skip to Main Content

Johan Balder is onze Wagenparkbeheerder, Chauffeurs planner, Warehousemanager, en dus van alle markten thuis.

2017 is een bewogen jaar geweest waarin een hoop veranderingen hebben plaatsgevonden binnen Boekuwzending.com. De verhuizing in Oktober het inzetten van een nieuwe BUZ in November en het winnen van de ondernemersprijs in December.

In de Decembermaand hebben we vanaf Black Friday onze 4e BUZ hard nodig gehad en in 2018 gaan we voor hem ook een route plannen. Hierdoor kunnen we nog flexibeler onze klanten voorzien van de juiste service op de juiste plaats en tijdstip.

Al deze veranderingen brengen een hele hoop mogelijkheden en werk met zich mee waardoor ik tegenwoordig niet meer alleen verantwoordelijk ben voor de Buzzie’s en het aansturen van de chauffeurs. Ook de warehouse is een belangrijk onderdeel geworden en deze vol krijgen aan het einde van het jaar is één mijn opdrachten en doelstellingen.

Als wagenparkbeheerder is het mijn taak om er voor te zorgen dat alle Buzzie’s up to date en technisch goed onderhouden bij u voor de deur verschijnen. Verder is de chauffeurs planning rond maken één van mijn verantwoordelijkheden, Onze chauffeurs zijn alle werkdagen beschikbaar om voor u pakketten op te komen halen. Wist u dat wij zelfs nog tot 20:00 pakketten bij u kunnen komen ophalen en deze binnen Nederland al de volgende dag worden afgeleverd bij uw klant? Wij zorgen er voor dat er een representatieve chauffeur met één hele mooie BUZ klaar staat om de pakketten zorgvuldig voor u verder te vervoeren.

//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.