skip to Main Content

PALLET VERZENDEN

Pallets verzenden binnen of buiten Europa? BUZ gaat graag voor jou aan de slag! Aan de hand van jouw wensen, snel of goedkoop een pallet verzenden, zoeken onze specialisten de best passende verzendoptie voor jou. Wil je eenmalig een pallet versturen? Boek dan direct online jouw zending. Heb je vaker een zending? Het kan allemaal! Bij ons zit je nergens aan vast. Wij regelen het pallet transport dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

OFFERTE/VERZENDEN
pallet2

IN DRIE STAPPEN EEN PALLET VERZENDEN

1
Heb je eenmalig een pallet die verzonden moet worden? Klik bovenstaand op groene knop Direct verzenden en ontvang een prijs voor jouw zending, kies de best passende optie en vul alle gegevens in om de pallet te verzenden. Het BUZ team gaat dan direct voor jou aan de slag om de pallet te versturen. Zijn er meerdere keren in de week pallets te verzenden? Maak dan gebruik van onze gratis online verzendtool, vraag direct jouw persoonlijke account aan.

BEREKEN PRIJS

2
Laad- en losadres doorgegeven? Plak het toegestuurde etiket op de pallet en de chauffeur komt bij jou langs om de pallet te laden. Weet je niet zeker of er documenten nodig zijn voor de zending? Wij geven jou graag advies. Boek snel de pallet in en de chauffeur komt langs op de dag wanneer het jou uitkomt!

LABEL & VERZEND

3
Wil je zelf de track en trace volgen? Dat kan, maar wij hebben iets speciaals voor jou. Iedere dag bezorgen wij heel veel snelle glimlachen en deze willen wij jou uiteraard ook bezorgen. Hoe? Dat is heel simpel, in ieder geval voor jou. Wij houden alle zendingen pro-actief in de gaten, dus wij weten precies hoe het gaat met alle zendingen. Is de zending bezorgd? Dan hoor je dat ook direct van ons. Afleverbewijs beschikbaar? Ook dat hoor je direct van ons. Wat wil je nog meer?

VOLG ZENDING

WIJ HEBBEN VIER EENVOUDIGE STAPPEN VOOR JOU

STAP 1: BEREKEN PRIJS

Heb je eenmalig een pallet die verzonden moet worden? Klik bovenstaand op de groene knop ‘Direct verzenden’, en ontvang een prijs voor jouw zending. Kies vervolgens de best passende optie en vul alle gegevens in om de pallet te verzenden. Het BUZ team gaat dan direct voor jou aan de slag.  Zijn er meerdere keren in de week pallets te verzenden? Maak dan gebruik van onze gratis online verzendtool, vraag direct jouw persoonlijke account aan.

STAP 2: LABEL & VERZEND

Heb jij het laad- en losadres doorgegeven? Dan ontvang je van ons een etiket. Plak het toegestuurde etiket op de pallet en de chauffeur komt bij jou langs op het gewenste tijdstip.. Als je niet zeker weet of er documenten nodig zijn voor het pallet transport, dan geven wij jou graag een advies. Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op.  zijn voor de zending? Laurens geeft jou graag advies. Boek snel de pallet in en de chauffeur komt langs op de dag wanneer het jou uitkomt!

STAP 3: VOLG ZENDING

Wil je zelf de track en trace volgen? Dat kan, maar wij hebben iets speciaals voor jou. Iedere dag bezorgen wij heel veel snelle glimlachen en deze willen wij jou uiteraard ook bezorgen. Hoe wij dat doen? Dat is heel simpel, in ieder geval voor jou. Wij houden alle zendingen pro-actief in de gaten, dus wij weten precies hoe het gaat met alle zendingen. Als de zending bezorgd is, dan wordt jij direct op de hoogte gesteld. Op hetzelfde moment ontvang jij ook een afleverbewijs van ons. Wat wil je nog meer?

Pallet versturen

Je ziet ze vaak genoeg staan. Grote vierkante pakketten verpakt in plastic. Een palletzending. Het verschepen van goederen op verpakte pallets is een van de meest veilige manieren om goederen van A naar B te verzenden. We vertellen je hoe je snel en makkelijk pallets kunt versturen.

