skip to Main Content

PALLET VERZENDEN

Pallets verzenden binnen of buiten Europa? BUZ gaat graag voor jou aan de slag! Aan de hand van jouw wensen, snel of goedkoop een pallet verzenden, zoeken onze specialisten de best passende verzendoptie voor jou. Wil je eenmalig een pallet versturen? Boek dan direct online jouw zending. Heb je vaker een zending? Het kan allemaal! Bij ons zit je nergens aan vast. Wij regelen het pallet transport dagelijks of op afroep op ieder gewenst tijdstip. Als jij ons nodig hebt, zijn wij er!

OFFERTE/VERZENDEN
pallet2

IN DRIE STAPPEN EEN PALLET VERZENDEN

1
Heb je eenmalig een pallet die verzonden moet worden? Klik bovenstaand op groene knop Direct verzenden en ontvang een prijs voor jouw zending, kies de best passende optie en vul alle gegevens in om de pallet te verzenden. Het BUZ team gaat dan direct voor jou aan de slag om de pallet te versturen. Zijn er meerdere keren in de week pallets te verzenden? Maak dan gebruik van onze gratis online verzendtool, vraag direct jouw persoonlijke account aan.

BEREKEN PRIJS

2
Laad- en losadres doorgegeven? Plak het toegestuurde etiket op de pallet en de chauffeur komt bij jou langs om de pallet te laden. Weet je niet zeker of er documenten nodig zijn voor de zending? Wij geven jou graag advies. Boek snel de pallet in en de chauffeur komt langs op de dag wanneer het jou uitkomt!

LABEL & VERZEND

3
Wil je zelf de track en trace volgen? Dat kan, maar wij hebben iets speciaals voor jou. Iedere dag bezorgen wij heel veel snelle glimlachen en deze willen wij jou uiteraard ook bezorgen. Hoe? Dat is heel simpel, in ieder geval voor jou. Wij houden alle zendingen pro-actief in de gaten, dus wij weten precies hoe het gaat met alle zendingen. Is de zending bezorgd? Dan hoor je dat ook direct van ons. Afleverbewijs beschikbaar? Ook dat hoor je direct van ons. Wat wil je nog meer?

VOLG ZENDING

WIJ HEBBEN VIER EENVOUDIGE STAPPEN VOOR JOU

STAP 1: BEREKEN PRIJS

Heb je eenmalig een pallet die verzonden moet worden? Klik bovenstaand op de groene knop ‘Direct verzenden’, en ontvang een prijs voor jouw zending. Kies vervolgens de best passende optie en vul alle gegevens in om de pallet te verzenden. Het BUZ team gaat dan direct voor jou aan de slag.  Zijn er meerdere keren in de week pallets te verzenden? Maak dan gebruik van onze gratis online verzendtool, vraag direct jouw persoonlijke account aan.

STAP 2: LABEL & VERZEND

Heb jij het laad- en losadres doorgegeven? Dan ontvang je van ons een etiket. Plak het toegestuurde etiket op de pallet en de chauffeur komt bij jou langs op het gewenste tijdstip.. Als je niet zeker weet of er documenten nodig zijn voor het pallet transport, dan geven wij jou graag een advies. Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op.  zijn voor de zending? Laurens geeft jou graag advies. Boek snel de pallet in en de chauffeur komt langs op de dag wanneer het jou uitkomt!

STAP 3: VOLG ZENDING

Wil je zelf de track en trace volgen? Dat kan, maar wij hebben iets speciaals voor jou. Iedere dag bezorgen wij heel veel snelle glimlachen en deze willen wij jou uiteraard ook bezorgen. Hoe wij dat doen? Dat is heel simpel, in ieder geval voor jou. Wij houden alle zendingen pro-actief in de gaten, dus wij weten precies hoe het gaat met alle zendingen. Als de zending bezorgd is, dan wordt jij direct op de hoogte gesteld. Op hetzelfde moment ontvang jij ook een afleverbewijs van ons. Wat wil je nog meer?

Pallet versturen

Je ziet ze vaak genoeg staan. Grote vierkante pakketten verpakt in plastic. Een palletzending. Het verschepen van goederen op verpakte pallets is een van de meest veilige manieren om goederen van A naar B te verzenden. We vertellen je hoe je snel en makkelijk pallets kunt versturen.

Wat is een pallet?

