skip to Main Content

Webshop integratie van Boekuwzending

Moet jij met jouw webshop regelmatig pakketten versturen? Bij Boekuwzending kunnen we jouw webshop snel en gemakkelijk koppelen met onze verzendsoftware, zodat jij snel toegang hebt tot alle orders in jouw webshop. De koppeling is makkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Pakketten verzenden vanuit jouw webshop is vanaf nu een fluitje van een cent en zal je een hoop gedoe en geld besparen. Lees hieronder hoe jij de verzendsoftware van Boekuwzending gebruikt!

Hoe werkt onze verzendsoftware?

Met de verzendsoftware van Boekuwzending worden pakketten vanuit jouw webshop voortaan snel en efficiënt verzonden, zonder dat jij daar moeite voor hoeft te doen. De webshop integratie verloopt heel simpel:

  1. Allereerst is het belangrijk om de verzendsoftware van Boekuwzending te koppelen met jouw webshop. Hiermee maakt onze software contact met jouw webshop en kunnen binnenkomende orders direct doorgezet worden.
  2. Is dit gebeurd? Dan worden alle orders vanaf jouw webshop gesynchroniseerd naar boekuwzending.com. De webshop integratie zorgt ervoor dat een webshop pakket verzenden gemakkelijk en snel gaat.
  3. Een zending aanmaken gaat nu gemakkelijk en snel, zonder dat je bij elke zending alle gegevens moet invoeren. Het hele proces wordt hierdoor versneld, waardoor je veel tijd bespaart. En bij Boekuwzending begrijpen wij ook dat tijd geld is.

Met welke webshops is een koppeling mogelijk

De webshop integratie van Boekuwzending kan koppelingen maken met veel platformen, waaronder Bol.com, Shopify, Magento en nog vele andere grote én kleinere webshops!

Staat jouw webshop koppeling niet in de lijst? Geen zorgen! Maak dan gebruik van onze API BUZ-koppeling en maak jouw eigen verzendproces. De API BUZ-koppeling is net zo makkelijk te installeren. Ga naar het kopje integraties en kies vervolgens voor ‘koppel met onze BUZ API’. Jouw koppeling is vervolgens zo gemaakt.

Voordelen van de verzendsoftware van Boekuwzending

Door de koppeling met de webshop kun je ook gebruik maken van onze verzendsoftware. De Boekuwzending verzendsoftware is beschikbaar om het verzenden van pakketten nog makkelijker te maken. Pakketten versturen vanuit jouw webshop wordt met de verzendsoftware van Boekuwzending elke keer weer een feestje!

Wat dacht je van de snelheid waarmee je orders verstuurd worden? Nadat de koppeling is gemaakt en de synchronisatie is afgerond, kunnen de orders vanuit jouw webshop snel en automatisch naar transport en verzending. Het transport en de verzending van de orders via jouw webshop wordt direct naar ons doorgezet, waardoor jij hier geen tijd aan kwijt bent.

Nog een voordeel van de verzendsoftware van Boekuwzending is de efficiëntie. De hoeveelheid handelingen wordt door de webshop integratie enorm verminderd. Super handig toch? Als laatste scheelt het natuurlijk ook in kosten omdat we de prijs laag houden. Met onze verzendsoftware kun je dus goedkoop pakketten verzenden vanuit jouw webshop.

De verzendsoftware van Boekuwzending kun je makkelijk downloaden. Eenmaal gedownload is het een kwestie van installeren en in gebruik nemen!

Download de verzendsoftware van Boekuwzending

Pakketten versturen via jouw webshop kan een hoop frustraties opleveren en stroef gaan. Met de verzendsoftware van Boekuwzending is dat definitief verleden tijd. Velen gingen je al voor!