Wat is een pallet?

Een pallet is een houten of kunststof plateau waarop goederen kunnen worden opgeslagen en verzonden. Het is een goede optie om grote pakketten of meerdere kleine pakketten op te vervoeren. Afhankelijk van het gewicht is een palletzending soms verplicht, omdat logistiek medewerkers tot een bepaald aantal kilo mogen tillen. Bovendien zorgt het verzenden van goederen op pallets ervoor dat de goederen niet beschadigd raken.

Welke soort pallets kun je versturen?

Er zijn meerdere soorten pallets verkrijgbaar. De materialen en de afmetingen kunnen verschillen. Daarnaast zijn er pallets in verschillende kleuren, hoogtes, met of zonder randen of antislip. Een houten pallet is goedkoper, maar gaat minder lang mee. Echter, een houten pallet is te repareren en een kunststof pallet niet. Bij het kopen van een pallet is het ook belangrijk om op te letten of de pallet voldoet aan alle Europese normen. Steeds meer landen stellen namelijk strengere eisen aan het gebruik van houten pallets.

Europallets

Kies je voor europallets, dan kies je voor de meest gangbare optie in de markt. Europallets zijn houten pallets met afmetingen en specificaties die zijn vastgelegd door de European Pallet Association. Je kunt deze pallets herkennen aan een brandmerk.

Blokpallets

Blokpallets zijn groter dan europallets. Blokpallets worden opgebouwd met blokken en kunnen andere afmetingen hebben. Vaak wordt een pallet met een afmeting van 100 x 120 cm bedoeld, wat iets groter is dan een standaard pallet die een afmeting van 80 x 120 cm heeft. Blokpallets gebruik je voor logistieke doeleinden en kunnen tot 1500 kilo aan gewicht dragen.

Pallets versturen binnen Nederland

Een pallet versturen kan met verschillende vervoerders. Binnen Nederland wordt een pallet meestal binnen 24 uur verzonden. Iedere vervoerder hanteert andere voorwaarden. Dat kan soms best lastig zijn. Met Boekuwzending kun je dit makkelijk maken voor jezelf. Wij selecteren verschillende vervoerders voor jou en tonen jou de opties die het beste bij jou passen. Jij kan vervolgens zelf kiezen met welke vervoerder jij jouw pallet wil versturen. Zo verstuur je snel en efficiënt pallets naar de gewenste bestemming.

Pallets versturen naar het buitenland

De meeste bekende vervoerders verzenden ook naar het buitenland. Bij een zending naar het buitenland moet je extra goed letten op het maximaal toegestane gewicht. Nederland, de Benelux, Europa en de rest van de wereld hanteren verschillende maximumgewichten. Zoek dit dus van tevoren goed uit en kijk goed naar het maximale formaat van de pallet.

Gebruik je een houten pallet? Let dan ook goed op de eisen en de regelgeving rondom het versturen van een pallet. Controleer bovendien goed of het land van bestemming houten pallets accepteert en wat de voorwaarden zijn. Verstuur je een pallet naar een land buiten Europa? In dat geval heb je altijd een douaneformulier nodig.

Goedkoop een pallet versturen

Hoe goedkoop een pallet versturen is hangt af van de afmetingen, het gewicht en het afleveradres. Binnen Nederland kun je meestal goedkoop een pallet versturen. Een pallet versturen naar het buitenland is duurder. Daarbij geldt dat verschillende landen, verschillende tarieven hanteren. Met Boekuwzending kan jij gelijk de prijs van jouw zending berekenen en zo goedkoop een pallet verzenden!

Pallets versturen met Boekuwzending.com

Een pallet versturen doe jij eenvoudig en snel met Boekuwzending. Zorg ervoor dat de juiste laad- en losgegevens bekend zijn met onder andere adresgegevens, contactpersonen en bijzonderheden. Adres doorgegeven? Dan versturen wij je het etiket en komt een van onze chauffeurs langs om de zending op te halen. Ook makkelijk een pallet versturen? Boekuwzending helpt jou graag verder!

