Ga naar hoofdinhoud
Gratis verzendtool
Snel eigen verzendlabels aanmaken
Koppel jouw webshop met onze verzendsoftware
| Bekijk onze reviews!

Een Pakket Versturen

Wanneer je een groot relatiegeschenk wilt sturen, dan past deze niet door de brievenbus. Om wat voor pakket het ook gaat, voor elk formaat kunnen wij de verzending regelen. Ook draaien we ons hand niet om voor formaten die niet binnen de standaard passen. Het is juist een uitdaging die we graag aangaan. We helpen je dan ook met plezier om grote pakketten te versturen.

Brievenbuspakket Versturen

Wanneer je zeker wilt zijn dat je een relatiegeschenk op een passend tijdstip bezorgd wordt, dan kun je kiezen voor een brievenbuspakket. Hiervoor hoeft je werknemer, klant of relatie namelijk niet thuis te zijn. Wel dient het relatiegeschenk klein genoeg te zijn zodat deze door de brievenbus past.

Verzendtool

Om relatiegeschenken versturen zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een verzendtool met veel mogelijke integraties. Hiermee heb je binnen tien seconden inzage in de kosten. Ook kun je het ophalen van de pakketten inplannen. Daarnaast krijg je met de verzendtool adreslabels die je zelf kunt uitprinten. Dat maakt relatiegeschenken verzenden extra makkelijk.

Wereldwijd relatiegeschenken sturen

Bij Boekuwzending.com werken we samen met de beste bezorgdiensten. Hierdoor kunnen we niet alleen in Nederland de verzending regelen, maar ook wereldwijd kunnen je relatiegeschenken worden bezorgd. We helpen je graag met alles waar je dan aan moet denken. Van eventuele btw- tot aan douaneregels. Zo weet je zeker dat alle relatiegeschenken goed aankomen.

Relatiegeschenken verzenden wanneer jij wilt

Service hebben we bij Boekuwzending.com hoog in het vaandel staan. We denken daarom graag met je mee over de beste manier van verzenden. De relatiegeschenken halen we bij je op om de verdere verzending vlot te laten verlopen. Natuurlijk kun je de pakketten ook bij ons bezorgen wanneer dat beter uitkomt.

Wanneer je bij ons je relatiegeschenken wilt versturen, dan helpen we je graag met passend advies. Neem daarvoor gerust contact op per mail, chat of via de telefoon!

Back To Top