Een pallet is een houten of kunststof plateau waarop goederen kunnen worden opgeslagen en verzonden. Het is een goede optie om grote pakketten of meerdere kleine pakketten op te vervoeren. Afhankelijk van het gewicht is een palletzending soms verplicht, omdat logistiek medewerkers tot een bepaald aantal kilo mogen tillen. Bovendien zorgt het verzenden van goederen op pallets ervoor dat de goederen niet beschadigd raken.

Welke soort pallets kun je versturen?

Er zijn meerdere soorten pallets verkrijgbaar. De materialen en de afmetingen kunnen verschillen. Daarnaast zijn er pallets in verschillende kleuren, hoogtes, met of zonder randen of antislip. Een houten pallet is goedkoper, maar gaat minder lang mee. Echter, een houten pallet is te repareren en een kunststof pallet niet. Bij het kopen van een pallet is het ook belangrijk om op te letten of de pallet voldoet aan alle Europese normen. Steeds meer landen stellen namelijk strengere eisen aan het gebruik van houten pallets.

Europallets

Kies je voor europallets, dan kies je voor de meest gangbare optie in de markt. Europallets zijn houten pallets met afmetingen en specificaties die zijn vastgelegd door de European Pallet Association. Je kunt deze pallets herkennen aan een brandmerk.

Blokpallets

Blokpallets zijn groter dan europallets. Blokpallets worden opgebouwd met blokken en kunnen andere afmetingen hebben. Vaak wordt een pallet met een afmeting van 100 x 120 cm bedoeld, wat iets groter is dan een standaard pallet die een afmeting van 80 x 120 cm heeft. Blokpallets gebruik je voor logistieke doeleinden en kunnen tot 1500 kilo aan gewicht dragen.

Pallets versturen binnen Nederland

Een pallet versturen kan met verschillende vervoerders. Binnen Nederland wordt een pallet meestal binnen 24 uur verzonden. Iedere vervoerder hanteert andere voorwaarden. Dat kan soms best lastig zijn. Met Boekuwzending kun je dit makkelijk maken voor jezelf. Wij selecteren verschillende vervoerders voor jou en tonen jou de opties die het beste bij jou passen. Jij kan vervolgens zelf kiezen met welke vervoerder jij jouw pallet wil versturen. Zo verstuur je snel en efficiënt pallets naar de gewenste bestemming.

Pallets versturen naar het buitenland

De meeste bekende vervoerders verzenden ook naar het buitenland. Bij een zending naar het buitenland moet je extra goed letten op het maximaal toegestane gewicht. Nederland, de Benelux, Europa en de rest van de wereld hanteren verschillende maximumgewichten. Zoek dit dus van tevoren goed uit en kijk goed naar het maximale formaat van de pallet.

Gebruik je een houten pallet? Let dan ook goed op de eisen en de regelgeving rondom het versturen van een pallet. Controleer bovendien goed of het land van bestemming houten pallets accepteert en wat de voorwaarden zijn. Verstuur je een pallet naar een land buiten Europa? In dat geval heb je altijd een douaneformulier nodig.

Goedkoop een pallet versturen

Hoe goedkoop een pallet versturen is hangt af van de afmetingen, het gewicht en het afleveradres. Binnen Nederland kun je meestal goedkoop een pallet versturen. Een pallet versturen naar het buitenland is duurder. Daarbij geldt dat verschillende landen, verschillende tarieven hanteren. Met Boekuwzending kan jij gelijk de prijs van jouw zending berekenen en zo goedkoop een pallet verzenden!

Pallets versturen met Boekuwzending.com

Een pallet versturen doe jij eenvoudig en snel met Boekuwzending. Zorg ervoor dat de juiste laad- en losgegevens bekend zijn met onder andere adresgegevens, contactpersonen en bijzonderheden. Adres doorgegeven? Dan versturen wij je het etiket en komt een van onze chauffeurs langs om de zending op te halen. Ook makkelijk een pallet versturen? Boekuwzending helpt jou graag verder!

