skip to Main Content

PALLET VERZENDEN

Pallets verzenden binnen of buiten Europa? BUZ gaat graag voor jou aan de slag! Aan de hand van jouw wensen, snel of goedkoop een pallet verzenden, zoeken onze specialisten de best passende verzendoptie voor jou. Wil je eenmalig een pallet versturen? Boek dan direct online jouw zending. Heb je vaker een zending? Het kan allemaal! Bij ons zit je nergens aan vast. Wij regelen het pallet transport dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

OFFERTE/VERZENDEN
pallet2

IN DRIE STAPPEN EEN PALLET VERZENDEN

1
Heb je eenmalig een pallet die verzonden moet worden? Klik bovenstaand op groene knop Direct verzenden en ontvang een prijs voor jouw zending, kies de best passende optie en vul alle gegevens in om de pallet te verzenden. Het BUZ team gaat dan direct voor jou aan de slag om de pallet te versturen. Zijn er meerdere keren in de week pallets te verzenden? Maak dan gebruik van onze gratis online verzendtool, vraag direct jouw persoonlijke account aan.

BEREKEN PRIJS

2
Laad- en losadres doorgegeven? Plak het toegestuurde etiket op de pallet en de chauffeur komt bij jou langs om de pallet te laden. Weet je niet zeker of er documenten nodig zijn voor de zending? Wij geven jou graag advies. Boek snel de pallet in en de chauffeur komt langs op de dag wanneer het jou uitkomt!

LABEL & VERZEND

3
Wil je zelf de track en trace volgen? Dat kan, maar wij hebben iets speciaals voor jou. Iedere dag bezorgen wij heel veel snelle glimlachen en deze willen wij jou uiteraard ook bezorgen. Hoe? Dat is heel simpel, in ieder geval voor jou. Wij houden alle zendingen pro-actief in de gaten, dus wij weten precies hoe het gaat met alle zendingen. Is de zending bezorgd? Dan hoor je dat ook direct van ons. Afleverbewijs beschikbaar? Ook dat hoor je direct van ons. Wat wil je nog meer?

VOLG ZENDING

WIJ HEBBEN VIER EENVOUDIGE STAPPEN VOOR JOU

STAP 1: BEREKEN PRIJS

Heb je eenmalig een pallet die verzonden moet worden? Klik bovenstaand op de groene knop ‘Direct verzenden’, en ontvang een prijs voor jouw zending. Kies vervolgens de best passende optie en vul alle gegevens in om de pallet te verzenden. Het BUZ team gaat dan direct voor jou aan de slag.  Zijn er meerdere keren in de week pallets te verzenden? Maak dan gebruik van onze gratis online verzendtool, vraag direct jouw persoonlijke account aan.

STAP 2: LABEL & VERZEND

Heb jij het laad- en losadres doorgegeven? Dan ontvang je van ons een etiket. Plak het toegestuurde etiket op de pallet en de chauffeur komt bij jou langs op het gewenste tijdstip.. Als je niet zeker weet of er documenten nodig zijn voor het pallet transport, dan geven wij jou graag een advies. Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op.  zijn voor de zending? Laurens geeft jou graag advies. Boek snel de pallet in en de chauffeur komt langs op de dag wanneer het jou uitkomt!

STAP 3: VOLG ZENDING

Wil je zelf de track en trace volgen? Dat kan, maar wij hebben iets speciaals voor jou. Iedere dag bezorgen wij heel veel snelle glimlachen en deze willen wij jou uiteraard ook bezorgen. Hoe wij dat doen? Dat is heel simpel, in ieder geval voor jou. Wij houden alle zendingen pro-actief in de gaten, dus wij weten precies hoe het gaat met alle zendingen. Als de zending bezorgd is, dan wordt jij direct op de hoogte gesteld. Op hetzelfde moment ontvang jij ook een afleverbewijs van ons. Wat wil je nog meer?

