skip to Main Content

KERST PAKKETTEN VERSTUREN

DIRECT VERZENDEN

Kerstpakketten versturen naar werknemers en relaties

De tijd van het jaar komt er weer aan waarin we gaan denken aan de kerstpakketten. Voor we het weten zitten we alweer in december. Na een lange tijd vol met thuiswerken, weten we nog niet wat de komende tijd ons gaat brengen. Kunnen werknemers en relaties op locatie komen om hun kerstpakket op te halen? Of moet iedereen weer veel vanuit huis aan de slag? Deze vraag is er een om op tijd op in te spelen. Steeds meer bedrijven besluiten om de kerstpakketten versturen. Boekuwzending kan jou helpen om jouw kerstpakketten thuis laten bezorgen.

Verstuur al jouw kerstpakketten tegelijkertijd met een bulkzending

Ook wanneer je een groot aantal werknemers en relaties hebt, kunnen wij jouw kerstpakketten versturen. Dit kan door middel van een bulkzending. Op deze manier kun je tot wel 1000 kerstpakketten in één keer door ons laten versturen. Jij regelt de kerstpakketten, wij regelen de rest. Van verpakking tot adresetiket, je kunt bij ons terecht. Hierdoor kun je met een gerust hart elk kerstpakket thuis laten bezorgen. Daarnaast bent je er zeker van dat je niemand vergeet en iedereen een kerstpakket ontvangt!

Waarom jouw kerstpakketten online versturen?

Veel meer mensen werken vanuit huis. Ook worden veel medewerkers ingehuurd door externe bedrijven, waardoor ze niet op locatie komen waar de kerstpakketten verdeeld worden. Daarnaast zijn er regelmatig externe relaties waar je mee te maken kunt hebben. Een kerstpakket online versturen, betekent dat je minder logistieke zorgen hebt. Dat maakt het ideaal om de kerstpakketten thuis te laten bezorgen. Jouw medewerkers en relaties bied je daarmee ook extra gemak, aangezien zij niet naar kantoor hoeven te komen. Laat Boekuwzending het werk uit handen nemen en laat ons ook jouw kerstpakketten versturen.

Verstuur zelfs kerstpakketten naar het buitenland

Ook wanneer je werknemers en relaties in het buitenland hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. We adviseren je graag wanneer het gaat om verpakkingsmateriaal of douaneregels. Daarbij werken we samen met de beste vervoerders, waardoor een kerstpakket versturen naar het buitenland geen enkel probleem vormt en zo gebeurd is. Je hoeft dus geen enkele werknemer of relatie over te slaan, zelfs niet wanneer jij jouw kerstpakket naar het buitenland moet versturen!

Kerstpakketten online versturen met Boekuwzending

Wanneer je kerstpakketten wilt versturen, dan kun je bij ons vrijblijvend advies aanvragen. Daarbij is het mogelijk om de kerstpakketten zelf bij ons te bezorgen, maar kan je er ook voor kiezen om de kerstpakketten door ons te laten ophalen. Of het nu gaat om een verzending naar een Nederlands of buitenlands adres, wij staan voor je klaar.

Wil jij direct jouw kerstpakketten versturen? Maak dan direct online jouw zending aan of doe een vrijblijvende prijsaanvraag! Met Boekuwzending kan jij elk kerstpakket thuis laten bezorgen!

 

WIJ KIEZEN DE BESTE VERVOERDERS VOOR JOU

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

9.2

Ingewikkeld

De werkwijze komt wat ingewikkeld over.
Trinus - Hilversum - November 24, 2022

Nooit te vergeefs een beroep!

Als voedselbank Haarlemmermeer doen we nooit te vergeefs een beroep op Boekuwzending. Dit jaar werden er voor onze voedselbank Sinterklaas pakketten opgehaald.
Hans de Bats - Hoofddorp - November 23, 2022

snel, accuraat ,vriendelijk en meedenkent

heerlijk om een partner te hebben die meedenkt
paul - vijfhuizen - November 22, 2022

prima, goede service

prettige communicatie
Sonja - Amsterdam - November 17, 2022

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen
Rick - Hoofddorp - November 4, 2022

Super geregeld

Boeken gaat echt geweldig via de website en het transport wordt volgens afspraak uitgevoerd
Kasper Morsink - Wassenaar - November 2, 2022

Zeer betrokken bij mijn klanttevredenheid

Gemakkelijk boeken, snelle reactie, terugkoppeling bij calamiteiten die door derden werden veroorzaakt. Snel en persoonlijk. Absolute aanrader.
Rene - Nieuw-Vennep - November 2, 2022

Geweldig om met jullie te kunnen samenwerken !

Boek Uw Zending betekent voor ons : "ontzorgen" op gebied van verzendingen met een pakketdienst. Al durft het al eens mis te lopen met de transporteur op zich, B.U.Z. zorgt steeds voor een oplossing met de glimlach !
Jules - B-2520 RANST-Oelegem - October 31, 2022

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig

Vriendelijk, behulpszaam en deskundig
Michiel - Amsterdam - October 28, 2022

Snelle actie en reactie op melding

Duidelijk en snelle reactie en actie op mijn melding dat er 1 pakket miste.
Edwin Diks - Deventer - October 26, 2022
598 customers rate us with a 9.2/10