Wil je ook snel, efficiënt en goedkoop jouw webshop pakketten versturen? Vraag dan nu een offerte aan! Heb je vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van onze verzendsoftware!

icon-opencart

KOPPEL MET OPENCART

Strato-website-2019

KOPPEL MET STRATO

WooCommerce-Icon

KOPPEL MET WOOCOMMERCE

Amazon-icon

KOPPEL MET ETSY

PrestaShop-Icon

KOPPEL MET PRESTASHOP

MWW-website-2020-2

KOPPEL MET MIJNWEBWINKEL

CCVShop

KOPPEL MET CCV SHOP

Lightspeed-Icon

KOPPEL MET LIGHTSPEED

BUZ-Icon

KOPPEL MET ONZE BUZ API

Shopify-Icon

KOPPEL MET SHOPIFY

MAgento-Icon

KOPPEL MET MAGENTO

Bol.com-website-2019-1-1

KOPPEL MET BOL.COM

ebay

KOPPEL MET eBAY

shoptrader

KOPPEL MET SHOPTRADER

printnode

KOPPEL MET PRINTNODE

Boekuwzending.com is de meest aanbevolen
vervoerder van Nederland. Daar zijn we blij mee!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Snel voorlopig antwoord

Snel voorlopig antwootd
Rob - Voorsvhoten - August 9, 2022

geweldige service en top communicatie daar kun je op bouwen

op een vraag krijg je altijd snel een antwoord en alle medewerkers bij boek uw zending zijn vriendelijk. nog nooit een onvertogen woord gehoord . wat wat erg prettig is als er iets is met een zending wordt het gelijk na gekeken zodat je snel kunt schakelen , ook naar klanten toe erg prettig. samen sta je sterk.!!
paul - vijfhuizen - August 1, 2022

correcte behandeling

al jarenlang uitstekend kontakt met Boekuwzending
Harry - Diemen - August 1, 2022

Perfect, snel en efficient

Alle vertrouwen in een goede aankkmst van ons oakket twv 2000 euro in Spanje
Vera - Hillegom - July 27, 2022

Mijn pakket zou vandaag bezorgd worde. Door hun fout moet ik een dag langer wachten.

Mijn hele planning is nu in de soep
Merit Bottse - Amsterdam - July 26, 2022

Heel erg behulpzaam

Vandaag worden er 7 pallets opgehaald en morgen voor 12:00 uur geleverd. Echt gaaf dat het zo snel kan.
Richard - Rijswijk - July 14, 2022

Redelijk met een kanttekening

Na vertraging van een dag werd het pakket bezorgd bij onze klant zonder een handtekening te vragen aan de betreffende klant. Daar betalen wij echter voor. Het gaat in veel gevallen om privacy gevoelige informatie in het pakket. Onze klant informeerde over deze afhandeling.
Peter - Nieuw Vennep - May 18, 2022

Ondanks een probleem omtrent een multi-pallet levering keurig opgelost en afgeleverd bij onze klant.

Twee spoed pallet-leveringen richting onze klant werden onbedoeld opgesplitst. Een pallet zou pas na het weekend geleverd worden, dit was voor onze klant geen optie ivm met een evenement dat weekend. Pallet is keurig opgehaald door een spoedkoerier bij het depot en afgeleverd. Goede communicatie en transparantie vanuit boekuwzending.
Niels - Noordwijk - May 13, 2022

Top service

Wij zijn een bedrijf dat webshops exploiteert. Voor onze webwinkel goedkoopverhuismateriaal.nl zijn wij sinds kort begonnen met het gebruik van deze bezorgdienst. Richard heeft ons netjes te woord gestaan en heeft alles in werking gezet zodat wij snel konden beginnen. Daarnaast altijd bereid om mee te denken. Ook door andere collega's worden wij snel geholpen. De bezorgers doen er alles aan om de zending toch te bezorgen mocht de klant niet aanwezig zijn. Deze service krijg je niet bij de grootste concurrenten. Kortom wij zijn een tevreden klant.
Mark - Rijsenhout - May 13, 2022

Lisette is top

niemand anders dan Lisette a.u.b.
Jasper - Jonkman - May 6, 2022
571 customers rate us with a 9.1/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.