Pallet versturen

Je ziet ze vaak genoeg staan. Grote vierkante pakketten verpakt in plastic. Een palletzending. Het verschepen van goederen op verpakte pallets is een van de meest veilige manieren om goederen van A naar B te verzenden. We vertellen je hoe je snel en makkelijk pallets kunt versturen.

Wat is een pallet?

Een pallet is een houten of kunststof plateau waarop goederen kunnen worden opgeslagen en verzonden. Het is een goede optie om grote pakketten of meerdere kleine pakketten op te vervoeren. Afhankelijk van het gewicht is een palletzending soms verplicht, omdat logistiek medewerkers tot een bepaald aantal kilo mogen tillen. Bovendien zorgt het verzenden van goederen op pallets ervoor dat de goederen niet beschadigd raken.

Welke soort pallets kun je versturen?

Er zijn meerdere soorten pallets verkrijgbaar. De materialen en de afmetingen kunnen verschillen. Daarnaast zijn er pallets in verschillende kleuren, hoogtes, met of zonder randen of antislip. Een houten pallet is goedkoper, maar gaat minder lang mee. Echter, een houten pallet is te repareren en een kunststof pallet niet. Bij het kopen van een pallet is het ook belangrijk om op te letten of de pallet voldoet aan alle Europese normen. Steeds meer landen stellen namelijk strengere eisen aan het gebruik van houten pallets.

Europallets

Kies je voor europallets, dan kies je voor de meest gangbare optie in de markt. Europallets zijn houten pallets met afmetingen en specificaties die zijn vastgelegd door de European Pallet Association. Je kunt deze pallets herkennen aan een brandmerk.

Blokpallets

Blokpallets zijn groter dan europallets. Blokpallets worden opgebouwd met blokken en kunnen andere afmetingen hebben. Vaak wordt een pallet met een afmeting van 100 x 120 cm bedoeld, wat iets groter is dan een standaard pallet die een afmeting van 80 x 120 cm heeft. Blokpallets gebruik je voor logistieke doeleinden en kunnen tot 1500 kilo aan gewicht dragen.

Pallets versturen binnen Nederland

Een pallet versturen kan met verschillende vervoerders. Binnen Nederland wordt een pallet meestal binnen 24 uur verzonden. Iedere vervoerder hanteert andere voorwaarden. Dat kan soms best lastig zijn. Met Boekuwzending kun je dit makkelijk maken voor jezelf. Wij selecteren verschillende vervoerders voor jou en tonen jou de opties die het beste bij jou passen. Jij kan vervolgens zelf kiezen met welke vervoerder jij jouw pallet wil versturen. Zo verstuur je snel en efficiënt pallets naar de gewenste bestemming.

Pallets versturen naar het buitenland

De meeste bekende vervoerders verzenden ook naar het buitenland. Bij een zending naar het buitenland moet je extra goed letten op het maximaal toegestane gewicht. Nederland, de Benelux, Europa en de rest van de wereld hanteren verschillende maximumgewichten. Zoek dit dus van tevoren goed uit en kijk goed naar het maximale formaat van de pallet.

Gebruik je een houten pallet? Let dan ook goed op de eisen en de regelgeving rondom het versturen van een pallet. Controleer bovendien goed of het land van bestemming houten pallets accepteert en wat de voorwaarden zijn. Verstuur je een pallet naar een land buiten Europa? In dat geval heb je altijd een douaneformulier nodig.

Goedkoop een pallet versturen

Hoe goedkoop een pallet versturen is hangt af van de afmetingen, het gewicht en het afleveradres. Binnen Nederland kun je meestal goedkoop een pallet versturen. Een pallet versturen naar het buitenland is duurder. Daarbij geldt dat verschillende landen, verschillende tarieven hanteren. Met Boekuwzending kan jij gelijk de prijs van jouw zending berekenen en zo goedkoop een pallet verzenden!

