Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Verstuur eenvoudig pakketten vanuit je webwinkel

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om zakelijke pakketten te verzenden vanuit jouw webwinkel? Dat kan! Koppel jouw webshop eenvoudig met Boekuwzending.com zodat de verzendetiketten voor jouw pakketten direct en snel worden geprint. De verzendingen komen dan zonder al te veel moeite en met een kleine investering op tijd bij de klant aan. Bekijk hieronder onze video en kom erachter hoe gemakkelijk en snel jij pakketten vanuit je webshop verstuurd. 

Webshop koppelingen voor verzending met ieder CMS

Tegenwoordig kan een zending niet snel genoeg zijn. Behaal jouw voordeel, verzend pakketten sneller dan de concurrent door een webshop koppeling te maken met ons! Zo heeft het systeem van BUZ integraties, koppelingen en plug ins voor webshops met grote platformen zoals Magento, Amazon, Bol.com, Shopify, Lightspeed, Woocommerce, Ebay en nog veel meer! Met een druk op de knop maak je verzendlabels voor al je zakelijke pakketten. Is er geen webshop plug in beschikbaar? Geen probleem! In dat geval kun je gebruik maken van onze API BUZ koppeling en maak jij je eigen verzendproces. 

Zonder investering is deze koppeling al te regelen. Ga naar onze koppelingen, kies de door jouw gewenste koppeling en volg de instructies.

Veranderende verwachting van de consument 

Consumenten hebben het liefst hun pakket zo snel en goedkoop mogelijk in huis. Al een tijdje zijn we bekend met het fenomeen: ‘Vandaag besteld, is morgen in huis’. Ook hebben de koplopers in de e commerce wereld ‘same day delivery’ geïntroduceerd. Doordat consumenten kennis maken met een beter alternatief zal het verwachtingspatroon sterk veranderen. Een slimme manier voor webshops om hierop in te spelen is dus bijvoorbeeld om een webshop integratie te maken. 

Waarom Boekuwzending.com? 

Kortom, wil jij met Woocommerce verzenden of wens je bijvoorbeeld een verzend koppeling met Lightspeed, Opencart of Magento te maken zodat je pakketten zeker op tijd bezorgd worden bij de klant? Kies dan voor Boekuwzending.com waarmee iedere webshop ondernemer snel en efficiënt zakelijke pakketten verstuurd. Heb je toch een vraag over de webshop integratie? Reken op een antwoord via de mail binnen 5 minuten of we verzekeren je dat de telefoon binnen 3x overgaan opgenomen wordt. Wil je direct een offerte voor zakelijke pakketten verzenden opvragen? Binnen een uur heb je het binnen in je mailbox! 

Back To Top