces. De API BUZ-koppeling is net zo makkelijk te installeren. Ga naar het kopje integraties en kies vervolgens voor ‘koppel met onze BUZ API’. Jouw koppeling is vervolgens zo gemaakt.

Voordelen van de verzendsoftware van Boekuwzending

Door de koppeling met de webshop kun je ook gebruik maken van onze verzendsoftware. De Boekuwzending verzendsoftware is beschikbaar om het verzenden van pakketten nog makkelijker te maken. Pakketten versturen vanuit jouw webshop wordt met de verzendsoftware van Boekuwzending elke keer weer een feestje!

Wat dacht je van de snelheid waarmee je orders verstuurd worden? Nadat de koppeling is gemaakt en de synchronisatie is afgerond, kunnen de orders vanuit jouw webshop snel en automatisch naar transport en verzending. Het transport en de verzending van de orders via jouw webshop wordt direct naar ons doorgezet, waardoor jij hier geen tijd aan kwijt bent.

Nog een voordeel van de verzendsoftware van Boekuwzending is de efficiëntie. De hoeveelheid handelingen wordt door de webshop integratie enorm verminderd. Super handig toch? Als laatste scheelt het natuurlijk ook in kosten omdat we de prijs laag houden. Met onze verzendsoftware kun je dus goedkoop pakketten verzenden vanuit jouw webshop.

De verzendsoftware van Boekuwzending kun je makkelijk downloaden. Eenmaal gedownload is het een kwestie van installeren en in gebruik nemen!

Download de verzendsoftware van Boekuwzending

Pakketten versturen via jouw webshop kan een hoop frustraties opleveren en stroef gaan. Met de verzendsoftware van Boekuwzending is dat definitief verleden tijd. Velen gingen je al voor!

Wil je ook snel, efficiënt en goedkoop jouw webshop pakketten versturen? Vraag dan nu een offerte aan! Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van onze verzendsoftware!

icon-opencart

KOPPEL MET OPENCART

Strato-website-2019

KOPPEL MET STRATO

WooCommerce-Icon

KOPPEL MET WOOCOMMERCE

Amazon-icon

KOPPEL MET ETSY

PrestaShop-Icon

KOPPEL MET PRESTASHOP

MWW-website-2020-2

KOPPEL MET MIJNWEBWINKEL

Middel 1@4x

KOPPEL MET CCV SHOP

Lightspeed-Icon

KOPPEL MET LIGHTSPEED

BUZ-Icon

KOPPEL MET ONZE BUZ API

Shopify-Icon

KOPPEL MET SHOPIFY

MAgento-Icon

KOPPEL MET MAGENTO

Bol.com-website-2019-1-1

KOPPEL MET BOL.COM

ebay

KOPPEL MET eBAY

shoptrader

KOPPEL MET SHOPTRADER

printnode

KOPPEL MET PRINTNODE

Boekuwzending.com is de meest aanbevolen
vervoerder van Nederland. Daar zijn we blij mee!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Ingewikkeld

De werkwijze komt wat ingewikkeld over.
Trinus - Hilversum - November 24, 2022

Nooit te vergeefs een beroep!

Als voedselbank Haarlemmermeer doen we nooit te vergeefs een beroep op Boekuwzending. Dit jaar werden er voor onze voedselbank Sinterklaas pakketten opgehaald.
Hans de Bats - Hoofddorp - November 23, 2022

snel, accuraat ,vriendelijk en meedenkent

heerlijk om een partner te hebben die meedenkt
paul - vijfhuizen - November 22, 2022

prima, goede service

prettige communicatie
Sonja - Amsterdam - November 17, 2022

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen
Rick - Hoofddorp - November 4, 2022

Super geregeld

Boeken gaat echt geweldig via de website en het transport wordt volgens afspraak uitgevoerd
Kasper Morsink - Wassenaar - November 2, 2022

Zeer betrokken bij mijn klanttevredenheid

Gemakkelijk boeken, snelle reactie, terugkoppeling bij calamiteiten die door derden werden veroorzaakt. Snel en persoonlijk. Absolute aanrader.
Rene - Nieuw-Vennep - November 2, 2022

Geweldig om met jullie te kunnen samenwerken !

Boek Uw Zending betekent voor ons : "ontzorgen" op gebied van verzendingen met een pakketdienst. Al durft het al eens mis te lopen met de transporteur op zich, B.U.Z. zorgt steeds voor een oplossing met de glimlach !
Jules - B-2520 RANST-Oelegem - October 31, 2022

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig
Michiel - Amsterdam - October 28, 2022

Snelle actie en reactie op melding

Duidelijk en snelle reactie en actie op mijn melding dat er 1 pakket miste.
Edwin Diks - Deventer - October 26, 2022
598 customers rate us with a 9.2/10