WAAROM PALLETS VERZENDEN VIA BUZ?

allesin1icon

ALLES IN ÉÉN

Heb je naast pallets ook pakketten en documenten te verzenden? Dat verzorgen wij ook graag voor jou. Makkelijker kan niet, alles onder één dak. Een verzendtool voor al jouw zendingen, een aanspreekpunt en heel veel snelle glimlachen. Start vandaag nog!

glimlach_icon

100% GLIMLACHGARANTIE

Het team van Boekuwzending.com bezorgt uiteraard graag pallets en alle soorten zendingen. Alleen is er een ding wat wij het allerliefste bezorgen en dat is een snelle glimlach. Klanten beoordelen ons met een 9,2! Dat is niet voor niets, want wij werken daar elke dag hard voor. Dat doen we door o.a. ons klantenthousiasme, snelle reactietijd en iedere dag 2% beter zijn. Wanneer mogen wij jou een glimlach bezorgen?

makkelijksnelicon

SNEL, SNELLER, SNELST

Bereken binnen 2 klikken een tarief voor het verzenden van pallets en boek de zending voor 16:00 in en de chauffeur kan dezelfde dag nog bij je langs komen. Sneller en makkelijker kan niet, het enige wat jij hoeft te doen is het boeken van de zending en de rest regelen wij voor jou. Vraag vrijblijvend een persoonlijk account op!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

correcte behandeling

al jarenlang uitstekend kontakt met Boekuwzending
Harry - Diemen - August 1, 2022

Perfect, snel en efficient

Alle vertrouwen in een goede aankkmst van ons oakket twv 2000 euro in Spanje
Vera - Hillegom - July 27, 2022

Mijn pakket zou vandaag bezorgd worde. Door hun fout moet ik een dag langer wachten.

Mijn hele planning is nu in de soep
Merit Bottse - Amsterdam - July 26, 2022

Heel erg behulpzaam

Vandaag worden er 7 pallets opgehaald en morgen voor 12:00 uur geleverd. Echt gaaf dat het zo snel kan.
Richard - Rijswijk - July 14, 2022

Redelijk met een kanttekening

Na vertraging van een dag werd het pakket bezorgd bij onze klant zonder een handtekening te vragen aan de betreffende klant. Daar betalen wij echter voor. Het gaat in veel gevallen om privacy gevoelige informatie in het pakket. Onze klant informeerde over deze afhandeling.
Peter - Nieuw Vennep - May 18, 2022

Ondanks een probleem omtrent een multi-pallet levering keurig opgelost en afgeleverd bij onze klant.

Twee spoed pallet-leveringen richting onze klant werden onbedoeld opgesplitst. Een pallet zou pas na het weekend geleverd worden, dit was voor onze klant geen optie ivm met een evenement dat weekend. Pallet is keurig opgehaald door een spoedkoerier bij het depot en afgeleverd. Goede communicatie en transparantie vanuit boekuwzending.
Niels - Noordwijk - May 13, 2022

Top service

Wij zijn een bedrijf dat webshops exploiteert. Voor onze webwinkel goedkoopverhuismateriaal.nl zijn wij sinds kort begonnen met het gebruik van deze bezorgdienst. Richard heeft ons netjes te woord gestaan en heeft alles in werking gezet zodat wij snel konden beginnen. Daarnaast altijd bereid om mee te denken. Ook door andere collega's worden wij snel geholpen. De bezorgers doen er alles aan om de zending toch te bezorgen mocht de klant niet aanwezig zijn. Deze service krijg je niet bij de grootste concurrenten. Kortom wij zijn een tevreden klant.
Mark - Rijsenhout - May 13, 2022

Lisette is top

niemand anders dan Lisette a.u.b.
Jasper - Jonkman - May 6, 2022

zeer goede service en correcte aflevering

zending van zware systemen naar de USA perfecte prijs en snelle levering. en heel belangrijk bevestiging ontvangen dat levering is afgeleverd
esther - leiden - May 2, 2022

Goed op de hoogte gehouden

Het was een spoedzending met een ochtend levering in Barcelona. Het is helemaal super verlopen. Bedankt voor jullie hulp.
Richard Mourik - Rijswijk - April 26, 2022
569 customers rate us with a 9.1/10