skip to Main Content

KERST PAKKETTEN VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Kerstpakketten versturen naar werknemers en relaties

De tijd van het jaar komt er weer aan waarin we gaan denken aan de kerstpakketten. Voor we het weten zitten we alweer in december. Na een lange tijd vol met thuiswerken, weten we nog niet wat de komende tijd ons gaat brengen. Kunnen werknemers en relaties op locatie komen om hun kerstpakket op te halen? Of moet iedereen weer veel vanuit huis aan de slag? Deze vraag is er een om op tijd op in te spelen. Steeds meer bedrijven besluiten om de kerstpakketten versturen. Boekuwzending kan jou helpen om jouw kerstpakketten thuis laten bezorgen.

Verstuur al jouw kerstpakketten tegelijkertijd met een bulkzending

Ook wanneer je een groot aantal werknemers en relaties hebt, kunnen wij jouw kerstpakketten versturen. Dit kan door middel van een bulkzending. Op deze manier kun je tot wel 1000 kerstpakketten in één keer door ons laten versturen. Jij regelt de kerstpakketten, wij regelen de rest. Van verpakking tot adresetiket, je kunt bij ons terecht. Hierdoor kun je met een gerust hart elk kerstpakket thuis laten bezorgen. Daarnaast bent je er zeker van dat je niemand vergeet en iedereen een kerstpakket ontvangt!

Waarom jouw kerstpakketten online versturen?

Veel meer mensen werken vanuit huis. Ook worden veel medewerkers ingehuurd door externe bedrijven, waardoor ze niet op locatie komen waar de kerstpakketten verdeeld worden. Daarnaast zijn er regelmatig externe relaties waar je mee te maken kunt hebben. Een kerstpakket online versturen, betekent dat je minder logistieke zorgen hebt. Dat maakt het ideaal om de kerstpakketten thuis te laten bezorgen. Jouw medewerkers en relaties bied je daarmee ook extra gemak, aangezien zij niet naar kantoor hoeven te komen. Laat Boekuwzending het werk uit handen nemen en laat ons ook jouw kerstpakketten versturen.

Verstuur zelfs kerstpakketten naar het buitenland

Ook wanneer je werknemers en relaties in het buitenland hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. We adviseren je graag wanneer het gaat om verpakkingsmateriaal of douaneregels. Daarbij werken we samen met de beste vervoerders, waardoor een kerstpakket versturen naar het buitenland geen enkel probleem vormt en zo gebeurd is. Je hoeft dus geen enkele werknemer of relatie over te slaan, zelfs niet wanneer jij jouw kerstpakket naar het buitenland moet versturen!

Kerstpakketten online versturen met Boekuwzending

Wanneer je kerstpakketten wilt versturen, dan kun je bij ons vrijblijvend advies aanvragen. Daarbij is het mogelijk om de kerstpakketten zelf bij ons te bezorgen, maar kan je er ook voor kiezen om de kerstpakketten door ons te laten ophalen. Of het nu gaat om een verzending naar een Nederlands of buitenlands adres, wij staan voor je klaar.

Wil jij direct jouw kerstpakketten versturen? Maak dan direct online jouw zending aan of doe een vrijblijvende prijsaanvraag! Met Boekuwzending kan jij elk kerstpakket thuis laten bezorgen!

 

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.1

Een zeer snelle reactie

Dit is mijn 1e kennismaking en die is zeer goed uitgepakt. Wat een fijne en snelle reactie o mijn mails. Echt Super!!!!
Marianne Nouijeh - Amersfoort - March 21, 2023

Topservice!

Boek vóór speciale gelegenheid, prima geregeld!
Rey - Etten Leur - March 15, 2023

voor mijn eerste keer ben ik verrast en blij met de persoonlijke aandacht

BesteBart Vermeer graag wil ik het email adres van mijn zoon doorsturen dat ik had belooft aan u. [email protected] hoping dat alles goed mag aankomenen nu kan ik beginnen met het invullen van de papieren voor het pakket naan Australie. Met dank en beste groeten Gerard
Gerard van Kemenade - Geldrop - March 8, 2023

verwijten van medewerker

Wij zijn zeer teleurgesteld in de behandeling van de laatste 2 opdrachten. Wij konden de offertes niet downloaden om te bevestigen en na veel heen en weer gebel bleek ook vandaag bij het ophalen door TNT de sticker en documenten nog niet naar ons verzonden., waardoor de chauffeur weer moest wachten en toen ik er over belde was zijn antwoord dat hij onze ervaring met verzenden verkeerd had ingeschat Wij werken met jullie omdat we dan niet alles zelf hoeven te doen!!! . Uw medewerker had mij vrijdag gezegd dat nu alles in orde was en dat wij verder niets meer hoefden te doen. Heelaas eeen slechte ervaring deze keer.

Response from the company

Hallo Gonny, Fijn je zojuist even kort gesproken te hebben. We beloven dat we het bij de volgende zendingen weer net zo makkelijk maken, precies zoals jullie ook van ons gewend zijn! Excuses voor het ongemak en heel graag tot de volgende zending!

Gonny - Amsterdam - March 6, 2023

Er wordt met de klant meegedacht!

Snelle reacties op een vraag en naar aanleiding daarvan de golftrolley bezorgd op een tijdstip dat ons het beste uitkwam.
Hans - Alphen aan den Rijn - February 28, 2023

goede en snelle service

bedankt voor de snelle aflevering :)
Yeter - IJmuiden - February 27, 2023

Top, op tijd, vriendelijk!

Track en trace mail met info die klopte, tijdstip: exact binnen de opgegeven tijd (half uur) geleverd, hele aardige chauffeur. Kunnen andere koeriersdiensten een voorbeeld aan nemen. Die kwakken de pakjes vaak in de hal (flat) zonder zelfs maar aan te bellen.
Hannie - Amstelveen - February 8, 2023

Prima platform

Handig werkend platform en snelle reacties.
Sjoerd - Lith - February 1, 2023

Reageren snel en denken mee!

Nooit problemen gehad tot nu toe. Reageren snel en zijn vriendelijk
Niels - Nieuw-vennep - January 31, 2023

Uiterst snelle actie na melding van verkeerd adres

Ik had verkeerd huisnummer vermeld als leveringsadres Via een mail bericht gemeld Reactie tijd enorm kort Binnen de paar minuten antwoord gekregen en bijsturing vond plaats Dank U wel
Doms Pieter - Grimbergen - January 24, 2023
619 customers rate us with a 9.1/10