WAAROM PALLETS VERZENDEN VIA BUZ?

allesin1icon

ALLES IN ÉÉN

Heb je naast pallets ook pakketten en documenten te verzenden? Dat verzorgen wij ook graag voor jou. Makkelijker kan niet, alles onder één dak. Een verzendtool voor al jouw zendingen, een aanspreekpunt en heel veel snelle glimlachen. Start vandaag nog!

glimlach_icon

100% GLIMLACHGARANTIE

Het team van Boekuwzending.com bezorgt uiteraard graag pallets en alle soorten zendingen. Alleen is er een ding wat wij het allerliefste bezorgen en dat is een snelle glimlach. Klanten beoordelen ons met een 9,2! Dat is niet voor niets, want wij werken daar elke dag hard voor. Dat doen we door o.a. ons klantenthousiasme, snelle reactietijd en iedere dag 2% beter zijn. Wanneer mogen wij jou een glimlach bezorgen?

makkelijksnelicon

SNEL, SNELLER, SNELST

Bereken binnen 2 klikken een tarief voor het verzenden van pallets en boek de zending voor 16:00 in en de chauffeur kan dezelfde dag nog bij je langs komen. Sneller en makkelijker kan niet, het enige wat jij hoeft te doen is het boeken van de zending en de rest regelen wij voor jou. Vraag vrijblijvend een persoonlijk account op!

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Snel, compleet en professioneel

Behalve het boeken van zendingen beoordeel ik ook de hulp van de medewerksters (en medewerkers) heel erg positief, gewoon omdat ze goed zijn, snelle antwoorden, behulpzaam, Voorbeeld? Daniëlle Kroszynski Ik ben relatief nieuw, maar ik vind het écht een fijne service die ik krijg en ik word niet betaald om dit te schrijven by the way het is gewoon zo
Patrick Bloembergen - Den Haag - June 5, 2023

Top opgelost!

Zending was niet geleverd bij de klant. Is afgeleverd bij een parcelshop. Dit medewerker voor mij uitgezocht omdat het voor mij niet duidelijk was bij welke parcelshop. Uitleg ontvangen.
De Boer Dental de boer - Harkema - May 24, 2023

top bedrijf, goeie customer service

Ik werk voor een bedrijf dat met boekuwzending samenwerkt en het werkt erg prettig. Het is niet zoals met grote partijen dat je tegen een muur staat te praten als er iets opgelost moet worden. Erg blij mee!
Sjoerd - Castricum - May 24, 2023

Snel en super service!

Fijn contact en uitgebreide service! Alles is mogelijk. Echt super!
Fleur - Amsterdam - May 23, 2023

Super bereidwillig, vriendelijk en flexibel

Als kleine ondernemer leer ik iedere dag.... Ik heb naar mijn gevoel best veel vragen aan BUZ, maar iedere keer zijn ze net zo vriendelijk en behulpzaam. Ze komen met oplossingen en denken geweldig mee. Ik zou iedereen aanraden om met BUZ samen te werken.
Sven - Oostzaan - May 17, 2023

Snelle reactie

Snelle reactie via de mail. Altijd duidelijk contact.
StiggelboutSlagwerk - Groningen - May 16, 2023

goede service

Melde een klacht via de mail en er werd direct gereageerd en ook gehandeld Goede service
Theresia Brans - Ridderkerk - May 4, 2023

enthousiast

Wij zijn net nieuw bij Boekuwzending, wij hebben er alle vertrouwen in dat de pakketten goed verzonden gaan worden. Het team is accuraat en professioneel. De sfeer is warm en toegankelijk.....Yvonne Paulies Ginger
Yvonne - HAARLEM - May 4, 2023

prima.

prima. ik zoek verder. bedankt voor uw reactie. eigenlijk was ik op zoek naar het telefoonnummer van de douane in den haag. Zag zoveel sites en ik dacht, ik probeer wat. Ach, ik ben 82 en snap dit soort zaken niet zo. toch bedankt.
adriaan Gardenier - Hoogvliet Rotterdam - May 1, 2023

Absoluut klasse

Ik ben een nieuwe gebruiker van BoekUwZending maar ik vind het boekingsproces en nu ook de email waarmee ik op de hoogte word gesteld van de levering grote klasse. Speed is the key in de handel. Logistieke processen neem ik zeer serieus, net als logistieke partners. Maar we hebben weinig tijd. Dus het is regelen die zooi, en dan is het heerlijk om vlot te kunnen boeken (met adresboek dat makkelijk werkt!) en om vlot labels te kunnen printen. De DPD-depot lokatie is uiterst relevant omdat we dan tot in de avond zendingen kunnen brengen voor onze buitenlandse klanten. Ik ben zeer tevreden met de overstap, het feit dat we zo laat overstappen is geen ramp, want dat zie ik als bewijs dat we een loyale klant zijn
Wesh International - Patrick Bloembergen - 's-gravenhage - April 18, 2023
631 customers rate us with a 9.2/10