Pallets versturen met Boekuwzending.com

Een pallet versturen doe jij eenvoudig en snel met Boekuwzending. Zorg ervoor dat de juiste laad- en losgegevens bekend zijn met onder andere adresgegevens, contactpersonen en bijzonderheden. Adres doorgegeven? Dan versturen wij je het etiket en komt een van onze chauffeurs langs om de zending op te halen. Ook makkelijk een pallet versturen? Boekuwzending helpt jou graag verder!

WAAROM PALLETS VERZENDEN VIA BUZ?

allesin1icon

ALLES IN ÉÉN

Heb je naast pallets ook pakketten en documenten te verzenden? Dat verzorgen wij ook graag voor jou. Makkelijker kan niet, alles onder één dak. Een verzendtool voor al jouw zendingen, een aanspreekpunt en heel veel snelle glimlachen. Start vandaag nog!

glimlach_icon

100% GLIMLACHGARANTIE

Het team van Boekuwzending.com bezorgt uiteraard graag pallets en alle soorten zendingen. Alleen is er een ding wat wij het allerliefste bezorgen en dat is een snelle glimlach. Klanten beoordelen ons met een 9,2! Dat is niet voor niets, want wij werken daar elke dag hard voor. Dat doen we door o.a. ons klantenthousiasme, snelle reactietijd en iedere dag 2% beter zijn. Wanneer mogen wij jou een glimlach bezorgen?

makkelijksnelicon

SNEL, SNELLER, SNELST

Bereken binnen 2 klikken een tarief voor het verzenden van pallets en boek de zending voor 16:00 in en de chauffeur kan dezelfde dag nog bij je langs komen. Sneller en makkelijker kan niet, het enige wat jij hoeft te doen is het boeken van de zending en de rest regelen wij voor jou. Vraag vrijblijvend een persoonlijk account op!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Zeer klantvriendelijke Claudia Mathijssen.

Pakket met Karaf werd helaas gebroken in een doos afgeleverd. Claudia Mathijssen zorgt voor een nieuwe Karaf. Een snelle en nette afhandeling.
Paul - Eindhoven - January 19, 2023

Fijne samenwerking!

Fijne samenwerking
Maureen - Amsterdam - January 17, 2023

super vriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk, zeer ervaren, behulpzaam en meedenkend een parel voor elk bedrijf.
fabiana - den haag - January 10, 2023

Ik heb een snelle enthousiaste reactie gekregen op mijn bericht

Nadat ik vroeg of er een stageplek beschikbaar is bij Boek uw zending kreeg ik een snelle reactie. De reactie was ook positief gestemd en dat laat een goeie indruk bij mij achter.
Per - Aalsmeer - January 9, 2023

Huisnummer was verkeerd maar snel opgelost.

In de planning mail was mijn huisnummer en verdieping samengevoegd. De koerier kon dus mijn huisnummer niet vinden. Na een mail naar Boekuwzending.com is het dezelfde dag opgelost en heb ik de volgende dag mijn pakketje ontvangen.
Raymond - Amsterdam-zuidoost - December 31, 2022

Flexibel accuraat

Altijd bereikbaar flexibel meedenkend
Dennis - Haarlem - December 26, 2022

Boekuwzending transporteert naar wens

Organisatie is zeer klantvriendelijk.
klaas - Alphen aan den Rijn - December 21, 2022

Zending met vertraging - snel opgelost

Zeer duidelijk communicatie, en toen de zending bleef "hangen" bij het verzendbedrijf was er heel snel actie en de dag erna was het geleverd (waarvoor dank)
Peter - Destelbergen - December 14, 2022

geen zorgen om het verzenden van de kerstpakketten

Al enkele jaren verzorgt Rik Balder het verzenden van de kerst pakketten van Ric bv. Gewoon de pakketen laten leveren bij Rik en de lijst invullen waar de pakketten heen moeten en alles wordt geregeld.
Hans - Amsterdam - December 4, 2022

Goede snelle service

Goede snelle service
De Boer Dental de boer - HARKEMA - December 2, 2022
609 customers rate us with a 9.2/10
//
//
Margreet Balder
Whatsapp mij met al uw vragen

Ons klantenservice-team beantwoordt al uw vragen.